Skip to main content

COMUNICAT. VIDEO. “No Time to Die / Nu e vreme de murit”, - Bond revine, aşteptarea ia sfârşit!

 
COMUNICAT. VIDEO. “No Time to Die / Nu e vreme de murit”, - Bond revine, aşteptarea ia sfârşit!

COMUNICAT. James Bond se întoarce. Ultimul film din serie - No time to die/Nu e vreme de murit se lansează în România. De azi bilete s-au pus în vânzare în cinematografele partenere.

Publicitate

După câteva amânări a datei de lansare, aşteptarea fanilor popularei francize 007 va lua sfârşit toamna aceasta, când filmul cu numărul 25 din seria Bond va intra în cinematografele din întreaga lume.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În “No Time to Die”, îl regăsim pe James Bond la cinci ani după evenimentele din “Spectre”, când a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica.

Liniştea lui nu durează, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

Cu Daniel Craig încă o dată în rolul agentului secret 007, filmul îi aduce pe marele ecran şi pe Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux şi Rami Malek

Biletele, disponibile de azi, 15 septembrie.

VIDEO. Trailer James Bond No time to Die - Nu e vreme de murit

“No Time to Die / Nu e vreme de murit” este distribuit în România de Forum Film şi va intra în avanpremiera in cinematografe incepând cu data de 30 septembrie.

Filmul este al 25-lea din franciza Bond şi marchează apariţia pentru ultima dată a lui Daniel Craig în calitate de agent al serviciului secret britanic.

Regizorul Cary Joji Fukunanga declara recent că în noul film îl găsim pe Bond încercând să înţeleagă lumea modernă a spionajului şi mai ales regulile noi care au apărut în vremea cât el a stat retras.

“Filmul este un punct culminant al universului Bond. Având în vedere tot ce a văzut, toată trauma, toate pierderile, care este misiunea cea mai grea, provocarea cea mai mare şi cea mai dificilă?”

Dar ce e un film Bond fără o poveste de dragoste? Fireşte şi “No Time to Die / Nu e vreme de murit” are o poveste de dragoste, asezonată cu trădări, urmăriri, acţiune, explozii şi adrenalină, aşa cum sunt fanii obişnuiţi.

Este deja binecunoscut faptul că Billie Eilish este artista care va interpreta piesa principală din “No Time To Die / Nu e vreme de murit”, fiind cea mai tânără artistă care compune şi înregistrează melodia de deschidere a colonei sonore pentru un film din franciza James Bond.

Până la lansarea din data de 30 septembrie (in avanpremiera)/ 1 octombrie (premiera), fanii din România pot începe să facă planuri de mers la cinema şi rezerva locurile dorite începând din 15 septembrie, data de la care pot fi achiziţionate biletele pentru mult râvnita producţie.

Filmul este distribuit în România de Forum Film în formatele IMAX 3D, 4DX, Atmos,  3D si 2D, variante subtitrate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus