Skip to main content

COMUNICAT. 6 idei pentru un machiaj natural de zi

 
COMUNICAT. 6 idei pentru un machiaj natural de zi

COMUNICAT. Machiajul considerat potrivit pentru zi este un machiaj destul de simplu care, chiar dacă poate conţine un ruj intens sau un eyeliner colorat, rămâne minimalist, proaspăt şi discret.

Publicitate

Mai mult, unele femei preferă să poarte ceea ce se numeşte „no make-up make-up”, adică un machiaj aproape invizibil, care doar estompează imperfecţiunile tenului şi aduce un aer fresh chipului, fără să încarce.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Iată câteva idei care te pot ajuta şi pe tine să obţii un machiaj de zi impecabil!

1. Foloseşte un BB cream în locul fondului de ten

Adesea, fondul de ten are o textură bogată, chiar şi atunci când vine vorba despre un produs cu acoperire mică sau medie. Pentru a lăsa chipul cât mai curat şi mai proaspăt, încearcă să înlocuieşti fondul de ten cu un BB cream. Acesta din urmă se aplică mai uşor, într-un strat subţire, doar cât să uniformizeze nuanţa tenului, să acopere eventualele coşuri, cearcăne sau zone cu roşeaţă.

De regulă, cremele BB vin în mai puţine nuanţe, însă acestea se adaptează imediat la subtonul şi tonul tenului tău, acţionând ca un filtru discret, dar eficient.

2. Armonizează tonurile şi subtonurile

Dacă menţionăm subtonurile şi tonurile, pentru un machiaj de zi perfect este nevoie ca acestea să se afle în perfect echilibru.
Mai exact, crema BB, CC sa fondul de ten trebuie să aibă un subton cald, rece sau neutru în funcţie de pielea ta, iar celelalte produse – concealer, ruj, fard de pleoape, blush – trebuie să se încadreze în aceeaşi paletă.

Dacă nu ai multă experienţă în make-up, dar vrei să ai un machiaj superb pentru o zi mai specială, programează un machiaj de zi la Beauty Adventure şi vei avea parte de expertiza unui artist priceput. Acesta îţi va arăta ce înseamnă un make-up de zi şi te va învăţa de ce produse ai nevoie pentru a-l recrea atunci când doreşti.

3. Alege un produs potrivit pentru buze

Adesea, machiajul de zi este asociat cu un balsam de buze sau un gloss discret. Ei, bine, acestea nu sunt singurele variante potrivite.
Dacă simţi nevoia să accentuezi buzele, poţi folosi un ruj cremos în nuanţe neutre, în funcţie de culoarea pielii tale. De asemenea, un ruj lichid mat poate însoţi cu succes un make-up simplu pentru timpul zilei.

Iar dacă doreşti, poţi pune pe buze şi un gloss pigmentat, pentru un aspect fresh şi feminin, care scoate machiajul din anonimat!

4. Machiajul sprâncenelor

Când porţi un make-up de zi, este recomandat să nu adopţi trenduri precum Insta brows, ci să laşi sprâncenele cât mai naturale.
Le poţi peria cu un gel de fixare, pentru un aspect modern, tânăr şi uşor wild, sau poţi umple eventualele goluri cu puţin fard de sprâncene sau pomadă. Nu aplica prea mult produs, ci distribuie-l uniform cu o periuţă.

5. Eyeliner discret din fard

Eyelinerul negru, grafic, este ideal pentru o ţinută de seară elegantă şi rafinată. În schimb, dacă îţi place eyelinerul, îl poţi folosi cu succes într-un make-up casual, de zi.

Creează o linie discretă cu o pensulă specială pentru eyeliner şi puţin fard de pleoape, într-o nuanţă precum maroul sau chiar o culoare mai vie, precum lila, oranj sau bleu. Pe restul pleoapei, foloseşte fard neutru şi puţin iluminator în colţul intern.

Astfel, vei obţine un make-up chic, vesel şi creativ, dar totodată potrivit pentru zi.

6. Iluminatorul şi blush-ul

Chiar dacă te machiezi ziua, nu înseamnă că trebuie să porţi doar fond de ten şi gloss. Poţi face machiajul tenului folosind un iluminator în nuanţe de şampanie, discret şi diafan, aplicat pe punctele înalte ale feţei. Apoi, defineşte pomeţii cu puţin blush în nuanţe de piersică sau de un roz pal, care doar să adauge puţină prospeţime, fără să atragă atenţia.

Urmărind toate recomandările de mai sus, vei reuşi să conturezi un make-up perfect pentru timpul zilei, fie că mergi la birou, la un eveniment sau la o plimbare prin oraş.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus