Skip to main content

COMUNICAT. Cum a început totul? Istoria extensiilor de gene

 
COMUNICAT. Cum a început totul? Istoria extensiilor de gene

COMUNICAT. Cui i-a venit ideea de a adăuga expresivitate look-ului feminin într-un mod atât de neobişnuit? Să aflăm cum a început istoria genelor artificiale şi de unde îşi are originea întreaga industrie a genelor false!

Publicitate

    Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Max Factor (cunoscut de toată lumea ca fondatorul unei mari companii globale de produse cosmetice) s-a născut într-o familie numeroasă de evrei în orăşelul Lodz, din copilărie a fost nevoit să câştige bani vânzând dulciuri în bufetul teatrului. Deja în acel moment era pătruns de dragostea pentru arta teatrală. Iar la 14 ani a devenit asistent make-up artist.

Un an mai târziu, a fost forţat să plece în Rusia şi a început să lucreze ca unul dintre artiştii de machiaj la Opera Imperială Rusă. Mult mai târziu, a început să producă produse cosmetice şi şi-a deschis micul magazin în Ryazan.

În ciuda cererii bune pentru produsele sale cosmetice, Max a părăsit Rusia şi a plecat în Statele Unite ale Americii. Magazinul său de cosmetice a apărut în Los Angeles, experienţa şi profesionalismul l-au ajutat să ocupe rapid o poziţie de lider în rândul artiştilor de machiaj care au lucrat cu vedete de film.

Datorită industriei filmului, au luat naştere fondurile de ten şi produsele cosmetice impermeabile, precum şi pachetele mici şi compacte de diverse produse.

Chiar şi după ce cosmeticele sale au devenit disponibile pentru toată lumea, Max a fost fidel machiajului de cinema şi scenă al vedetelor, pentru care a creat chiar şi linii individuale de produse cosmetice. Datorită eforturilor lui Max, actriţa Phyllis Haver, care a jucat rolul lui Roxy în mega-popularul musical Chicago, a devenit prima proprietară de gene artificiale. A fost o adevărată senzaţie.

Puteţi cumpăra gene false pentru toate gusturile accesând link-ul https://makeup.ro/categorys/32947/!

Desigur, genele au avut şi o serie de dezavantaje semnificative. Arătau grozav pe ecran, dar păreau complet nenaturale în viaţa de zi cu zi. În plus, nu puteau fi purtate foarte mult timp, iar costul serviciului era atât de mare încât doar vedetele de cinema şi oamenii foarte bogaţi şi-l puteau permite.

Max Factor a folosit franjuri ca material pentru extensiile de gene. Mai întâi erau lipite de fir, apoi direct de gene. Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor dezavantaje, invenţia a făcut o explozie în domeniul cosmetologiei.

Mult mai târziu, undeva prin anii cincizeci, când genele false păreau mai naturale, datorită noilor tehnologii pe care Max Factor le-a introdus şi le-a folosit activ în munca sa, acestea au devenit disponibile pentru toată lumea.

Şi din nou, cinematograful a contribuit la dezvoltarea procedurii de extensie, deoarece femeile, uitându-se la Sophia Loren şi la alte vedete de film, nu şi-au putut refuza plăcerea de a avea aceleaşi gene lungi şi luxoase!

Extensiile de gene s-au dezvoltat mai departe în Japonia, unde la începutul anilor 2000 a apărut o metodă de extensie în ciorchini (extensia fasciculului), iar ulterior posibilitatea de a construi fiecare genă separat (extensie de gene).

Astfel de cili arătau cât se poate de natural, uşor ondulaţi şi aveau grosimi diferite la bază şi la vârfuri. Shu Uemura a aplicat pentru prima dată această tehnologie prin extinderea genelor cântăreţei Madonna.

Astăzi, procedura de extensie a genelor este una din cea mai populară. Vă permite să subliniaţi frumuseţea naturală a ochilor sau să faceţi aspectul luminos şi expresiv!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus