Skip to main content

COMUNICAT. Gaming Video Awards şi-a desemnat nominalizaţii ediţiei 2023

 
COMUNICAT. Gaming Video Awards şi-a desemnat nominalizaţii ediţiei 2023

COMUNICAT. Gaming Video Awards, competiţia care premiază cel mai bun conţinut video de gaming pe care streamerii şi brandurile îl crează pentru comunităţile lor, şi-a stabilit nominalizaţii ediţiei din acest an.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cele 204 video-uri de gaming au fost înscrise de 73 de creatori de conţinut la 20 categorii de concurs. Câştigătorii Gaming Video Awards 2023 vor fi desemnaţi în cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 22 noiembrie, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărită online pe www.gamingvideoawards.ro.

Fanii celor mai pupulari streameri de la noi din tară se vor putea întâlni cu aceştia înaintea galei, de la ora 18:00, la Cinema City, în Mega Mall. Într-un spaţiu special amenajat, streamerii nominalizaţi la Gaming Video Awards vor participa la sesiuni de meet & greet cu urmăritorii lor.

„Un număr mai mare de creatori înscrişi. Un număr mai mare de videouri. Gaming Video Awards creşte de la an la an, ceea ce demonstrează că acest gen de entertainment este din ce în ce mai popular.

Ne bucură şi calitatea în creştere a înscrierilor făcute de branduri şi agenţiile de comunicare. Semn că gamerii sunt un public comercial cheie”, a precizat Tudor Dăescu, preşedinte Gaming Video Awards.

Zummy, Zasami, Tudor Butan, Jaxi si Tedereu sunt creatorii de conţinut care au obţinut cele mai multe nominalizări în cadrul celei de-a patra ediţii a Gaming Video Awards. Cei cinci au fost nominalizaţi la câte 5 categorii, printre care se numără Cel mai bun stream, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Minecraft şi Cel mai bun video de mobile gaming.

Bogdan Techeş a obtinut 4 nominalizări la categoriile Role Model of the Year, Cel mai bun video de MOBA, Cel mai bun video de Tactical Shooters şi Cel mai bun video Kids Friendly. Theo Zeciu a obţinut, de asemenea, 4 nominalizări la categoriile Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun stream, Role Model of The Year şi Cel mai bun video de sports games. 

Comunitatea de gaming l-a votat pe Theo Zeciu drept cel mai popular streamer, în urma a peste 141 de mii de voturi. Topul a fost completat de Spery (16.415 voturi) şi LexaMusique (11.822 voturi). Categoria Cel mai popular streamer a fost singura categorie din competiţie unde publicul a votat.

Videourile din competiţie au fost jurizate atât de streameri profesionişti, cât şi de nume importante din media & marketing. Alături de Bobospider, preşedintele juriului, Ovvy şi Reddysh, din juriu au făcut parte, pintre mulţi alţii, Dragos Stanca (ThinkDigital), Hypno (regizor), Mihai Cotos (Digital Crusade) Cătălin Butnariu (RGDA) şi Matei Psatta (Blindspot).

La categoriile dedicate brand-urilor şi agenţiilor de comunicare, se remarcă trei campanii care au obţinut câte trei nominalizări fiecare:

- Grand Job Experience, realizată de Kaufland împreună cu v8 Interactive, o campanie de branding inedită, care a căutat să deschidă un dialog cu Gen Z în mediul virtual, deschizând  primul magazin în GTA 5 RealLife şi invitând întreaga comunitate de gaming să facă practică în joc pentru diferite poziţii.

- A fair voice for female characters in games, realizată de Vodafone şi McCann, campanie care şi-a propus să dramatizeze vocile personajelor feminine din jocuri prin creare unei “baze de voci corecte”, adunate de la comunitate.

- Magnum Celestial Challenge, realizată de Unilever şi Nexus Media, care a presupus crearea unei hărţi speciale în jocul Minecraft, în care pasionaţii de gaming şi-au putut pune la încercare atât abilităţile de luptă, cât şi creativitatea.
Câte două nominalizări au fost înregistrate de următoarele proiecte:

- Beat the Skunk, campanie realizată de Old Spice şi Leo Burnett, s-a adresat şi ea reprezentanţilor Gen Z, prin crearea anti-eroului perfect, un sconcs evadat din lumea jocurilor video, menit să le reamintească gamerilor cât de expuşi sunt mirosului neplăcut atunci când neglijează igiena personală în favoarea jocurilor.

- Fraudy Tales in Minecraft, campanie realizată de ING şi Jam Session Agency, şi-a propus să informeze adolescenţii despre capcanele şi pericolele escrocheriilor din spaţiul online prin crearea unei lumi personalizate în jocul Minecraft – cadrul ideal pentru provocările construite în jurul mesajelor anti-fraudă.

- Share your power, realizată de Samsung şi Cheil Centrade, o platformă dedicată pentru promovarea egalităţii de gen în gaming şi pentru a inspira femeile care aspiră la o carieră în acest domeniu.

Categoriile care premiază brandurile şi agenţiile de comunicare includ:

- Cea mai bună campanie cu conţinut de gaming
- Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming
- Cea mai bună campanie cu creatori de conţinut şi Cea mai bună campanie in-game advertising

Lista completă a nominalizărilor poate fi găsită pe www.gamingvideoawards.ro.
Gaming Video Awards este un eveniment organizat de Dăescu Borţun Olteanu.

Gaming Video Awards este connected by Vodafone, upgraded by George şi susţinut de Samsung, AGON by AOC, Rockstar Energy Drink, IAA, Republic of Gamers, Old Spice, Amber, Cinema City, Mega Mall, Kiss FM, The Institute şi Go4Games.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus