Skip to main content

COMUNICAT. „Gardienii Galaxiei Volumul 3” - un roller coaster emoţionant, de acţiune, cu umor şi un fir epic excelent pentru ultima aventură a celui mai iubit grup de intergalactici

 
COMUNICAT. „Gardienii Galaxiei Volumul 3”  - un roller coaster emoţionant, de acţiune, cu umor şi un fir epic excelent pentru ultima aventură a celui mai iubit grup de intergalactici

COMUNICAT. „Gardienii Galaxiei Vol. 3” produs de  Studiourile Marvel şi distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures este prezent de astăzi, in avanpremieră, în toate cinematografele din România, trilogia gardienilor ajungând la final. Al 32 – lea film de la Marvel Cinematic Universe reprezintă continuarea producţiilor „Gardienii Galaxiei” (2014) şi a „Gardienilor Galaxiei Vol.2” (2017), fiind probabil pentru ultima dată când fanii pot urmări aventura incredibilă a  celui mai iubit grup de performeri galactici.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„Gardienii Galaxiei Vol. 3” are o distribuţie impresionantă din care fac parte  Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, cu Vin Diesel în rolul lui Groot şi Bradly Cooper în rolul lui Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter şi Maria Bakalova. Printre membrii distribuţiei se numără Linda Cardellini, NathaN Fillion, Daniela Melchior, Nico Santos, Miriam Shor, Elizabeth Debicki, Michael Rosenbaum şi Sylvester Stallone.

Regizorul James Gunn a scris scenariul, iar Kevin Feige este producătorul filmului, alături de Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith şi Simon Hatt ca producători executivi.

VIDEO 1. Trailerul Gardienii Galaxiei Vol. 3

„Gardienii Galaxiei Vol. 3” este plin de surprize şi va ţine publicul pe muchie de cuţit. Acest ultim film din trilogia lui James Gunn combină emoţii profunde, umorul special al regizorului, măiestria cinematografică şi momente pline de acţiune, toate acestea ducând la un deznodământ la care nimeni nu se va aştepta.

Pe fundalul piesei Awesome Mixtape #3, iubita trupă de neadaptaţi arată puţin diferit în acest ultim film. După ce au preluat Knowhere de la Collector, Gardienii sunt pregătiţi să repare daunele extreme provocate de Thanos, hotărâţi să facă din Knowhere un loc sigur, nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru toţi refugiaţii strămutaţi de universul dur. Lipseşte în mod notabil Peter Quill, pe care îl găsim în Cizma lui Jemiah, încă tulburat de pierderea iubitei lui Gamora.

Dar nu durează mult până când vieţile Gardienilor sunt răsturnate de un atac brutal din partea unui nou inamic: savantul nebun cunoscut sub numele de Marele Evoluţionar, care are o legătură directă cu trecutul tulburător al lui Rocket.

După ani de experimente pe creaturi neajutorate, Marele Evoluţionar este hotărât să recupereze ceea ce el consideră că este al lui - Rocket. Gardienii se adună pentru a-i salva viaţa lui Rocket cu orice preţ. Dacă nu va fi îndeplinită cu succes, această nouă misiune ar putea duce la sfârşitul Gardienilor aşa cum îi cunoaştem.

"Să-i dăm galaxiei un motiv pentru care să-şi amintească de noi." - Rocket

Chiar dacă „legendarul răufăcător” devenit erou are parte de un loc bine meritat în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”, povestea lui Rocket este cea care conduce naraţiunea. Iar acest lucru este fidel viziunii iniţiale a lui James Gunn pentru scenariul trilogiei.

„Am ştiut că, pentru mine, punctul central al acţiunii este Rocket şi povestea lui, de unde a venit şi cine era. A fost foarte important pentru mine să transmit toată această poveste”, explică Gunn.
„Eşti gata pentru o ultimă plimbare?”- Peter Quill/Star-Lord

Este greu de crezut dar „Gardienii Galaxiei” îşi încântă fanii încă din 1969 - creaţi iniţial pentru Marvel Comics de scriitorul Arnold Drake şi artistul Gene Colan. Acum, 50 de ani mai târziu, publicul se pregăteşte pentru mult aşteptata lansare în cinematografe a celui de-al treilea şi ultimul film din trilogia „Gardienii Galaxiei”. Iar cu James Gunn la cârmă, publicul va avea parte de un rollercoaster vizual şi emoţional.

Zoe Saldaña, care o interpretează pe Gamora, spune: „Vei fi în roller coaster-ul amuzant, apoi vei trece la roller coaster-ul emoţional, apoi la cel de acţiune. Atunci când stai acolo, vrei ca inima ta să bată cu putere, mintea să fie testată, dar şi toate simţurile tale să fie satisfăcute. Simt că „Gardienii Galaxiei Vol. 3” va face exact asta.”

La realizarea filmului „Gardienii Galaxiei Vol. 3”, James Gunn s-a simţit motivat să facă alegeri mai riscante în ceea ce priveşte modul în care a fost filmate scenele, filmul fiind mai „realist” din punct de vedere emoţional decât primele două.  „Primul film este povestea mamei, al doilea film este povestea tatălui, iar acest film este povestea sinelui, aşa că este în mod natural mai intim din acest motiv.”

„Filmele cu Gardienii sunt întotdeauna pline de emoţie şi umor, iar acesta nu face excepţie, dar aş spune că, probabil, emoţia şi sufletul din acest film strălucesc puţin mai puternic pentru că această poveste este ancorată în jurul iubitului nostru Rocket şi avem natura dulce-amară a relaţiei dintre Quill şi Gamora. În plus, ai sentimentul unui sfârşit la finalul filmului.", spune producătoarea executivă Sara Smith.

"Am fost mereu în căutarea unei familii, până când ne-am găsit unul pe celălalt." — Peter Quill/Star-Lord

Trupa de neadaptaţi, cunoscută sub numele de Gardienii Galaxiei, s-a reunit din nou pentru ultima lor călătorie împreună. Pentru Chris Pratt, această reunire specială aduce o nouă semnificaţie: „Este cu adevărat special să mă reîntâlnesc cu cei din familia Gardienilor pentru „Vol. 3”. Este rar să ai o relaţie ca cea pe care o avem noi şi, după atâţia ani pe care i-am petrecut împreună în tranşee, suntem încă o familie. Ceea ce face ca de data aceasta să fie diferit este că ştim că totul se apropie de sfârşit, aşa că fiecare dintre noi procesează acest lucru în felul său. Pentru mine, ştiu că asta înseamnă doar să încerc să fiu ultraprezent şi să savurez momentul. A fost o nebunie”.

Încercând să facă faţă ideii că Gamora este în viaţă, dar nu ştie cine este, Peter Quill se străduieşte să treacă peste, ceea ce îi lasă pe Gardieni vulnerabili în faţa unui atac. Quill trebuie să se revanşeze pentru greşelile sale pentru a-i proteja pe unul dintre ai săi.

„Am urmărit evoluţia lui Peter Quill prin cursul acestor filme”, spune Chris Pratt . „În primul film era un tânăr care învăţa să îi pese şi de altceva decât de el însuşi, să fie mai puţin egoist, să facă parte dintr-o familie. Acesta este un tip care învaţă cum să ţină la cineva, iar apoi, în al doilea film, vrea să înveţe mai multe despre el însuşi, să găsească un sens în identitatea sa şi să înţeleagă cine este.

El crede că găseşte asta în tatăl său, dar i se reaminteşte din nou că familia din care face parte este familia care l-a adoptat, Gardienii. El şi-a găsit dragostea cu Gamora, dar prin aventurile din „Infinity War” şi „Endgame”, a pierdut-o pe acea Gamora care l-a iubit.”

VIDEO 2. Trailer Gardienii Galaxiei Vol. 3

„Gardienii Galaxiei nu au ce căuta în lumea mea.” - The High Evolutionary

Filmările au început pe 8 noiembrie 2021, în Atlanta, Ga. Scenele interioare au fost construite atât la Trilith Studios (Fayetteville, Ga.), cât şi la OFS Studio Complex (Norcross, Ga.), ocupând peste 200.000 de metri pătraţi, ceea ce echivalează cu peste patru terenuri de fotbal de platouri de filmare.
James Gunn a ştiut exact ce vrea - de la piesele de decor, la designul personajelor şi acţiune - toate acestea contribuind vizual la o secvenţă plină de dramă, comedie şi emoţie.

Colaborarea dintre  regizprul James Gunn, designerul de costume  Judianna Makovsky şi designerul de producţie Beth Mickle a fost esenţială în realizarea costumelor  din această producţie. Makovsky remarcă faptul că Gunn este unul dintre puţinii regizori care îmbrăţişează cu adevărat culorile - roşul, rozul şi turcoazul fiind unele dintre preferatele sale.

După cum detaliază Makovsky:

„Când am început acest film, am pornit de fapt de la ideea că Gardienii vor avea versiuni noi ale hainelor lor emblematice de supererou. Dar apoi, pe măsură ce am intrat în acţiune, nu prea a funcţionat. Knowhere a fost distrus, iar ei îl reconstruiau, aşa că James Gunn a vrut mai multe haine reale care să nu fie deloc un costum de supererou. Aşa că am mers într-o direcţie complet diferită, astfel încât să se potrivească în contextul Knowhere.”

S-au creat astfel peste 1.500 de elemente de recuzită, echipa finnd formată  din mai mulţi tehnicieni, ilustratori, creatori de matriţe şi pictori.
Nu există niciun dubiu că acţiunea din „Gardienii Galaxiei Vol.3” va da pe spate publicul cu câteva surprize pe parcurs. Aşa cum producătorul executiv Sara Smith afirmă,

„Acţiunea din acest film este exact la ce te aştepţi de la un film Gardienii. James descrie acţiunea scenelor foarte detaliat, aşa că a fost minunat să văd cum Heidi Moneymaker şi Wayne Dalglish, coordonatorii noştri de cascadorii, şi-au asumat provocarea de a realiza ideile lui James în formă practică şi au şi reuşit. A fost foarte impresionant.”

Cu o tehnologie în continuă dezvoltare, apariţia camerelor de filmat uşoare şi portabile a schimbat modul în care scenele de acţiune şi de luptă pot fi filmate.

Chris Pratt explică:

„Datorită camerelor portabile, poţi realiza secvenţe de acţiune ce nu seamănă cu nimic din orice ai fi putut face înainte.” Cameramanul devine o parte la fel de importantă a scenei de cascadorie ca şi cascadorii şi actorii pentru aceste secvenţe de luptă.

Deoarece procesul este atât de rapid, se pot realiza filme cu aceste camere extraordinare la o rată de cadre extrem de ridicată. Înseamnă că, dacă doriţi, puteţi să treceţi la o mişcare foarte lentă şi apoi să acceleraţi în mişcare normală. Aşadar, secvenţele de luptă nu vor semăna cu nimic din ce aţi mai văzut până acum, aşa că pregătiţi-vă.”

La acţiunea din faţa camerei se adaugă dragostea lui James Gunn pentru muzică - aceasta se regăseşte în scenariile sale încă de la prima schiţă. James Gunn a stăpânit arta de a crea momente de „needle drop”, în care un cântec atrage publicul direct în momentul respectiv. Folosirea playback-ului cu melodiile selectate le-a permis actorilor să intre în această lume, de cealaltă parte a montajului, ceea ce îi ajută şi în interpretarea lor.

"Vom zbura cu toţii împreună... pentru ultima oară... în cerul etern şi frumos." – Rocket

Producătorul executiv Sara Smith spune: „Toată lumea ar trebui să se pregătească de un plâns bun. Cred că lacrimile vor ieşi pentru acest film, dar vă puteţi aştepta la tot ce v-a plăcut întotdeauna la Gardieni. Vor fi o mulţime de râsete, muzică uimitoare, momente de
acţiune nebună şi, la final, o încheiere foarte emoţionantă şi satisfăcătoare a acestei poveşti.”

Colegul său producător executiv Simon Hatt intervine cu entuziasm: „Aţi trăit cu aceste personaje timp de zece ani. Aţi râs cu ele, aţi plâns cu ele, v-aţi confruntat cu planetele tatălui malefic şi aţi dansat cu Ronan, aţi scăpat de piraţii spaţiali şi aţi fost urmăriţi de oameni de aur. Acum veţi avea parte de cea mai satisfăcătoare şi incitantă încheiere a celei mai mari opere spaţiale care a existat vreodată. Şi o să vă placă. Va fi cel mai bun lucru din toate timpurile.”

„Gardienii Galaxiei Vol. 3” este distribuit în cinematografele din România de către Forum Film România şi va avea premiera vineri, 5 mai 2023.

SINOPSIS:

În „Gardienii Galaxiei Vol. 3” iubitul grup de neadaptaţi arată puţin diferit acum. Peter Quill, încă tulburat de perderea Gamorei trebuie să-1i regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul şi pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce probabil la sfârşitul Gardienilor aşa cum îî cunoaştem.

„Gardienii Galaxiei Vol. 3” este distribuit în cinematografele din România de către Forum Film România şi va avea premiera vineri, 5 mai 2023.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor A24, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:
https://www.cineforum.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus