Skip to main content

COMUNICAT. Ce sunt jocurile de tip Redemption şi cum funcţionează?

 
COMUNICAT. Ce sunt jocurile de tip Redemption şi cum funcţionează?

COMUNICAT. Jocurile mecanice din sălile arcade se află în prezent pe un trend de popularitate, ce continuă de ani buni o linie ascendentă.  Revenirea acestui tip de entertainment în atenţia tuturor se bazează pe aerul retro pe care îl propun acestea, în contextul unei digitalizări agresive pe zona de gaming, dar şi pe şansele de câştig uimitoare.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Unele dintre cele mai importante jocuri din această categorie sunt cele de tip redemption. Prezente în mai toate zonele dedicate distracţiei din mall-uri sau bâlciuri în aer liber, jocurile redemption asigură o mulţime de beneficii, atât pentru antreprenorii din acest domeniu de activitate, cât şi pentru clienţi. Iată mai multe informaţii esenţiale despre dinamica lor:

Ce sunt jocurile de tip Redemption?

Conform studiilor, jocurile de tip Redemption asigură încasări cu aproximativ 30% mai mari faţă de alte jocuri electronice arcade, ce funcţionează tot pe bază de fise sau jetoane. Motivul are legătură cu faptul ca aparatele eliberează în timp real tichete specifice, cu valori determinate de punctajul obţinut în timpul unei sesiuni de joc.

Punctajul ridicat se poate atinge doar în urma unei sesiuni de joc mai mari, însă tichetele sunt eliberate şi în cazul unor runde finalizate rapid, cu menţiunea că acestea vor fi, evident, de o valoare mai mică.

Colectarea acestor tichete şi introducerea lor ulterioară în aparate de tip “ticket eater”, asigură premii garantate: animale de pluş, huse de telefoane, jucării şi jocuri etc Fiecare cadou are în dreptul său o anumită valoare, astfel că jucătorul ştie lista cu produse pe care le poate obţine, pe baza valorii cumulate a tichetelor eliberate.

Ce beneficii asigură jocurile de tip Redemption?

Administratorii sălilor de tip arcade preferă această categorie de jocuri datorită beneficiilor evidente pe care le asigură. Iată de ce sunt atât de populare jocurile de tip Redemption:

Încasări lunare mult mai mari. Acest beneficiu-cheie este asigurat de faptul că cele mai importante premii au şi cele mai mari valori. De aceea, jucătorii vor continua să joace pentru a acumula bilete, astfel încât punctajul cumulat să poată permită achiziţionarea celor mai importante cadouri din listă.

Gamă variată de jocuri tip Redemption

Clienţii unei săli arcade au acces la o listă extinsă de variante, atunci când aleg jocurile de tip Redemption. De la unele clasice, precum air hockey-ul, pană la jocuri de ultimă generaţie, cu poveşti interesante, dar simplu de înţeles, această distracţie presupune noi şi noi provocări.

Proces de colectare simplu de înţeles

Colectarea tichetelor pentru premii este simplu de înţeles, de la cei mici la cei mari. Un aparat de tipul ticket eater calculează în timp real valoarea cumulată a tichetelor introduse, astfel încât va permite accesul la un anumit număr de cadouri. Pentru a putea oferi suport clienţilor, privind obţinerea premiilor, trebuie ca operatorii sălilor să fie instruiţi chiar din momentul angajării.

Cum se pot achiziţiona aceste jocuri? 

Foarte multe aparate de jocuri electronice de tip Redemption sunt disponibile şi online, oferind o gamă extinsă de soluţii, pentru orice tip de buget. Jocurile variate şi simplitatea cu care pot fi achiziţionate reprezintă beneficiile esenţiale ale unei comenzi plasate pe net.

Este simplu să comanzi online jocuri de tip Redemption, atunci când ai la îndemână informaţii esenţiale în pagina de produs a oricărui model disponibil, astfel încât să îţi faci o idee despre modul în care funcţionează, raportat la tematica sălii pe care o administrezi.

Produsele realizate de producători importanţi pentru acest domeniu de activitate asigură un consum optim al resurselor, în timpul funcţionarii, precum şi o întreţinere facilă. Aşa cum spuneam şi mai devreme, aparatele de jocuri electronice de tip Redemption pot genera profituri cu aproximativ 30% mai mari, comparativ cu alte soluţii prezente în sălile arcade.

Aceste jocuri generează un interes uriaş din partea administratorilor de săli, dar si din partea clienţilor. Beneficiile prezentate mai sus reprezintă doar câteva dintre “bilele albe” pe care le oferă, odată ce au fost puse în funcţiune. Totodată, achiziţionarea acestora implică un proces simplu de realizat, dacă se optează pentru varianta inspirată a plasării unei comenzi online.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus