Skip to main content

COMUNICAT. Patru modele de espressor profesional, in functie de bugetul business-ului dumneavoastra!

 
COMUNICAT. Patru modele de espressor profesional, in functie de bugetul business-ului dumneavoastra!

COMUNICAT.  Achizitionarea unui model de espressor profesional reprezinta o investitie foarte inspirata pentru business-ul dumneavoastra din domeniul ospitalitatii, din motive mai mult sau mai putin evidente.

Publicitate

În primul rand, cafeaua este una dintre cele mai apreciate bauturi din Romania, atat pentru aroma sa, cat si pentru boost-ul de energie oferit, iar adevaratii cunoscatori stiu sa deosebeasca una obisnuita de una de calitate superioara.

În al doilea rand, daca detineti sau gestionati o cafenea, un bar sau alta unitate HoReCa de acest tip, cumpararea unui astfel de aparat se va dovedi extrem de rentabila atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Totusi, avand in vedere contextul sanitar si economic global, care afecteaza in special industria in care activati, trebuie sa va asigurati ca faceti o achizitie profitabila, atat la propriu, cat si la figurat.

În acest sens, este recomandat sa apelati la un furnizor cu o experienta indelungata in domeniu, care sa va garanteze atat calitatea modelelor de espressor profesional, cat si servicii adiacente.

Spre exemplu, Fresco Expert sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992 si are in oferta sa numeroase aparate de cafea de top. Iata, in continuare, 4 exemple, din care sa alegeti in functie de marimea si bugetul business-ului dumneavoastra:

1. Espressor traditional Electrolux Professional (1 unitate) - pret 20.650 de lei

Fierbator de 6,3 litri / 4 programe de dozare / Programare apa si abur / Ciclu de curatare automata / Componente din otel inoxidabil, plexiglas, cromate / Maner manual Steamglide pentru controlul nivelului de abur orizontal;

2. Espressor traditional Electrolux Professional (2 unitati) - pret 36.986 de lei

2 unitati Maestro / Boiler de 10,1 litri / 2 cutii de comanda independente, cu 4 programe de dozare / Control al temperaturii PID / Preinfuzie electronica / Programare apa si abur / Ciclu automat de curatare / Portafiltru cu fixare usoara / Dispozitiv automat de spumare a laptelui Steamair cu evacuare programabila / Linie specializata semiautomata AURA;

3. Espressor profesional full automat cu 1 grup Tango Ace - pret 60.110 lei

Capacitate: 220 cesti espresso scurt sau 150 cesti espresso lung pe ora / Ecran tactil 7 inci / Dispozitiv Cappuccinatore (pentru cappuccino, latte, mocha) / Dimensiuni: 44,8x62,7x76,6 centimetri / Greutate: 103 kilograme;

4. Espressor profesional full automat cu 2 grupuri Tango Duo - pret 99.291 de lei

Capacitate: 440 cesti espresso scurt sau 300 cesti espresso lung pe ora / Ecran tactil 7 inci / Prepara 96 de bauturi, dintre care 4 simultan / Dimensiuni: 60,3x62,9x75,2 centimetri / Greutate: 129 de kilograme.

Asa cum spuneam si mai sus, pe langa modelele propriu-zise de espressor profesional, Fresco Expert ofera si garantii: Base Care (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera) - inclusa in pret, Performance Care (Base Care + o revizie anuala, training utilizare, service level agreement 72 de ore) - 595 de lei, Premium Care (Performance Care + 24 de luni piese de schimb si manopera, service level agreement 48 de ore) - 1.075 de lei.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus