Skip to main content

COMUNICAT. În luna copiilor, tinerii şi părinţii lor leagă prietenii în cele mai populare jocuri video la Gaming Marathon

 
COMUNICAT. În luna copiilor, tinerii şi părinţii lor leagă prietenii în cele mai populare jocuri video la Gaming Marathon

COMUNICAT. Iunie este luna copiilor aşa că cel mai mare festival românesc online dedicat jocurilor video, Gaming Marathon, aduce faţă în faţă două generaţii: copiii şi părinţii lor. 

Publicitate

Pe 12 iunie, cei mai cunoscuţi streameri români îi invită pe părinţii lor în sesiuni inedite de gameplay. 

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ediţia de vară a evenimentului vrea să demonstreze că pasiunea pentru gaming nu are vârstă şi, datorită jocurilor video, legătura dintre părinţi şi copiii lor poate deveni mai puternică şi durabilă. Gaming Marathon este prezentat de Vodafone şi Samsung şi are loc sâmbătă, 12 iunie, începând cu ora 10:00, pe www.gaming-marathon.ro.

„Jocurile video fac parte din viaţa noastră cotidiană. La această ediţie a Gaming Marathon vrem să arătăm că ele pot fi un nou liant între copii şi părinţi. Un nou mod de a petrece timp împreună care să nască momente de apropiere, amuzament şi conversaţie”, spune Tudor Dăescu, co-organizator al Gaming Marathon.

Sub deviza „Dacă ne putem juca, putem creşte împreună”, membrii Good Gaming League, liga streamerilor care aduc în discuţii teme sensibile şi importante şi susţinută de Vodafone, îi vor provoca pe părinţii lor la discuţii sincere şi la meciuri în cele mai populare jocuri video.

Gannicus, Amy Claire, ZaSami, Jaxi, Mădălin vor povesti despre cum au descoperit jocurile video, cum au fost susţinuţi de către părinţi şi despre cât de mult a contat acest suport în dezvoltarea lor profesională. Jaxi va face echipă cu tatăl său în Counter-Strike 1.6 şi CS:GO împotriva unor echipe alcătuite ad-hoc, în timpul live-ului, de membrii comunităţii.

Brawl Stars cu părinţii

Mădălin va organiza pe canalul lui turnee de Brawl Stars, în cadrul cărora fanii jocului se vor confrunta în meciuri 2vs2 alături de unul din părinţii lor.

Comunitatea de gameri vs. jucători profesionişti

Gamerii din comunitatea de PUBG Mobile vor avea ocazia unică de a-i confrunta pe membrii echipei profesioniste a Nexus Gaming, echipă de Top 20 la nivel mondial.

Acţiunea are loc pe stream-ul lui Tedereu, care va fi si comentator. Membrii comunităţii care reuşesc victorii împotriva profesioniştilor pot câştiga smartphone-uri de gaming oferite de Samsung.

Main event cu jocuri clasice

Focus-ul main event-ului Gaming Marathon, prezentat de George şi Samsung, vor fi jocurile clasice care pun preţ pe inteligentă, interacţiune si creativitate. Streamerii

Andrei RO, Alexa TV, Theo Zeciu şi Bobospider vor juca partide de Speed Chess, Monopoly si Gartic Phone.

Jocuri vechi remasterizate

Jocurile copilăriei care acum trăiesc o nouă viaţă cu ajutorul remasterizării vor fi prezente la Gaming Marathon de către George, primul banking inteligent. Bobospider va face un tur de forţă, testând de-a lungul a mai multe ore o multitudine de titluri de referinţă din istoria gaming-ului precum Tetris 99, Nintento Switch: Super Mario Bros., Dr. Mario, Donkey Kong, Punch-Out!!!, Zelda, DOOM 64 sau Warcraft 3.

Gaming Marathon va aduna la linia de start peste 30 de streameri care vor interacţiona cu comunităţile lor mai mult de 15 ore. Detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Gaming Marathon este connected by Vodafone şi powered by Samsung şi susţinut de George, Mastercard, AOC Gaming, Meteoritzi, Logitech G şi Philips OneBlade.

Despre organizatori

Bucharest Gaming Week este evenimentul dedicat gamerilor români, cu misiunea de a promova şi a pune în lumina reflectoarelor industria dezvoltatoare de jocuri video locale.

Nexus Gaming este cea mai de succes organizaţie de esports din România, cu numeroase premii la competiţiile internaţionale cu echipele de CS:GO, League of Legends şi PUBG. Casa celor de la Nexus Gaming este Nexus Gamers Pub, cea mai performantă sală de jocuri video din sud-estul Europei.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus