Skip to main content

COMUNICAT. Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete” şi ce ar putea urma dupa Hela sau Thanos

 
COMUNICAT. Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete” şi ce ar putea urma dupa Hela sau Thanos

COMUNICAT. În cel mai recent film lansat de Marvel Studios, „Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete”, Zeul tunetului se aventurează într-o călătorie diferită de orice provocare cu care s-a confruntat vreodată – una de auto-descoperire.

Publicitate

Eforturile lui sunt întrerupte insa de un nou ucigaş galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Călăul Zeilor), care vrea să provoace distrugerea speciei zeilor. Pentru a combate această ameninţare neaşteptată, Thor le cere ajutor Regelui Valkyrie, lui Korg şi fostei sale iubite Jane Foster.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete este regizat de Taika Waititi după un scenariu semnat de Waititi şi Jennifer Kaytin Robinson. Kevin Feige şi Brad Winderbaum sunt producători, alături de producătorii executivi Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brian Chapek, Todd Hallowell şi Chris Hemsworth.

În rolurile cheie se află Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Hemsworth, Karen Gillan.

VIDEO. Trailerul filmului Thor: Love and Thunder

Waititi nu se află la prima colaborare cu Studiourile Marvel, el şi-a făcut debutul regizoral în universul Marvel cu filmul „Thor: Ragnarok” din 2017, o aventură cosmică, punctul de plecare pentru Zeul tunetului, interpretat de Hemsworth.

„Nu cred că este exagerat să te aştepţi la o schimbare de atitudine la un personaj ca Thor”, spune Waititi. „Se învârte prin univers de mult timp, aşa că acum e timpul să treacă prin diferite faze. Am fost uşurat să văd succesul lui „Ragnarok”, iar acum am un sentiment de mândrie că am reuşit să reinventăm acest personaj.”

Din 2011 încoace Thor a apărut în şapte filme din Universul Marvel (MCU) şi într-un serial animat, devenind primul personaj protagonist în patru filme în franciză. Pentru fanii din întreaga lume, Chris Hemsworth este pur şi simplu Thor şi, totuşi, încă se simte obligat să-şi exploreze rolul şi să îl facă pe personaj să evolueze.

„A existat o presiune uriaşă în acest sens”, admite Hemsworth. „Thor este singurul personaj care se află la al patrulea film de până acum, aşa că am vrut să fac ceva diferit. Vreau mereu să mă descurc mai bine cu acest personaj.”

„Unul dintre lucrurile interesante ale filmelor Marvel este capacitatea de a mixa diferite genuri într-un singur film”, spune Waititi. „Asta ţine publicul în priză, iar personajele se simt diferite tot timpul. Când am venit cu «Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete» ,ştiam că fanii chiar aşteaptă asta şi sunt înnebuniţi să vadă ce va ieşi.”

GALERIE FOTO. Thor: Love and Thunder

„Ceea ce face ca acest film să fie cu totul diferit este că, în esenţă, avem o poveste de dragoste”, spune Chapek. „L-am văzut pe Thor evoluind atât de mult de-a lungul anilor. După evenimentele din „Avengers: Endgame”, am început să vedem şi fisuri în armura lui. A început să dezvolte un oarecare simţ al proprietăţii asupra tuturor oamenilor pe care i-a pierdut de-a lungul vieţii lui.”

Dragostea este o temă puternică ce iese la iveală pe tot parcursul filmului. „«Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete» seamănă cu Ragnarok în ceea ce priveşte tonul şi stilul, dar am vrut să plusăm şi să arătăm cât de vibrante şi nebuneşti sunt lumile şi situaţiile în care îl punem pe Thor”, spune Waititi. „Pentru că atunci când ai de-a face cu spaţiul cosmic şi cu un viking, o combinaţie incredibilă care alimentează povestea, singura limită pe care o ai este propria imaginaţie.”

„Dacă «Ragnarok» este un album synth-pop din anii 1980, «Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete» este un album metal”, spune Winderbaum. „Ne doream un fim care să evoce sentimentul rock ‘n’ roll anilor 1980. Şi «Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete»  pare să facă asta.”

VIDEO. Trailerul filmului Thor: Iubire şi tunete

Lovit de tunet

Când Thor apare pentru prima dată în „Avengers: Endgame”, el trece printr-o criză existenţială, după ce a suferit o serie de lovituri brutale. A pierdut familia şi prietenii, casa lui din Asgard, Mjolnir şi lupta cu Thanos – ca să nu mai vorbim de fizicul său asemănător cu al unui zeu.

Şi-a pierdut, de asemenea, voinţa de a conduce, ca Rege al Noului Asgard, iar după ce tragedia lui Iron Man reface Universul, Thor îi dă titlul lui Valkyrie şi face o plimbare cu Gardienii Galaxiei. „Thor pleacă cu Gardienii şi – spre disconfortul şi iritaţia lor – se plantează ferm în centrul grupului lor şi încearcă să dicteze cum ar trebui să fie conduse lucrurile”, spune Hemsworth.

Acum, indiferent de dimensiunea cuceririlor sale, golul interior al lui Thor este şi mai mare. El îşi declară sfârşite zilele de supererou şi porneşte în aventura autocunoaşterii. „Majoritatea oamenilor care încearcă să se regăsească fug de ceva”, spune Winderbaum. „Thor fuge de dragoste pentru că, din experienţa lui, toţi cei pe care îi iubeşte, mor. Indiferent dacă o poate articula sau nu, el crede că este blestemat.”

Ameninţarea lui Gorr

Din păcate, izolarea lui Thor este de scurtă durată, deoarece un nou duşman terifiant ameninţă să răstoarne galaxia. Gorr, Călăul zeului, a purtat un război împotriva zeilor, ucigându-i unul câte unul folosind o armă nouă cu o putere imensă şi întunecată.

De-a lungul timpului, Thor s-a confruntat cu nenumăraţi duşmani – de la Laufey, Regele Giganţilor Îngheţului, la sora sa Hela, Zeiţa Morţii, până la Thanos, Titanul Nebun – dar această confruntare pare cea mai grea dintre toate, mai ales că miza este foarte sus.  „Trebuia să trecem de la Hela şi să găsim un răufăcător care era cumva şi mai greu de învins”, spune Waititi, „şi am găsit asta în Gorr, care este interpretat de remarcabilul Christian Bale”.

Odată un om paşnic şi evlavios, Gorr se trezeşte aruncat într-o misiune de răzbunare. „Gorr a jucat după reguli şi când îşi dă seama că a fost trădat de zei este cuprins de o furie de nedescris şi dobândeşte o putere străveche şi diabolică cu ajutorul căreia îşi propune să scape universul de aceşti zei care nu au grijă de oamenii lor”, spune Winderbaum.

„Există atât de multă dramă şi nebunie în jurul lui Gorr, iar Christian Bale reuşeşte să atragă atenţia în fiecare moment”, spune Hemsworth. „Nu poţi să-ţi iei ochii de la el. Personajul este fascinant, pentru că, la fel ca toţi ticăloşii buni, şi ce face Gorr are sens. S-ar putea să nu procedeze corect, dar există empatie în scenariu, iar Christian Bale a adus mult mai multă profunzime lui Gorr.”

Mai puternici

În căutarea lui, Thor face o descoperire uluitoare: Jane Foster, fosta lui iubită şi un astrofizician de renume mondial, s-a dovedit demnă de a mânui ciocanul său magic, Mjolnir, ca Mighty Thor - o transformare care ascunde o luptă personală.

Natalie Portman, care a interpretat-o pe Jane Foster în „Thor” din 2011 şi în „Thor: The Dark World” din 2013, a fost încântată de revenirea în Universul Marvel. „Taika a venit la mine şi când mi-a explicat cum se transformă Jane în Mighty Thor, a fost fascinant să ne gândim la cum ar putea fi acea experienţă. Rolul a fost o provocare pentru că a presupus improvizaţie, iar Taika e genul care te ţine în priză.”

„Este genial să o vedem pe Natalie Portman într-un fel la care nu ne aşteptăm. E o actriţă grozavă şi, în conformitate cu reinventarea constantă a acestei francize, nu am vrut să ne întoarcem să o vedem în acelaşi rol. Nu vrem să o vedem ca un simplu om de ştiinţă pe Pământ, aşteptându- pe Thor”, spune regizorul.

„Jane este un personaj cu adevărat interesant pentru că este umană, dar are această putere uimitoare”, spune Chapek. „Cum se va descurca dacă are această putere? Cred că publicul va putea să empatizeze cu Jane deoarece e o muritoare care se confruntă cu probleme foarte umane.” 

În plus, „Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete” dezvăluie mai multe despre relaţia lui Jane şi Thor şi despre despărţirea lor, ceea ce publicul, cu siguranţă, abia aşteaptă să afle.

SINOPSIS:

În cel mai nou film din franciză, Thor, Zeul Tunetului îşi uneşte puterile cu Regele Valkyrie, Korg şi cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaş galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” ( Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare.

Regizat de Taika Waititi, „Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete” îi are în distribuţie pe Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Hemsworth, Karen Gillan. Distribuit în România de Forum Film, „Thor: Love and Thunder / Thor: Iubire şi tunete” are premiera în data de 8 iulie.

Filmul este distribuit în România de Forum Film şi din data de 8 iulie în toate cinematografele în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX 3D, Dolby Atmos 3D.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/
https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DoarEu DoarEu
    ***
  • Rasuscu Rasuscu
    Ce public e asta de fierbinteni de ras

    Dar ce public e la Antenuta Zero ? De pensionari nu ? Ce public e asta de miresici accesati factorati adelinari marinici de ras.
  • Mile Mile
    Ce public e asta de fierbinteni de ras
  • Miku Miku
    Esomar sta acasă toată vara nimica ha

    Te referi la Antenuta Zero nu ? Lidera la pensionari. Ha ha !
  • Mile Mile
    Esomar sta acasă toată vara nimica ha
  • Cosmarv82 Cosmarv82
    Draga Șerban
    Dacă frustrare ta,cum ca de ce în filme ,apar și alți oameni decât cei albi,hetero și fideli ( cum ar fi lgbt,afro-americani, latino asiatici,persoane cu dizabilități etc) nu dispare,e cazul sa ceri ajutor de specialitate. Urgent! Cu stima.
  • Cosmarv82 Cosmarv82
    Draga Șerban
    Da fix de aia Netflix pierde abonați,nu din cauza ca e o competiție mare între companiile de streaming !
    Pai de ce sa nu existe filme cu lgbt dar sa existe filme cu heterosexuali? De ce doar cu unii și nu și cu alții? Cine îți dă dreptul sa te crezi mai altfel doar prin prisma faptului ca ești hetero? Dacă ai 20 de ani,la gândirea asta,atunci nu e bine "draga" Șerban. Dacă îți zic draga nu înseamnă că mă dau la tine. Relax man! Hai,intra sub piatra !
  • Șerban Șerban
    E fix problema ta dacă îți plac acele ***. Majoritatea este de altă părere. Tu de ce crezi că Netflix pierde sute de mii de abonați pe lună? Prețul a crescut și în trecut, dar nu a convins pe nimeni să își închidă conturile. Dar vezi tu, oamenii au ajuns într-un punct în care le cam dă pe nas de atâta acceptance.
    PS. Nu înțeleg aluzia ta la scenele romantice din filme. Ironia face că fix serialele/filmele astea woke sunt pline de sex scenes.
    PPS. Nu știu ce bătrâneți îți imaginezi tu. Am 20 de ani.
    PPPS. Nu mă lua pe mine cu "dragă" că nu sunt gagicul tău. Clar?!
  • Cosmarv82 Cosmarv82
    Draga Șerban
    Nu e nici o wokereala. Sunt doar filme, seriale etc care arata celor din generația tinara ca exista și oameni gay say lesbi sau etc. Ca nu cumva,ăștia tineri,sa facă o apoplexie, cum faci tu acuma la bătrânețe. Eu zic sa scoatem și filmele unde cei str8 se sărută sau fac sex. Alea cum de nu te deranjează? Ești unu din aia care vor doua femei în pat,dar urăsc gay. Vai ! Du te înapoi sub piatră!
  • Șerban Șerban
    Explică-mi legătura dintre știri, sport sau muzica și *** din vest.

    Adică până mai acum 4-5 ani se putea trăi foarte bine fără toată wokereala asta, și acum brusc ești înapoiat dacă nu-i susții?!
  • Cosmarv82 Cosmarv82
    Draga Serban
    Daca din cauza lgbt nu te mai uiți la disney,poate nu te uiți nici la sport,ca arata prea multe femei mai mult goale. Sau la știri sau muzica.
    Ce viata trista trebuie sa ai.
  • Șerban Șerban
    De când au anunțat că vor băga din ce în ce mai multe personaje elghebete în serialele și filmele lor, nu mă mai interesează câtuși de puțin ce are Disney de oferit.
    M-am lămurit la ultimul Dr Strange că agenda politică e mai importantă decât scrierea unei povești bune.

Trimite un comentariu

sus