Skip to main content

COMUNICAT. Oscar Downstream o numeşte pe Luiza Dumitru în funcţia de Communication & Marketing Director

 
Luiza Dumitru a fost numită Communication & Marketing Director în cadrul companiei OSCAR Downstream / foto: arhiva personalp
Luiza Dumitru a fost numită Communication & Marketing Director în cadrul companiei OSCAR Downstream / foto: arhiva personalp

COMUNICAT. OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuţie a carburantului din România, în top 5 jucători, o numeşte pe Luiza Dumitru în funcţia de Communication & Marketing Director.

Publicitate

Cu o experienţă de peste 17 ani în industria MarCom, Luiza va contura strategia de Marketing & Comunicare şi va coordona implementarea acesteia pentru brand şi pentru toate categoriile de servicii şi produse din portofoliu, B2B şi B2C.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„Sunt încântată să mă alătur echipei OSCAR Downstream într-o etapă atât de importantă în dezvoltarea sa ca brand şi aştept cu nerăbdare să contribui la succesul său.

O companie cu un potenţial imens, cu expertiză extinsă şi angajaţi de primă clasă.

Misiunea mea în noul rol este să vin cu o perspectivă strategică asupra tuturor acţiunilor de marketing şi comunicare şi să cresc notorietatea brandului în rândul consumatorilor.

Îmi propun ca valorile care ne definesc: profesionalism, respect, grijă, calitate, să fie recunoscute la nivel naţional, iar povestea brandului să ajungă cât mai departe”, a declarat Luiza Dumitru.

Într-o industrie extrem de competitivă şi dinamică, este important să fii întotdeauna orientat spre partenerii de business şi către clienţi. Este o mare provocare să răspunzi nevoilor acestora în condiţiile actuale geopolitice mondiale, atât de imprevizibile şi volatile.

„Evoluţia OSCAR Downstream în ultimii ani a fost într-o direcţie pozitivă, care ne-a adus în poziţia de top pe segmentul B2B. Numirea Luizei Dumitru în funcţia de director de marketing şi comunicare face parte din planurile noastre de a susţine mai departe dezvoltarea companiei printr-o abordare strategică şi pe segmentul B2C. Luiza vine cu o experienţă valoroasă care va conta foarte mult în ceea ce va realiza din noua funcţie,” a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

Parcursul său profesional este în linie cu evoluţia, obiectivele şi valorile brandului OSCAR Downstream.

Luiza Dumitru a ocupat în ultimii ani funcţia de Marketing Manager pentru brandurile din portofoliul Peeraj Brands International. Ea a mai deţinut şi poziţia de Communication & Marketing Manager în cadrul Muşat şi Asociaţii şi Senior Communication Manager pentru Porter Novelli România.

Despre OSCAR Downstream

OSCAR Downstream este o companie parte din Alfa Group, un grup sută la sută românesc, fondat de Alin Niculae, ce reuneşte o gamă largă de companii din diverse domenii.

Cu o istorie de peste 22 de ani pe piaţă, cu peste 5.000 de clienţi din industrii cheie, precum transport, construcţii, industrie sau agricultură, cu un portofoliu vast de servicii şi produse B2B şi o dezvoltare naturală spre B2C.

Reţeaua sa de benzinării a depăşit 100 de staţii distribuite strategic la nivel national: 30 de staţii proprii dedicate segmentului de clienţi B2B sub brandul OSCAR Drive, poziţionate de-a lungul principalelor drumuri comerciale şi peste 70 de benzinării în franciză sub brandul RO concept OSCAR, pentru clienţii B2C, lansat în 2017.

La acestea se adaugă peste 2.500 de staţii de incintă OSCAR – DIESELPoint (concept introdus în premieră pe piaţa din România de către OSCAR Downstream în 2004, care permite alimentarea cu carburant direct în locaţia clientului).

OSCAR Downstream este singura companie de profil din România care oferă clienţilor şi servicii de mentenanţă şi service dedicat pentru aceste staţii de incintă.

Infrastructura sa logistică performantă include, într-un lanţ logistic integrat propriu, o flotă cu peste 80 de autocisterne moderne (cea mai mare flotă proprie de autocisterne de pe piaţa din România), precum şi o reţea proprie de depozitare, cu o capacitate de stocare a motorinei şi benzinei de peste 70.000 mc.

Pentru alte detalii, accesaţi website-ul oscars.ro sau pagina oficială de LinkedIN.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus