Skip to main content

COMUNICAT. Evenimentul central Bucharest Gaming Week: Lansare în premieră a unei maşini, competiţii de esports şi multe premii pentru gameri

 
COMUNICAT. Evenimentul central Bucharest Gaming Week: Lansare în premieră a unei maşini, competiţii de esports şi multe premii pentru gameri

COMUNICAT. A cincea ediţie a Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment dedicat gamerilor de la noi din ţară, culminează în weekend-ul 30-31 octombrie cu o multitudine de activităţi.

Publicitate

La scenele principale ale evenimentului, Main Stage, Esports Stage şi New Games Stage, participanţii vor urmări competiţii de League of Legends, FIFA22 sau CS:GO, vor descoperi cele mai noi jocuri lansate în această lună şi vor putea juca alături de creatorii de conţinut preferaţi meciuri de Free Fire Max, Minecraft, Fortnite sau Brawl Stars. 

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Bucharest Gaming Week connected by Vodafone şi presented by Kaufland are loc exclusiv online pe www.bucharestgamingweek.ro. Accesul este gratuit.

Streamerii din Good Gaming League aduc în discuţie subiecte sensibile şi importante pentru comunitatea de gameri din România. La booth-ul Vodafone, Antonia, IceManLucky şi Gannicus vor vorbi cu comunităţile de gaming despre bullying, discrimare şi cheating.

În premieră în România, o maşină va fi lansată în cadrul unui eveniment de gaming. Prezentarea noului BMW Seria 4 Gran Coupé va avea loc la Bucharest Gaming Week, în cadrul unui live la care vor partcipa JaxiTV, desemnat de curând creatorul de conţinut de gaming al anului, şi jurnalistul auto Tudor Bratu. Prezentarea celor doi va putea fi urmărită pe pagina Bucharest Gaming Week şi pe canalele de

YouTube JaxiTV, Tudor Bratu şi BMW România.

La booth-ul Kaufland intră în joc eroii din Animaterra - Copacul vieţii, Lectură de la A la Z, Mădălin şi comunităţile acestora. Cei doi streameri vor crea împreună cu fanii pe telefoanele mobile o lume fantastică, cu personaje şi aventuri magice. Cei mai buni jucători vor câştiga cartonaşe cu eroii din joc.

Pe scena de esports, unii din cei mai buni jucători de FIFA din România şi cei mai faimoşi streameri de fotbal se întâlnesc în finalele turneului FIFA Challenge powered by Philips OneBlade. În urma unei competiţii acerbe în comunităţile lui Ovvy, Theo, Tudor Buţan şi Xbraker, cei mai buni fani ai lor vor juca alături de ei în echipă pentru premii de 1000 euro.

Pe Esports Stage va avea loc şi turneul de calificare 1vs1 Red Bull Solo Q. Jucătorul român care va câştiga turneul de League of Legends va merge direct în finala mondială a competiţiei.

Cele mai noi jocuri lansate în ultima lună se văd pe scena New Games Stage upgraded by George. Bercea, Bobospider şi Highman vor juca sesiuni lungi de let’s play în jocuri precum Guardians of Galaxy, Far Cry 6, Age of Empires sau Riders Republic.

Baabuska va aplauda jocurile independente realizate în România şi Franţa: va prezenta gamerilor Unbound: Worlds Apart, Door Kickers 2: Task Force North, Wild Dose sau Astral Ascent. Participanţii pot câştiga jocuri pe parcursul stream-urilor.

Jocul de battle royale al momentului, Free Fire Max, este prezent la Bucharest Gaming Week.

Lansat acum o lună, jocul este o versiune îmbunătăţită a Free Fire, cu rezoluţii Ultra HD şi o grafică şi efecte care îi vor impresiona pe gameri. Sâmbătă şi duminică, Free Fire Max propune două showmatch-uri legendare în care echipele formate din meitii, ZaSami, Mădălin şi Gannicus, Lectură şi Bercea vor primi challenge-uri unice de la jucători şi vor oferi premii in-game.

Gamerii vor lua parte la standul Samsung la un maraton plin de hacks, live-uri creative cu streamerii preferaţi şi giveaways surpriză. Echipa GRL Power formată din Antonia Nuckle, Meowmy, Reddysh şi AlexaTV jurizează live cele mai cool cosplay-uri trimise de comunitate iar Marian Godină se aliază cu Tedereu în viata reală şi în jocuri video.

La booth-ul Riot Games, pasionaţii de seriale inspirate din jocuri video vor afla mai multe despre noul serial Arcane, împreună cu Sucre, AdriivonB şi Amyclaire, care vor juca meciuri de League of Legends alături de comunitate. La booth-urile Logitech G, Republic of Gamers, AGON by AOC şi TP-Link, gamerii vor putea juca cele mai populare jocuri alături de streamerii preferaţi şi câştiga zeci de gadget-uri de gaming.

La booth-ul RGDA (Asociaţia Dezvoltatorilor de Jocuri video din România), cei interesaţi de jocuri indie vor putea urmări marathon-ul de jocuri realizate în Europa de Est care a avut loc săptămâna aceasta în cadrul conferinţei Dev.Play. În plus, cei care apreciază arta din spatele jocurilor, pot vedea expoziţia virtuală Game Art Showcase, ce pune în valoare arta creată de artişti din Europa de Est. Prin această expoziţie, ARDEN doreşte să sprijine şi să promoveze artiştii din industria de dezvoltare a jocurilor.

Platforma www.bucharestgamingweek.ro a fost optimizată din punct de vedere al securităţii de către METAMINDS.

Bucharest Gaming Week este connected by Vodafone şi presented by Kaufland şi susţinut de George, primul banking inteligent, Philips OneBlade, Samsung, BMW România, METAMINDS, Free Fire Max, Boromir, Institutul Francez şi Goethe-Institut.

Parteneri media: News.ro, Gazeta Sporturilor şi MovieNews.ro.

Despre Gaming Week

Gaming Week este organizaţia care visează ca România să devină un Hollywood european al industriei producătoare de jocuri video. Şi pentru ca acest lucru să se întâmple, caută să trezească interesul tuturor stakeholderilor care pot colabora la atingerea acestui obiectiv: organizaţii profesionale, autorităţi centrale şi locale, presă, gameri profesionişti sau amatori. 
Bucharest Gaming Week este un eveniment al Gaming Week.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus