Skip to main content

COMUNICAT. Universal Music România i-a acordat discul de platină lui J Balvin pentru vânzările albumelor „Jose” şi „Colores” în România

 
COMUNICAT. Universal Music România i-a acordat discul de platină lui J Balvin pentru vânzările albumelor „Jose” şi „Colores” în România

COMUNICAT. J Balvin a venit pentru a două oară în România, pentru un show live în cadrul festivalului Untold, la opt ani de la prima sa vizită în ţară noastră.

Publicitate

Cu această ocazie, Universal Music România a anunţat că celebrul artist a primit discul de platină pentru cele mai recente două albume: "Jose" şi "Colores".

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă materialul "Colores" a primit 2 x Discul de Platină, albumul "Jose" a fost certificat cu de 4 x Discul de Platină.

J Balvin a menţionat că România este prima ţară din Europa în care a susţinut concerte, fiind prezent în luna august a anului 2014, odată cu succesul hitului "Tranquila".

Albumul prin care Balvin a revenit la stilul reggaeton ce l-a consacrat, “Colores”, a fost lansat în 2020. Materialul a fost publicat cu câteva zile înainte ca J Balvin să devină artistul latin din zona urbană cu cele mai multe single-uri no. 1 în topul latin.

J Balvin a lansat al şaselea album de studio, "Jose", pe 2 septembrie 2021. Denumit după numele real al artistului, Jose cuprinde cel mai personal efort al lui Balvin până în prezent.

J Balvin este ambasadorul global al reggaeton-ului, câştigând de 5 ori LATIN GRAMMY şi fiind unul dintre cei mai ascultaţi artişti din lume, ocupând locul al 13-lea pe Spoitfy.

Artistul are cele mai multe piese no. 1 în Latin Airplay charts, iar piesa “One Day” împreună cu Dua Lipa, Bad Bunny şi Tainy are peste 2,3 miliarde de stream-uri şi este certificată cu discul de diamant.

J. Balvin reprezintă “la nueva escuela”, fiind cea mai importantă voce din lumea reggaeton-ului. Cel mai recent album, “Jose”, include hit-urile “Qué Más Pues?”, împreună cu María Becerra, “Que Locura” şi “In Da Getto” cu Skrillex. “In Da Getto” a fost a 31-a piesă a artistului ce ajunge pe primul loc în Latin Airplay.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Afi Afi
    În România se vând albume?

Trimite un comentariu

sus