Skip to main content

COMUNICAT. Societatea Ornitologică Română şi Universal Music România lansează albumul Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale

 
COMUNICAT. Societatea Ornitologică Română şi Universal Music România lansează albumul Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale

COMUNICAT. De ziua naţională a păsărilor, 1 aprilie, descoperă cântecele naturii, interpretate de păsările din jurul nostru. Societatea Ornitologică Română, în parteneriat cu Universal Music România, vă aduc sunetele care ne amintesc cine suntem şi de unde venim. Intră pe şor.ro şi află cum ne poţi ajută să protejăm păsările din România.

Publicitate

"Astăzi e zi de sărbătoare. De 29 de ani celebrăm Ziua Păsărilor pe dată de 1 aprilie. În România, Ziua Păsărilor era sărbătorită încă din perioada interbelică, în principal în şcoli. În 1994, SOR a reintrodus în calendarul evenimentelor această zi specială pentru toţi iubitorii de păsări şi natură."

Albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale” include 36 de sunete de la păsări precum mierla, piţigoi, sticlete, ciocănitoarea de grădini, rândunica, guguştiucul şi multe altele. Fiecărui sunet şi fiecărei păsări îi este atribuit un titlu inspirat şi din realitatea înconjurătoare, cum ar fi „Piţigoiul Mare – În drum spre cafenea” / „Florinte – În faţă, pe avarie” / Ciocănitoare de grădini – Bormaşina vecinului”.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Atât timp cât păsările cântă, suntem în siguranţă. Când păsările vor înceta să cânte, oamenii trebuie să-şi facă griji. Păsările reprezintă sistemul nostru de avertizare timpurie. Natura are nevoie de noi, dar noi avem mult mai multă nevoie de ea.

Păsările sunt o parte importantă din lumea vie din jurul nostru, cât şi o parte esenţială din identitatea noastră. Sunetele lor ne amintesc de momente simple şi frumoase, stârnesc emoţii şi ne leagă de oamenii iubiţi. Sunt sunete care ne amintesc cine suntem şi de unde venim.

Pentru a te implica, fiecare dar pe care îl oferi este un dar pentru natură - fie că alegi să faci o donaţie unică sau una lunară. Iarna, donaţia asigură hrană atât de necesară pentru mierle, ciocănitori de grădini, piţigoi şi alte păsări cântătoare care rămân la noi.

Cu o donaţie lunară de 30 de lei asiguri seminţele pentru aproximativ 3.225 de păsări care vin la o hrănitoare.

Primăvara, sunt montate cuiburi artificiale în aşteptarea noului sezon de cuibărire. În ele vor creşte an de an generaţii de pui de muscari, ţicleni, vrăbii, piţigoi şi codroşi.

Cu o donaţie singulară de 80 de lei, SOR poate instala un cuib artificial pentru o pereche de păsări cântătoare. Pe tot parcursul anului, SOR dezvoltă şi organizează programe şi evenimente de educaţie pentru natură dedicate copiilor şi adulţilor.

Cu o donaţie singulară de 200 de lei, o persoană poate contribui la realizarea materialelor educative atât de apreciate de copii.

Atât timp cât păsările cântă, suntem în siguranţă. Natura are nevoie de noi, dar noi avem mult mai multă nevoie de ea.

Intră pe www.şor.ro şi implică-te!

Ascultă materialul aici: https://SuneteleNaturii.lnk.to/SuneteleVietiiTalePR

Societatea Ornitologică Română (SOR) este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, care derulează activităţi pentru protecţia pasărilor şi naturii cu sprijinul membrilor, voluntarilor, pe bază de donaţii şi proiecte. Din 1997, SOR este partener al BirdLife Internaţional – o reţea mondială care cuprinde 105 organizaţii naţionale pentru conservarea păsărilor şi a naturii.

Parteneriatul cu organizaţia mondială BirdLife Internaţional oferă Societăţii Ornitologice Române posibilitatea de a-şi circumscrie activitatea şi strategia în contextul european şi internaţional spre acelaşi tel comun: conservarea păsărilor şi a resurselor naturale.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultură prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising şi conţinut audiovizual.

Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări şi melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică şi dezvoltă artişti şi produce şi distribuie cea mai apreciată muzică din lume. Angajat în domeniul artei, inovaţiei şi antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme şi modele de afaceri pentru a lărgi oportunităţile artistice şi comerciale pentru artiştii noştri şi pentru a crea noi experienţe pentru fani.

Pentru mai multe informaţii despre Universal Music Group N.V., vizitaţi www.universalmusic.com

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus