Skip to main content

COMUNICAT. Primăvară în Barcelona: C&A a prezentat colecţia Spring/Summer 2023

 
COMUNICAT. Primăvară în Barcelona: C&A a prezentat colecţia  Spring/Summer 2023

COMUNICAT. C&A a lansat Colecţia Spring Summer 2023 cu tema “Love the future again”,  în cadrul unui eveniment desfăşurat în Barcelona. Colecţia a fost prezentată invitaţilor din presa europeană, parteneri media şi influenceri. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Prezentarea s-a desfăşurat la Cramele Codorniu din Barcelona. Clădirile sale reprezintă una din capodoperele artei moderniste a lumii, cu decenii de tradiţie - la fel ca şi brandul C&A, creat acum 180 de ani. În prezent este unul din cei mai mari retaileri de fashion din Europa.

Colecţia Spring/Summer 2023 urmăreşte noua direcţie creativă pe care C&A a lansat-o în septembrie printr-o campanie de brand. C&A va continua să ofere îmbrăcăminte de calitate, la preţuri accesibile şi să asigure articole vestimentare pentru o garderobă mai modernă, cu multiple opţiuni pentru rutina zilnică.

“Această colecţie reflectă aşteptările pe care le au clienţii de la noi”, a declarat Giny Boer, CEO C&A Europe, sunt foarte mândră că noul nostru limbaj de design a prins viaţă.”

Designerii C&A au creat o nouă colecţie bazată pe trei macrotrenduri: Nature, Empowerment şi Universal Healing, care subliniază angajamentul continuu al mărcii pentru valori precum sustenabilitatea şi incluziunea. Ca rezultat, colecţia  “Love the future again” se bazează pe materiale şi culori naturale.

Cu scopul de a oferi clienţilor îmbrăcăminte confortabilă, care să le dea încredere, principalele materiale folosite la realizarea articolelor au fost bumbacul, voalul şi inul, în combinaţie cu alte materiale structurate precum twill-ul pentru costume si trenci-uri.
În privinţa culorilor, predomină nuanţele de alb, bej şi crem, iar în mai mică măsură nuanţe puternice de violet, roşu şi fucsia.

Drapajele şi alte elemente de detaliu au un rol  important în finisajele colecţiei. Mânecile cu volum sau decupajele adaugă personalitate şi libertate de mişcare ţinutelor. Croielile clasice şi plise-urile sunt folosite pentru da o notă în plus de feminitate şi confort.

Despre C&A

Cu peste 1.300 de magazine situate în 17 ţări europene şi peste 25.000 de angajaţi, C&A este unul din retailerii de modă de top din Europa. În fiecare zi C&A întâmpină milioane de vizitatori în magazinele sale fizice şi în online shop. C&A oferă modă de calitate, rezistentă, la preţuri accesibile. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi website-ul.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus