Skip to main content

COMUNICAT. Un set de mobila pentru bucatarie, printre primele lucruri pe care le poti cumpara din banii de la nunta!

 
COMUNICAT. Un set de mobila pentru bucatarie, printre primele lucruri pe care le poti cumpara din banii de la nunta!

COMUNICAT. Ofertele avantajoase ale producatorilor de mobila vin in ajutorul tuturor celor care pornesc pe drumul in doi, in casa noua. Nu doar ca iti vei amenaja locuinta dupa propriul plac, dar vei economisi si resurse financiare importante.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce ar fi sa incepi organizarea cu un set de mobila pentru bucatarie super practic si in trend? Cele mai indragite si solicitate nuante la ora actuala, sonoma, alb si wenge, iti vor starni interesul imediat!

Iata cum poti utila complet spatiul culinar, pentru a te simti cat mai zen atunci cand gatesti!

Piesele destinate acestui coltisor incarcat de arome delicioase raspund tuturor cerintelor in materie de amenajare si asigura un confort optim utilizatorilor, fara sa aglomereze cu articole inutile. Dimensiunile foarte variate dau posibilitatea de a sistematiza corespunzator orice spatiu, indiferent de suprafata.

Corpurile de depozitare sunt ideale pentru a aranja in cel mai practic mod toate echipamentele si vesela folosite pentru pregatirea retetelor culinare.

Mai mult decat atat, chiuveta, frigiderul, hota, aragazul, plita sau cuptorul pot fi integrate armonios in ansamblul ales, aspectul estetic fiind, in final, unul elegant si atragator.

Corpurile inferioare si cele suspendate

Ai vrea un set mobila bucatarie cu sau fara vitrine? Cu multe sertare si rafturi sau iti este suficient un set minimalist? Oricare ar fi dorinta ta, modelele din colectiile actuale iti vor indeplini rand pe rand toate cerintele. Atat corpurile inferioare, cat si cele superioare sunt excelente pentru a organiza toate articolele folosite la gatit pe un singur perete, salvand spatiu pretios din incapere.

Vesela, paharele si condimentele, de exemplu, isi vor gasi un loc super potrivit in corpurile suspendate, iar vasele de gatit, tacamurile si echipamentele electrice vor fi sistematizate cu lejeritate pe rafturile si in sertarele corpurilor inferioare ale unui set de mobila pentru bucatarie.

Avand in vedere situatia tulbure prin care trece intreaga omenire in aceasta perioada, vei putea improviza chiar si un mic stoc de alimente in dulapurile foarte incapatoare.

Daca iti plac vitrinele si consideri ca acestea dau un farmec aparte bucatariei, poti opta pentru corpurile care contin aceste elemente in schema de proiectare. In cazul in care vitrinele nu reprezinta decat un motiv in plus de a te ocupa permanent de curatenie, poti achizitiona modelele moderne si deosebit de practice cu usi si polite, fara geamuri.

Hota, chiuveta si cuptorul, perfect integrate cu un set mobila bucatarie

In amenajarea oricarei bucatarii, cuptorul, aragazul, hota si chiuveta sunt primele care trebuie integrate intr-un tot unitar armonios. Gandindu-se la acest aspect, producatorii au creat diverse variante care sa adaposteasca impecabil aceste componente.

Astfel, poti opta pentru un set care cuprinde corpuri speciale pentru cuptor, chiuveta si hota, beneficiind de un decor elegant. Totul va arata din aceeasi poveste, fara a se remarca discrepante inestetice.

Blat termic din stejar Endgrain Cognac sau nuc?

Montarea unui blat termorezistent, pe care sa iti poti desfasura activitatea in timpul gatitului, fara nicio grija, este esential. Datorita acestuia, vei putea aseza pe bancul de lucru vasele fierbinti scoase din cuptor, fara a-ti fi teama ca l-ai putea deteriora.

Investeste o mica parte din banii de la nunta intr-un set de mobila pentru bucatarie care sa se incadreze minunat in schema de amenajare a casei tale si bucura-te de prepararea retetelor favorite alaturi de jumatatea sufletului tau!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus