Skip to main content

COMUNICAT. Itsy Bitsy a premiat cei mai implicaţi Lideri pentru Lideraşi

 
COMUNICAT. Itsy Bitsy a premiat cei mai implicaţi Lideri pentru Lideraşi

Gala Lideri pentru Lideraşi powered by Itsy Bitsy a adus pe scena Le Château – Castelul din inima Bucureştiului cei mai implicaţi 31 de lideri ai anului 2021, care şi-au dedicat energia şi resursele desfăşurând proiecte menite să schimbe în bine viaţa copiilor şi părinţilor din România. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Evenimentul, ajuns la a 7-a ediţie, a fost prezentat de Simona Dragomir şi s-a desfăşurat în sistem hibrid, cu transmisiune live gratuită pe canalele radio şi online Itsy Bitsy.  Îl puteţi viziona aici.

Au primit recunoştinţă, apreciere şi aplauze la scenă deschisă liderii care s-au ocupat de educaţia copiilor, părinţilor şi profesorilor, de sănătatea copiilor, de protecţia copiilor vulnerabili, de tot ce înseamnă stare de bine pentru copii.

Trofeele au fost oferite chiar de copiii absolvenţi ai Şcolii de SuperEroi Itsy Bitsy - Învaţă Oul pe Găină.

Mesajele celor 17 copii-lideraşi prezenţi la Gală au impresionat prin autenticitate, emoţie, curaj, umor şi luciditatea de care dau dovadă în percepţia realităţii - la nici 10 ani împliniţi -, dându-le de gândit părinţilor şi liderilor prezenţi. 

Liderii premiaţi au transmis la scenă deschisă mesaje emoţionante, care au făcut referire la nevoile resimţite în prezent în societatea românească, precum nevoia conectării de la suflet la suflet a copiilor, părinţilor şi profesorilor, necesitatea învăţării continue a adulţilor (care sunt modele pentru copii), nevoia de întrajutorare în cadrul comunităţilor, nevoia de adaptare a metodelor de predare la cerinţele viitorului, nevoia de incluziune a copiilor defavorizaţi şi vulnerabili, necesitatea predării ecologiei şi importanţa utilizării poveştilor şi a unei comunicări nonviolente în şcoli şi grădiniţe.

Liderii pentru Lideraşi ai anului 2021 au fost desemnaţi următorii:

Urania Cremene a primit trofeul la categoria „Liderii anului 2021 în educaţie pentru oameni mari”, fiind unul dintre cei mai apreciaţi experţi în parenting din România care, de mai bine de 10 ani, îşi dedică activitatea părinţilor, ajutându-i să construiască relaţii sănătoase cu copiii lor.

Pentru educaţia părinţilor au primit premii şi Oana Moraru (fondatoarea Şcolii Helikon şi a platformei „Vocea Părinţilor”, unul dintre cei mai apreciaţi experţi în educaţie din România) şi Paul Olteanu  (Master Trainer şi Executive Coach specializat în comunicare, neuroştiinţă şi procese de transformare).

Andy Szekely a primit trofeul la categoria “Lideri exploratori – 2021”. Andy este arhitect în educaţie, antreprenor, autor şi speaker profesionist implicat în educaţia părinţilor şi copiilor, pe care îi sprijină să înţeleagă cum să aibă încredere în potenţialul lor extraordinar.

Alături de el au primit premii Andreea Maria Paul (preşedinta organizaţiei neguvernamentale INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate, lider implicat în proiecte inovatoare în educaţie) şi Alin Chiriac (fondatorul Adfaber, organizaţie care a reuşit să aducă educaţia mai aproape de tehnologie).

Ştefan Dărăbuş a primit trofeul la categoria “Liderii anului 2021 pentru binele copiilor vulnerabili”. El este director Global de Programe în cadrul Hope and Homes for Children, organizaţie care, de peste 20 de ani, susţine reforma sistemului de protecţie a copilului în România, pentru a pune lacătul pe poarta orfelinatelor. 

La această categorie au mai fost premiaţi Elena Matache şi Diana Certan (CONCORDIA România, lideri in programe pentru copiii aflaţi în sărăcie extremă sau care nu au şansa de a trăi în sânul familiei) şi Iarina Taban (fondatoarea programului Ajungem MARI, un proiect educaţional pentru copiii şi tinerii instituţionalizaţi). 

La Daniela Bololoi a ajuns trofeul la categoria “Liderii anului 2021 în sănătate pentru copii”. Ea este preşedinta Asociaţiei Help Autism şi a reţelei RO TSA, care susţine peste 600 de copii şi adolescenţi diagnosticaţi cu Tulburare de Spectru Autist (TSA) prin programe de terapie, demersuri legislative şi centre Help Home.

La această categorie au mai primit premii: Adela Hanafi (fondatoarea Asociaţiei CONIL) şi Luciana Manole (coordonatoarea Departamentului de Terapie şi Activităţi Asistate de Animale Bucureşti din cadrul Asociaţiei Clubul Câinilor Utilitari).

Teia Ciulacu este câştigatoare la categoria “Liderii anului 2021 în eco-educaţie”. Teia este fondatoarea asociaţiei Viitor Plus, prin care a dezvoltat numeroase programe de antreprenoriat social, educaţie pentru mediu, voluntariat şi infrastructură de mediu.

Pentru proiectele de eco-educaţie au fost premiaţi şi liderii: Dan Hulea (directorul executiv al Societăţii Ornitologice Române, una dintre cele mai longevive ONG-uri de protecţie a păsărilor şi naturii din România) şi Doru Mitrana (preşedintele asociaţiei MaiMultVerde, care implementează, din 2008, numeroase proiecte de protecţia mediului).

Patricia Puşchilă, director operaţional în cadrul Asociaţiei OvidiuRo, a primit trofeul la categoria “Liderii anului 2021 în educaţie prin poveşti”, pentru implicarea în numeroase proiecte menite să ofere acces la educaţie timpurie de calitate cât mai multor copii din România.

Alţi lideri care au descoperit modalităţi originale de a încuraja lectura şi de a adapta poveştile la nevoile noilor generaţii sunt: Andra Cărbunaru şi Măriuca Mihăilescu (fondatoarele platformei online afostodata.ro) şi Carmen Ion (fondatoarea festivalului-concurs Boovie, cel mai mare eveniment extraşcolar din România).

La categoria “Liderul anului 2021 în social media” a primit trofeul Aluziva – Alina Greavu, cunoscuta creatoare de conţinut care, în 2021,  s-a implicat în numeroase proiecte şi campanii sociale în sprijinul copiilor şi a strâns în comunitatea ei on-line 160.000 euro pentru achiziţionarea a două ambulanţe necesare Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Încă 10 influenceri au primit recunoaştere la această categorie pentru proiectele sociale realizate. Este vorba despre Dina Bento, Atena Boca, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ela Crăciun, Robert Diaconeasa, Miruna Ioani, Ruxandra Luca, Gabriela Maalouf, Eli Neicuţ şi Daniel Osmanovici.

În cadrul Galei Itsy Bitsy - Lideri pentru Lideraşi au fost acordate şi 10 premii speciale (“Edutainment Leadership Award for business organization”) brandurilor care au dezvoltat în anul precedent programe şi campanii sociale menite să îmbunătăţească viaţa copiilor, părinţilor şi profesorilor: AQUA Carpatica, Auchan, Enel România, Essilor România, IKEA România, NESQUICK, OPEL, PURINA, REHAU, SECOM.

Filmul evenimentului şi detalii pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro.

ITSY BITSY este unică platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie.

Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureşţi şi în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a iniţiat şi obţinut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

GALERIE FOTO. Gala Itsy Bitsy în imagini

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus