Skip to main content

COMUNICAT. GO4IT.RO lansează emisiunea ŞTIRILE GO4IT

 
COMUNICAT. GO4IT.RO lansează emisiunea ŞTIRILE GO4IT

COMUNICAT. Go4it.ro, cel mai popular site de tehnologie din România, a lansat emisiunea Ştirile Go4IT. Aceasta este difuzată în fiecare vineri pe site-ul publicaţiei, pe canalul oficial de YouTube şi pe alte platforme de social media.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Emisiunea este găzduită de Iuliana Dumbravă, un prezentator cu experienţă în televiziune şi online.

„Prezentăm, într-un format prietenos cu platformele de socializare moderne, dar şi cu stilul de viaţă actual, în care smartphone-urile şi podcast-urile ocupă locuri importante, cele mai importante noutăţi din tehnologie. Acest domeniu are o influenţă profundă asupra modulului în care lucrăm, învăţăm şi ne distrăm.

Ştirile sunt produse de o echipă cu mare experienţă în domeniu”, a declarat Adrian Popa, coordonator al site-urilor Go4it.ro şi Go4games.ro.

Ştirile Go4it reprezintă o selecţie de zece ştiri relevante din ultima săptămână, din domenii variate, precum: smartphone-uri, inteligenţă artificială, drone, jocuri video, filme & seriale, energie regenerabilă sau ştiinţă.

Go4it.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, csid.ro, descopera.ro, verdict.ro, ciao.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus