Skip to main content

COMUNICAT. Un model retro clasic în colecţia capsulă Sprandi Classic. Ce staruri l-au purtat

 
COMUNICAT. Un model retro clasic în colecţia capsulă Sprandi Classic. Ce staruri l-au purtat

COMUNICAT. Un model retro clasic în colecţia capsulă Sprandi Classic. Staruri internaţionale sunt în centrul campaniei - Finn Wolfhard, Amber Valletta şi Kyle MacLachlan – purtând sneakers Sprandi Classic!

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În anii ʼ90, adidaşii albi, până la glezne, voluminoşi, erau purtaţi de toată lumea - băieţii din grupul hip-hop Run-D.M.C. şi actriţa Brooke Shields, fete din trupa TLC şi Jennifer Aniston alias Rachel din Friends, rapperul Eminem şi Lady Di.

Astăzi, modelul iconic revine în colecţia capsulă Sprandi Classic. Design-ul clasic în modă nu se limitează la o uniformă rigidă, o rochiţă neagră sau o cămaşă cu nasturi până la gât. Clasic astăzi înseamnă şi îmbrăcăminte de stradă retro – atemporal, universal şi confortabil, dar totuşi în tendinţe.

Pantofii sport pentru el şi ea sunt păstraţi într-o estetică de stradă, iar în campanie sunt prezentaţi de vedete de renume mondial: supermodelul Amber Valletta, legenda de la Hollywood Kyle MacLachlan şi Finn Wolfhard - un actor îndrăgit al tinerei generaţii, cunoscut din serialul „Stranger Things”, urmărit pe Instagram de peste 20 de milioane de fani din toată lumea.

Sprandi Classic este o colecţie în care poţi găsi adidaşi până la gleznă în stil baschet, finisaţi cu dungi colorate în gri, albastru şi roşu. Motivul caracteristic? Logo-ul Sprandi care se regăseşte pe şireturi. O alternativă la aceste modele sunt pantofii cu căptuşeală inferioară, care sunt evidenţiaţi printr-o combinaţie de accente în alb, roşu şi albastru puternic.

Cum le poţi purta? Întegraţi într-un look total Sprandi, cu seturi de trening din catifea moale, colanţi şi topuri în estetica athleisure. Iar dacă vrei un look în afara zonei sportive, e uşor să-ţi imaginezi o ţinută de primăvară cu încălţămintea Sprandi Classic în rolul principal, în combinaţie cu un trenci, blugi şi tricoul tău preferat.

Colecţia capsulă Sprandi Classic este acum disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu şi în aplicaţia mobilă.

GALERIE FOTO

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus