Skip to main content

COMUNICAT. Devino partener de succes în dezvoltarea celui mai mare lanţ de clinici stomatologice laser din România

 
COMUNICAT. Devino partener de succes în dezvoltarea celui mai mare lanţ de clinici stomatologice laser din România

COMUNICAT. Life Dental Spa, lanţul de clinici care se extinde în toată ţara. 

Publicitate

Life Dental Spa, brandul prestigios sub care activează cinci clinici stomatologice din Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Cluj-Napoca a creat un întreg sistem foarte bine pus la punct în cei 13 ani de activitate în domeniu.

Pentru a fi mai aproape de oameni şi pentru a ajuta românii de pretutindeni să beneficieze de îngrijire dentară de înaltă calitate, Life Dental Spa pregăteşte deschiderea a şi mai multe clinici în toate oraşele mari de pe teritoriul României.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Din acest motiv, Life Dental Spa caută parteneri dispuşi să ia parte la extindere, devenind managerii clinicilor viitoare

Life Dental Spa este oportunitatea ideală pentru partenerii care îşi doresc prosperitate financiară şi succes garantat. Dacă şi tu îţi doreşti să devii partener şi să iei parte la afacerea anului în stomatologie, vei avea o mulţime de câştiguri atât morale, cât şi materiale!

Un partener care colaborează cu Life Dental Spa şi care este înclinat spre atingerea obiectivelor şi asumarea atribuţiilor sale este răsplătit direct proporţional cu rezultatele şi acţiunile sale.

Conceptul Life Dental Spa este construit pentru a duce stomatologia la standarde internaţionale pentru toţi medicii stomatologi!

Fie că eşti medic stomatolog, manager, antreprenor, Life Dental Spa îţi oferă evoluţie pe plan profesional şi financiar şi îţi oferă oportunitatea să te dezvolţi şi să ai rezultate.

Life Dental Spa aduce stomatologia la un alt nivel pe teritoriul întregii ţări!

Clinicile Life Dental Spa au luat naştere graţie dr. Cristina Obreja, specialist de renume în laser dentar, competenţă dobândită în urma absolvirii Masterului de Stomatologie Laser în cadrul Universităţii Aachen, Germania, precum şi în urma cursurilor de perfecţionare.

De asemenea, datorită managementului eficient, strategiei şi abilităţilor de conducere ale directorului general, Ştefan Obreja, Life Dental Spa este astăzi o garanţie a succesului. Utilizarea inovaţiilor şi tehnologiilor moderne sunt elementele prin care se diferenţiază clinicile Life Dental Spa, căci toate tratamentele dentare sunt realizate cu ajutorul ultratehnologiei momentului: laserul dentar.

De asemenea, conceptul Life Dental Spa promovează stomatologia biologică, materialele utilizate fiind biocompatibile cu corpul uman. Stomatologia holistică este ceea ce defineşte reţeaua de clinici Life Dental Spa, căci medicii acestor clinici pun preţ pe eliminarea cauzelor, nu doar a simptomelor.

Scopul reţelei Life Dental Spa a fost să obţină întotdeauna rezultate dentare optime, cu cea mai mare atenţie pentru pacient. Pe lângă acest aspect, există numeroase motive care contribuie la alegerea unui parteneriat cu Life Dental Spa:

  • Productivitatea şi profitabilitatea, managementul eficient precum şi succesul financiar;
  • Remarcarea pe piaţa stomatologică prin conceptul de stomatologie laser, tehnologie cu ajutorul căreia se pot efectua toate manoperele dentare. De asemenea, laserul dentar este minim invaziv, nedureros şi prietenos cu organismul uman;
  • Concepţia modernă bazată pe stomatologia holistică. Stomatologia holistică constă în prevenirea şi îngrijirea orală a pacientului ca un întreg, care include nu numai cavitatea bucală, ci întreaga persoană, în totalitatea şi complexitatea sa biologică, căci există o interconectare între dinţi şi realităţile fizice, mentale, biologice şi emoţionale ale pacientului;
  • Specializarea medicilor dentişti în toate domeniile stomatologiei, dar şi participarea lor la şedinţe de coaching individual şi de grup;
  • Perfecţionarea continuă a echipei de medici. Acest lucru permite menţinerea unui nivel de calitate extrem de ridicat, dar şi crearea unei sinergii potrivite între medic şi pacient;
  • Reinvestirea continuă în echipamente şi tehnologii de ultimă generaţie;

Life Dental Spa se adresează celor care caută cel mai bun partener pentru sănătatea dentară. Colaborează cu Life Dental Spa şi obţine un parteneriat de succes în stomatologie!

Partenerii vor beneficia de suport din partea Life Dental Spa, astfel încât obiectivele să fie atinse în mod sigur şi eficient.

Dacă profesezi în domeniul stomatologiei şi deţii o clinică stomatologică, Life Dental Spa este şansa ta să te dezvolţi şi să-ţi transformi afacerea într-un real succes. Mai mult, vei avea oportunitatea să ţii pasul cu tratamente stomatologice ultramoderne.

De ce să devii partener în afacerea de succes Life Dental Spa:

  • Vei beneficia de zero taxă de francizare;
  • Vei putea aplica cu sau fără investiţie financiară;
  • Vei participa la profit;
  • Ţi se va oferi o afacere la cheie în stomatologie.

La Life Dental Spa ai ocazia să te dezvolţi şi să faci parte dintr-un proiect de prestigiu!

Cei care împărtăşesc viziunea Life Dental Spa pot accesa https://stomatologie.lifedentalspa.ro/parteneri pentru a afla mai multe detalii cu privire la cum se pot alătura echipei! Pentru a fi cât mai aproape de nevoile pacienţilor, este esenţial ca medicii să colaboreze, în scopul realizării de tratamente inovative şi moderne!

Înscrie-te şi tu la adresa stefan@lifedentalspa pentru a te bucura de o afacere sigură şi prosperă şi fii parte din cel mai mare lanţ de clinici stomatologice din România!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus