Skip to main content

COMUNICAT. 3 motive pentru a cumpăra o maşină full hybrid

 
COMUNICAT. 3 motive pentru a cumpăra o maşină full hybrid

COMUNICAT. Maşinile full hybrid reprezintă o opţiune atractivă, în contextul în care costurile pentru un plin la pompă ating în prezent maxime istorice. Mai mult decât atât, emisiile de noxe generează un motiv de îngrijorare pentru întreaga planetă, aşadar, orientarea către soluţiile alternative este cât se poate de firească. Află mai multe despre beneficiile achiziţionării unui maşini full hybrid:

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1. Costuri pentru energie mult mai reduse

Dinamica full hybrid presupune utilizarea unui motor cu alimentare dublă, atât pe bază de combustibil, cât şi cu ajutorul energiei electrică. Mai mult decât atât, datorită performanţelor pe care le poate oferi un astfel de model auto, încărcarea bateriei se realizează la deplasare.

Aşadar, o analiză sumară asupra modului în care funcţionează o maşină full hybrid ne arată că bugetul lunar pentru combustibilul utilizat se reduce semnificativ. Acest lucru nu poate decât să îi bucure pe cei care conduc un astfel de model, în condiţiile în care nivelul preţului la benzină a atins în ultimele 12 luni niveluri îngrijorătoare, pe fondul contextului geopolitic actual.

Indiferent de mediul în care se conduce o maşină hybrid, sau de stilul abordat de şofer, o maşină hybrid asigură costuri pentru energie mult mai reduse, comparativ cu o maşină ce funcţionează cu ajutorul unui motor cu ardere internă. Iar acest beneficiu se poate observa chiar din prima lună.

2. Reducerea nivelului de poluare

Utilizarea maşinilor hybrid asigură beneficii nu doar la nivel individual, ci şi pentru întreaga planetă. În contextul în care numărul acestor autoturisme va creşte considerabil în următoarele decenii, impactul utilizării energiilor alternative va putea genera efecte importante şi de durată.

Nivelurile de emisii, generate ca urmare a utilizării maşinilor clasice, se pot reduce odată cu scăderea consumului de combustibil. Pentru că această sursă de poluare reprezintă un motiv de îngrijorare cât se poate de real, mai ales în mediul urban, putem spune că astfel de achiziţii sunt vitale pentru sănătatea celor din jur şi conservarea mediului înconjurător.

3. Finanţări guvernamentale pentru cumpărători

Persoanele care îşi doresc să achiziţioneze maşini full hybrid pot beneficia de finanţări importante, venite fie de la Uniunea Europeană, fie din partea statelor membre. Prin programele de finanţare, autorităţile încurajează trecerea către soluţii de transport ecologice, astfel încât beneficii precum cele de mai sus să poată fi disponibile pentru cât mai multe persoane.

În România, prin facilităţile oferite de programul RABLA PLUS pot fi achiziţionate maşini full hybrid la preţuri mult mai avantajoase, în condiţiile în care sunt respectate prevederile acestui proiect.  Eco-tichetele puse la dispoziţie de Guvernul României, pentru înnoirea parcului auto naţional, sunt disponibile atât persoanelor fizice, cât şi instituţiilor publice.

Prin programul RABLA PLUS, se doreşte o reducere a emisiilor de CO2/km, precum şi un risc mult mai redus de producere a evenimentelor rutiere, prin casarea autoturismelor vechi şi foarte uzate. În condiţiile în care o persoană îndeplineşte criteriile de eligibilitate, are şansa de a beneficia de eco-tichetele disponibile, pentru achiziţionarea unui autoturism cu propulsie duală.

Alege-ti masina full hybrid şi beneficiază de toate beneficiile analizate în rândurile acestui articol. Un astfel de model îţi permite să aloci un buget semnificativ mai mic pentru utilizarea sa, la un nivel al emisiilor de noxe mult mai redus. Află mai multe despre condiţiile programului RABLA PLUS pentru maşini full hybrid şi vezi ce presupun condiţiile de eligibilitate propuse.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus