Skip to main content

COMUNICAT. „Casa băntuită”, o comedie misterioasă cu fantomele din parcul Disney

 
COMUNICAT.  „Casa băntuită”, o comedie misterioasă cu fantomele din parcul Disney

COMUNICAT. Inspirat de atracţia clasică a parcului tematic Walt Disney Pictures, filmul „Casa bântuită” aduce în prim plan povestea unei mame singure, Gabbie şi a fiului ei Travis de 9 ani care apelează la o echipă de aşa-numiţi experţi spirituali pentru a ajuta la exorcizarea conacului din New Orleans, după ce descoperă că este populat de fantome.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Justin Simien („Bad Hair”, „Dear White People”) regizează acţiunea, pe baza unui scenariu scris de Katie Dippold („The Heat”, „Ghostbusters”). Regizorul şi-a dorit un grup de actori care să aducă la viaţă personajele colorate ale scenariului cu specificitate şi excentricitate. „Aceasta este distribuţia mea de vis”, spune el.

VIDEO 1. Trailer Casa Bântuită

Filmul o are în rolul principal pe Rosario Dawson (cunoscută pentru rolurile din  filmele precum Men in Black II, Seven Pounds sau Rent) care joacă alături de LaKeith Stanfield (îndrăgit pentru roluri din filmele Knives Out, Get Out, Sorry to Bother You ), Tiffany Haddish (Like a Boss, Girls Trip), Jamie Lee Curtis (Everything Everywhere All at Once, Halloween, Knives Out) sau Danny DeVito (House of Gucci, Batman Returns, Matilda, The Rainmaker).

„Din momentul în care am citit scenariul pentru „Haunted Mansion”, am văzut oportunitatea de a-mi folosi abilităţile şi perspectiva pentru a crea o abordare amuzantă a moştenirii Disney. A fost o poveste despre mine: cineva care a construit barierele sociale necesare este atras acum în misterele Conacului Bântuit Disney şi trebuie să înveţe să se înţeleagă cu alţi oameni pentru a descoperi o viaţă nouă şi un scop nou.”, a declarat Justin Simien, rezizorul filmului.

Producţia a început în Atlanta pe 11 octombrie 2021, la Trilith Studios, unde compania a filmat timp de 11 săptămâni şi jumătate înainte de a se muta la New Orleans timp pentru 11 zile.

„Rezultatul constă în ceea ce sper să fie un film clasic de familie. Sperăm că filmul nostru va aduce puţină magie, pentru că, deşi este o poveste care ar trebui să ne facă absolut să râdem şi să simţim un sentiment de evadare, dacă avem noroc, filmul ar putea transforma, de asemenea, propriile temeri despre moarte şi durere în ceva cu care ne putem confrunta cu adevărat”, continuă Simien.

Dan Lin şi Jonathan Eirich, echipa de producţie responsabilă pentru succesul filmului Disney „Aladdin”, au adaptat pentru marele ecran „Haunted Mansion”, una dintre cele mai îndrăgite atracţii din parcul tematic.

Eirich a creat o aventură misterioasă, comică, în care un conac bântuit de la periferia New Orleans este personajul central al poveştii, în jurul căruia un grup de personaje încearcă să scape de controlul locuitorilor fantomatici ai casei. Se dovedeşte că personajele au avut diverse circumstanţe provocatoare care i-au împiedicat să evolueze.

Vorbim despre o văduvă din New York, Gabbie, cu un fiu de 9 ani, Travis, care are probleme în a-şi face prieteni, amândoi sperând să înceapă o nouă viaţă în New Orleans, unde a trăit cândva mama lui Gabbie. Ei se mută în această zonă neobişnuită de pe marginea mlaştinii, chiar în afara oraşului, doar pentru a descoperi că locul este mult mai mult decât se aşteptau: conacul găzduieşte un amestec sălbatic de spirite, unele jucăuşe şi altele „moarte” profund.

VIDEO 2. Trailer Casa Bântuită

Pentru designerul de costume, nominalizat la Premiul Oscar®, Jeffrey Kurland („Tenet”), oportunitatea de a aborda perioada extinsă de timp în care filmul se desfăşoară, începând de la sfârşitul anilor 1700 şi până în zilele noastre, a fost irezistibilă. Singura cerinţă a regizorului a fost ca Jeffrey să rămână autentic fiecărei perioade de timp.

Filmul „Casa bântuită” este un film pentru toată familia, distribuit în cinematografele din România de către Forum Film România în formatele subtitrat, dublat, Dolby Atmos, 4DX, 4DX dublat şi va avea premiera vineri, 28 iulie 2023.

Rating: AP12

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor A24, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:
https://www.cineforum.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]


 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus