Skip to main content

COMUNICAT. Cum montezi un hamac? 3 paşi simpli

 
COMUNICAT. Cum montezi un hamac? 3 paşi simpli

COMUNICAT. Vrei să achiziţionezi un hamac, menit să-ţi aducă relaxarea? Din fericire, ai la dispoziţie o mulţime de modele interesante, potrivite atât pentru curte, cât şi pentru interior.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Poate că doreşti să montezi hamacul în pădure, lângă o piscină sau pe balcon, dar nu ştii cum să procedezi. Iată care sunt cei mai simpli paşi, pentru o montare ca la carte, astfel încât să ai stabilitate în hamac şi să eviţi durerile de spate.

Montarea între copaci

De cele mai multe ori, eşti interesat să montezi hamacul afară, pentru a petrece timp preţios în aer liber. Cel mai simplu pas este să plasezi acest accesoriu între doi copaci suficient de rezistenţi, astfel încât să-ţi susţină greutatea corpului.

De regulă, distanţa optimă dintre copaci trebuie să fie între 3 şi 5 metri, pentru ca hamacul să se întindă corespunzător. Şi înălţimea contează, aşa că poţi aşeza hamacul la jumătatea înălţimii copacilor. Nu îl monta prea sus, pentru a evita riscul de accidentare.

Totodată, hamacul trebuie să fie la aproximativ 40 de centimetri faţă de pământ sau la înălţimea unui scaun. În cazul în care este plasat prea jos, devine incomod. După ce verifici copacii pe care te poţi baza, alege dintr-o gamă variată de hamace de la Glowmania.ro şi optează pentru modelul de care ai nevoie.

Montarea în interior

Deşi este o metodă mai puţin populară, poţi să montezi hamacul şi în interiorul casei. Există hamace tip scaun sau leagăn, care se agaţă de tavan. În acest caz, hamacele se ancorează în beton şi nu în materiale precum rigips sau cărămidă. Cu toate acestea, procedura de montare a unui hamac la interior este asemănătoare cu cea de la exterior.

Respectă întotdeauna instrucţiunile de pe produs, pentru o montare corectă a hamacului. Oriunde l-ai aşeza, asigură-te că rămâne o distanţa de cel puţin un metru în spatele şi în faţa hamacului, ca să te mişti liber. Vei avea nevoie şi de unelte, precum bormaşină, şuruburi, cârlige sau o ruletă.

Măsoară distanţa dintre pereţi şi determină înălţimea la care vei face găurile pentru şuruburi. După ce stabileşti lungimea dintre pereţi şi dimensiunea hamacului, îţi vei da seama cât de sus îl poţi aşeza. Află unde sunt stâlpii de susţinere care pot fi găuriţi şi foloseşte cârlige, de care să atârni capetele hamacului.

Montarea pe un cadru special

În cazul în care nu poţi monta hamacul în casă şi nici nu ai în jur doi copaci rezistenţi, te poţi folosi de un cadru special. Îl poţi obţine cu uşurinţă, dacă ai la îndemână câteva materiale utile.

Alege doi stâlpi, cu un diametru de minimum 10 cm şi o înălţime de 2-2.5 m. Nu uita nici de ciment şi pietriş! Adaugă pe lista de cumpărături şi două ţevi de PVC care au acelaşi diametru interior precum stâlpii şi o lungime maximă de 1.5 m.

Nu mai trebuie decât să sapi două găuri în pământ de aproximativ 80-90 cm adâncime, la o distanţă de 4 m şi să torni un strat de pietriş care să nu depăşească 15 cm. Plasează ţevile de PVC şi toarnă ciment în jurul lor, până când ajungi la nivelul solului. Când se usucă cimentul, plasează stâlpii în ţevi şi montează hamacul după bunul plac.

Ţine cont de aceşti paşi simpli de montare a hamacului şi bucură-te de momente unice de relaxare, după o zi lungă. Respectă de fiecare dată instrucţiunile de montare a hamacului. De obicei, acesta se realizează din material textil şi vine însoţit de nişte sfori la capete. Cu ajutorul lor, poţi să prinzi hamacul de suprafeţe stabile şi fixe, care oferă siguranţă.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus