Skip to main content

COMUNICAT. Proiectul muzical Eric&Alessia lansează piesa de debut Time

 
COMUNICAT. Proiectul muzical Eric&Alessia lansează piesa de debut Time

COMUNICAT. Proiectul muzical Eric&Alessia lansează prima piesă originală - Time. Cei doi artişti au mai semnat în urmă cu câteva luni un cover, după Cover me in sunshine, dar acum au prima lor melodie originală.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Înainte, clipul piesei Time. Muzica şi versurile: AVA (Andreea Avarvari) şi Joanna (Ioana Radu). Producţia muzicală stă sub semnătura lui Mihai Grecan, chitara a fost asigurată de Eric Obae, iar pianul de Alessia Titişan.

VIDEO. Eric&Alessia - Time

Despre piesă:

„Time” este melodia care vorbeşte despre timpul pe care îl au la dispoziţie într-o zi şi pe care aceştia încearcă să îl fructifice cât mai bine pentru a-şi îndeplini visul.

De asemenea, single-ul vorbeşte despre relaţia de prietenie dintre Eric şi Alessia, despre o relaţie ce nu poate fi ruptă şi este unită de aceiaşi pasiune comună – muzica.

Muzica şi versurile au fost realizate de către AVA (Andreea Avarvari) şi Joanna (Ioana Radu). Producţia muzicală stă sub semnătura lui Mihai Grecan, chitara a fost asigurată de Eric Obae, iar pianul de Alessia Titişan.

Videoclipul care a fost realizat de Robert Bratu, îi prezintă pe cei doi artişti cum se împart între şcoală şi repetiţii, însă încearcă să-şi găsească timp şi pentru hobby-uri. Aşa cum spune şi piesa: „Timpul este un dar preţios, aşadar să îl folosim cu folos.”

Cine sunt cei doi?

Eric Petru Obae şi Alessia Titişan sunt doi copii foarte talentaţi care s-au alăturat proiectului coordonat de Andreea Avarvari la şcoala sa de muzică, „Music City”. Pasiunea lor pentru muzică i-a adus împreună şi au lansat un cover al piesei lui P!nk, „Cover me in sunshine”, fiind totodată şi prima lor colaborare.

VIDEO. Eric&Alessia - Cover me in sunshine

Eric Petru Obae are 12 ani şi este elev în clasa a 5-a la Colegiul Naţional Elena Cuza. Este pasionat de robotică, iar printer trupele lui preferate se regăsesc Metallica, Iris, AC/DC, melodia favorită fiind „Ten Words” de la Joe Satriani.

Totodată, studiază chitara de patru ani la Academia de Rock cu profesorul Adi Manolovici. Joacă în musical-ul ”School of Rock”, după licenţa internaţională a spectacolului, la Opera Comică pentru Copii şi are rolul lui Zack, chitaristul formaţiei ”School of Rock”.

Alessia Titişan are 11 ani si este elevă în clasa a VI-a ȋn cadrul Liceului Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti. Pasionată de mică de domeniul artistic, Alessia a participat la numeroase concursuri interne şi internaţionale, obţinând nenumărate trofee importante, atât în cadrul festivalurilor de muzică pe partea vocală, dar şi de instrument, în speţă pian pe care îl studiază de 4 ani, cât şi al concursurilor de dans în pereche, fiind legitimată la Clubul de dans Mihai Petre.

De asemenea, Alessia joacă pe scena Operei Comice pentru Copii: ”Madagascar” a Musical Adventure, unde a putut fi vazută în rolul regelui Julien, dar şi al elegantei Gloria şi în megaproducţia ”School of Rock”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus