Skip to main content

COMUNICAT. Mobilarea bucătăriei din spaţiul de birouri: 5 piese care nu trebuie să lipsească

 
COMUNICAT. Mobilarea bucătăriei din spaţiul de birouri: 5 piese care nu trebuie să lipsească

COMUNICAT. Bucătăria din spaţiul de birouri este mai mult decât un spaţiu de luat masa, ea se transformă într-o încăpere în care colectivul socializează, dezbate subiecte şi schimbă păreri.

Publicitate

Indiferent dacă toate acestea au loc la masa de prânz sau la cafeaua de dimineaţă, spaţiul trebuie să fie cât mai confortabil, prietenos şi încăpător.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru a asigura starea de bine, pot fi alese piese de mobilier care nu se diferenţiază cu nimic faţă de cele pentru acasă. Iată câteva dintre piesele esenţiale pentru amenajarea unei bucătării cu suflet la birou:

1. Scaune

Un număr generos de scaune va asigura confortul tuturor celor care iau masa în acelaşi timp în bucătărie. Aceste piese trebuie să fie cât mai uşoare, fabricate din materiale rezistente la uzură, dar şi din materiale uşor de curăţat şi întreţinut.

În cadrul spaţiului de birouri, traficul este unul ridicat, motiv pentru care alegerea mobilierului se face în jurul acestei nevoi.

Pentru a completa seturile clasice de mese cu scaune şi pentru a aduce o pată de culoare şi originalitate, include taburete şi pufuri pentru spaţiul comun din bucătărie. Ele pot fi folosite pentru a savura un ceai într-o pauză mai scurtă sau pentru a citi cele mai recente ştiri.

Vezi câteva modele aici şi decide care dintre acestea se potrivesc spaţiului tău.

2. Dulapuri şi seturi pentru bucătărie

Dacă vrei să amenajezi bucătăria de la birou precum cea de acasă, poţi opta pentru seturi de bucătărie care includ dulapurile suspendate şi cele inferioare. Designul acestora este unul mai cald, faţă de mobilierul folosit, de regulă, în spaţiile de birouri.

Optarea pentru seturi, indiferent că este vorba de mobilă sau scaune, te ajută să creezi un echilibru în decorul bucătăriei şi să foloseşti chiar culorile care îţi reprezintă firma.

3. Mese de diferite dimensiuni

Bucătăria nu trebuie să urmeze un plan clasic, iar dacă încalci câteva reguli, poţi chiar să aduci noutate în viaţa colectivului. Instalează mai multe mese pentru a crea efectul de cafenea.

Vei putea, astfel, să încurajezi atmosfera de socializare din bucătărie, lucru care le va aduce plăcere angajaţilor în fiecare zi.

Poţi folosi chiar şi bănci pentru mesele de dining, mai lungi, precum cele care se găsesc în prezent, în cafenele. Poţi combina minimalismul cu un aer boem sau rustic şi să optezi pentru mobilier cu aspect de lemn natural.

4. Mai multe tipuri de iluminat

Nu te limita la luminile reci, atât de des întâlnite în spaţiile de birouri. O atmosferă de „acasă” poate fi atinsă doar dacă reuşeşti să faci combinaţiile potrivite şi în ceea ce priveşte iluminatul. Alege corpuri diverse, atât de iluminat general, cât şi pentru cel ambiental.

Sursele indirecte precum benzile LED pot fi instalate la baza corpurilor suspendate de mobilier, pe mese poţi instala veioze sau lămpi cu touch, iar becurile folosite pot fi controlate prin variatoarele de intensitate.

De asemenea, dacă instalezi un sistem de iluminat smart vei da libertate angajaţilor să regleze culorile în funcţie de moment şi stare.

5. Mobilier cu rol separator

Spaţiile în plan deschis sunt tot mai des întâlnite, atât în ceea ce priveşte apartamentele, cât şi birourile. Însă bucătăria este un spaţiu de socializare, iar acest lucru poate fi deranjant pentru cei care lucrează.

Alege mobilier înalt care desparte această încăpere de restul spaţiului, dacă nu ai un perete între cele două.

Aceste piese de mobilier pot avea şi rol practic dacă trebuie să depozitezi cărţi, obiecte decorative sau alte accesorii necesare biroului.

Amenajarea bucătăriei de la birou nu trebuie să fie diferită în abordare de cea a casei. Doar cu o astfel de viziune vei putea să faci din spaţiul de birouri un loc primitor. Alege piesele de mobilier şi accesoriile care se potrivesc planului pe care ţi-l doreşti.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus