Skip to main content

COMUNICAT. Kitul anti-COVID. Ce produse trebuie să ai în casă şi când ieşi afară?

 
COMUNICAT. Kitul anti-COVID. Ce produse trebuie să ai în casă şi când ieşi afară?

COMUNICAT. Pandemia continuă să cauzeze probleme serioase la nivel global, iar pentru a minimiza contaminarea sunt recomandate o serie de indicaţii.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Conform experţilor, vaccinarea reprezintă principalul instrument împotriva efectelor infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Însă pe lângă această măsură extrem de importantă pentru sănătatea populaţiei, produsele utilizate pentru reducerea transmiterii comunitare sunt la fel de esenţiale în lupta cu această boală.

Iată cum arata kit-ul anti-Covid 19 complet, pentru acasă şi ieşirile în spaţii publice.

Ce conţine un kit anti-Covid pentru acasă?

Maniera în care se transmite SARS-CoV-2 şi mutaţiile pe care le suferă tulpinile acestui virus implică o grijă sporită pentru lista de produse şi accesorii medicale din spaţiul casei. Cele mai importante sunt:

Dezinfectanţii pentru suprafeţe

Cele mai expuse zone  de contact din perimetrul propriului cămin sunt:

  • clanţele;
  • pardoselile;
  • balustradele;
  • mânerele;
  • pervazurile;
  • electrocasnicele.

Detergenţii specifici au rolul de a îndepărta o pondere însemnată din totalul agenţilor patogeni de pe aceste zone posibil contaminate, pe baza substanţelor active din formulele acestora.

Alege produse pentru dezinfectarea suprafeţelor din casă în a căror compoziţie se regăsesc unul sau mai multe dintre următoarele ingrediente: acidul peracetic, apa oxigenată (peroxid de hidrogen), etanolul.

De asemenea, cei mai eficienţi dezinfectanţi pentru igienizarea suprafeţelor din casă asigură şi următoarele atribute de produs:

  • uscare într-un timp optim şi fără urme
  • nivel de acoperire foarte ridicat
  • compatibilitate cu materiale metalice şi sintetice.

Testele rapide antigen anti-Covid 19

În contextul răspândirii alarmante a noului coronavirus SARS-CoV-2, s-a impus nevoia dezvoltării unor soluţii pentru testarea autonomă.

Fiecare persoană poate comanda online pentru acasă teste rapide antigen, a căror eficienţă este recunoscută de Comisia Europeană. Realizate în etapa acută a bolii, acestea pot identifica antigenele SARS-CoV-2 în mostrele prelevate.

Ele oferă un rezultat în aproximativ 15 minute şi contribuie la stoparea transmiterii comunitare a infecţiei, la preţuri de achiziţie şi utilizare mult mai convenabile pentru populaţie, comparativ cu alte instrumente de testare.

Sacii pentru colectarea deşeurilor

În timpul pandemiei, este indicat să dispui de saci speciali pentru colectarea anumitor deşeuri, precum măştile şi mănuşile utilizate, soluţiile pentru dezinfectarea mâinilor şi suprafeţelor, kit-urile pentru teste rapide antigen etc.

Astfel, impui cu simplitate în aplicare o măsură suplimentară pentru reducerea riscului de răspândire a noului coronavirus, în spaţiul intim al propriului tău cămin, acolo unde toţi cei dragi îşi petrec o bună parte a timpului lor liber.  

Ce conţine un kit anti-Covid pentru exterior?

Utilizarea corectă a următoarelor produse reprezintă una dintre cele mai eficiente măsuri împotriva transmiterii în spaţii publice a noului coronavirus SARS-CoV-2. Asigură-te că ai la îndemână aceste soluţii şi le comanzi online din timp, pentru refacerea stocului necesar.

Măştile respiratorii

În categoria măştilor respiratorii utile pentru perioada pandemiei sunt incluse:

  • măştile medicale (chirurgicale): tip I, tip II, tip IIR.
  • măştile de protecţie FFP: tip FFP1, tip FFP2, tip FFP3. 

Purtarea lor conform recomandărilor experţilor (cu acoperire completă a nasului, gurii, bărbiei şi zonelor inferioare pomeţilor) contribuie la reducerea transmiterii materialului viral din picăturile respiratorii expirate, mediu în care infecţia poate rezista până la trei ore.

Dezinfectantul pentru mâini

Cele mai bune produse din această categorie conţin formule special concepute pentru igienizarea mâinilor, sub formă de spray sau gel, simplu de utilizat în spaţii publice în care contactul cu suprafeţe posibil contaminate este inevitabil.

Citeşte cu atenţie informaţiile asociate unei soluţii de acest tip, pentru a te asigura că:

  • oferă o dezinfectare optimă a mâinilor, pe baza ingredientelor sale active;
  • garantează un timp de acţiune prelungit, datorită nivelului ridicat de vâscozitate al peliculei aplicate pe suprafaţa mâinilor;
  • se bucură de certificarea organismelor acreditate pe acest domeniu de activitate, în baza unor standarde emise de Uniunea Europeană.

Mănuşile de protecţie

Aceste produse sunt utile personalului din domenii precum cel medical sau HoReCa, garantând un layer suplimentar de siguranţă, de care te poţi bucura atunci când te afli la cumpărături sau în alte spaţii publice, în care sunt atinse suprafeţe posibil contaminate.

Cele mai des utilizate materiale pentru realizarea mănuşilor de protecţie sunt:

Latexul - rezistent la rupere şi înţepare, fiind ideal în activităţi specifice domeniului medical. Se mulează foarte bine pe mâini, garantând un nivel optim al dexterităţii.

Nitrilul - alternativă pentru persoanele alergice la latex. Material ce oferă o rezistenţă sporită în faţa acţiunii unor substanţe, precum hidrocarburile sau acizii. Asigură o senzaţie plăcută la atingere.

Comandă online toate produsele menţionate în rândurile de mai sus, pentru un kit complet împotriva Covid-19, atât în spaţiul personal al casei tale, cât şi în mediile exterioare în care tu îţi desfăşori activitatea de zi cu zi!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus