Skip to main content

COMUNICAT. Pandora lanseaza o colectie de accesorii de vara

 
COMUNICAT. Pandora lanseaza o colectie de accesorii de vara

COMUNICAT. Pandora a lansat o nouă colecţie de vară - „My Summer Story”.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Noile accesorii de la Pandora încapsulează instantanee fermecătoare ale unor peisaje şi sunete estivale. 

Fanele talismanelor Pandora sunt provocate să le mixeze ca suveniruri memorabile pe noile brăţări din piele împletită sau popularele brelocuri din argint 925. 

Noile talismane inspirate de valurile oceanului prezintă detalii vibrante din sticlă de Murano, în timp ce perlele din cultură de apă dulce în combinaţie cu ţesătura albastră reprezintă alegerea supremă în materie de brăţări în această vară.

Unele piese ale noii colecţii surprind păsările şi animalele de la Tropice. Noul talisman Pandora care evocă un cameleon îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatură, asemenea reptilei tropicale din care se inspiră, iar talismanul care înfăţişează un papagal, creat printr-o tehnică specială de emailare, te cucereşte cu un spectru de culori tari, de la turcoaz la violet.

DESPRE PANDORA

Pandora creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la preţuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume şi îşi creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint şi aur reciclate

Compania intenţionează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 şi s-a alăturat iniţiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanţ valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga şi a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus