Skip to main content

COMUNICAT. Universal Music România, alături de Logitech şi ProFM România, lansează campania de Crăciun cu premii de peste 10.000 Ron!

 
COMUNICAT. Universal Music România, alături de Logitech şi ProFM România, lansează campania de Crăciun cu premii de peste 10.000 Ron!

COMUNICAT. Muzică de Crăciun îţi aduce premii în valoare de peste 10.000 Ron marca Logitech.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Perioada sărbătorilor de iarnă nu ar fi la fel de atractivă fără nerăbdarea şi entuziasmul cadourilor. Câteodată acest lucru devine mai complicat, când încerci să găseşţi cadoul potrivit pentru persoanele dragi. Toată lumea îşi doreşte să surprindă plăcut şi să îşi arate afecţiunea, recunoştinţa, prietenia sau iubirea prin intermediul unui cadou unic.

Universal Music România, Logitech şi ProFM vin în întâmpinarea persoanelor care îşi doresc să-şi dezvolte spaţiul de lucru pentru inspiraţie şi eficienţă în 2023 cu surprize muzicale şi electronice.

Campania de Crăciun a început pe 7 decembrie şi va continua până pe 31 decembrie, inclusiv, iar pentru a participa, concurenţii trebuie să îndeplinească trei condiţii simple: să urmărească playlist-urile de Crăciun pe Spotify, să urmărească conturile de Instagram Universal Music România, Digster România şi ProFM şi să povestească de ce îşi doresc produsele din concurs.

Persoanele interesate se pot înscrie accesând website-ul play.umusic.com/craciun, având şansa de a intra în extragerea cu 5 pachete de premii în valoare de peste 10.000 de la Logitech.

Despre Logitech

Logitech dezvoltă dispozitive care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţe digitale pe care şi le doresc, astfel încât ei să creeze şi să se bucure mai mult. Prin intermediul produselor sale, contribuie la pasiunile oamenilor şi îi conectează atunci când lucrează, creează, se joacă sau fac streaming. Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird şi Blue Microphones. Mai multe detalii despre Logitech găsiţi pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.

Despre ProFM

Din 1993, ProFM foloseste distracţia, umorul si ideile nebune ca să mentina in viaţă spiritul tânăr, luptă împotriva conformismului si rutinei. Timp de 29 de ani au marcat generaţii, le-au deschis inimile şi pofta de libertate. Au tratat distracţia cu seriozitate şi si-au bătut capul pentru ca oamenii să se bine dispună. Când viitorul trebuie îmbrăţisat cu optimism, chiar aşa imprevizibil, cum e el, nu trebuie decât să privim în urmă, să luam tot ce am făcut bun şi să îi dăm înainte cu tupeu. Mai simplu, mai pe limbajul tuturor.

Despre Universal Music România

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultură prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising şi conţinut audiovizual.

Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări şi melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică şi dezvoltă artişţi şi produce şi distribuie cea mai apreciată muzică din lume. Angajat în domeniul artei, inovaţiei şi antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme şi modele de afaceri pentru a lărgi oportunităţile artistice şi comerciale pentru artiştii noştri şi pentru a crea noi experienţe pentru fani. Pentru mai multe informaţîi despre Universal Music Group N.V., vizitaţi www.universalmusic.com

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus