Skip to main content

COMUNICAT. Şef nou pe Europa Centrală şi de Est în Group M

 
COMUNICAT. Şef nou pe Europa Centrală şi de Est în Group M

COMUNICAT. GroupM, grupul de investiţii media al WPP, anunţă numirea Izabelei Albrychiewicz la conducerea pieţelor GroupM din CEE în calitate de CEO.

Publicitate

GroupM CEE reprezintă o comunitate care cuprinde 10 pieţe din Europa: Croaţia, Republica Cehă, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Izabela Albrychiewicz preia această nouă poziţie după patru ani petrecuţi în funcţia de CEO al GroupM Polonia şi o carieră de peste 24 de ani în cadrul reţelei WPP.

Alinierea pieţelor CEE permite GroupM să răspundă şi mai eficient cerinţelor clienţilor. În calitate de CEO, Albrychiewicz va ajuta clienţii să îşi atingă ambiţiile şi obiectivele de afaceri.

Cele 10 ţări din cadrul alianţei reprezintă un punct central pentru creşterea şi dezvoltarea clienţilor în regiunea EMEA, fiind considerate pieţe care promovează inovaţia şi excelenţa.

Josh Krichefski, CEO GroupM EMEA şi UK: "Unirea pieţelor CEE pune în valoare amploarea lor colectivă pentru a permite o eficienţă şi o rapiditate mai mare în luarea deciziilor, precum şi pentru a deschide mai multe oportunităţi de carieră pentru angajaţii noştri.

Abordarea noastră va sprijini clienţii alături de care lucrăm şi care au obiective de business în regiunea CEE, precum şi clienţii internaţionali care vizează să intre în regiune. Iza a ocupat informal acest rol de ceva timp. Îl formalizăm, întrucât considerăm că Iza şi noul ei rol sunt fundamentale pentru succesul alianţei GroupM CEE."

Izabela Albrychiewicz, CEO GroupM CEE:

"În perioada în care am condus informal alianţa GroupM CEE, am avut ocazia să cunosc şi să înţeleg pieţele din regiune. Văd un potenţial mare pentru o cooperare mai strânsă, alături de un schimb de cunoştinţe şi de inovaţie.

Formalizarea noului meu rol coincide cu tendinţa clienţilor de regionalizare a departamentelor de marketing şi cu necesitatea lor de parteneri de agenţie cu reprezentare aliniată. Prin noul meu rol, voi fi mai aproape de nevoile clienţilor noştri şi de specificul pieţei media din ce în ce mai globalizate.

GroupM şi agenţiile noastre se află într-o poziţie unică pentru a sprijini clienţii în definirea unei noi ere în publicitate, ca cel mai mare jucător de pe piaţă, cu o cotă care oscilează în jurul valorii de 30% în investiţiile publicitare."

Despre GroupM CEE

CEO-ul regional al GroupM subliniază potenţialul macroeconomic al regiunii CEE, care în următorii ani se va dezvolta mai rapid decât economiile occidentale, în conformitate cu previziunile Comisiei Europene.

Investiţiile publicitare în regiune vor fi susţinute, printre altele, de rata redusă a şomajului în majoritatea ţărilor din regiune, care afectează deciziile de cumpărare în mai multe categorii - de la bunuri de larg consum (electronice, automobile, mobilier), până la investiţii imobiliare.

Regiunea CEE a devenit populară ca locaţie pentru investiţiile directe străine, aşa cum s-a văzut în ultimii ani.

Despre GroupM

GroupM este grupul de investiţii media al WPP şi cea mai importantă companie de investiţii media din lume, având misiunea de a modela următoarea eră a media în care publicitatea funcţionează mai bine pentru oameni.

Compania este responsabilă pentru peste 60 de miliarde de dolari în investiţii media anuale, conform măsurătorilor efectuate de biroul independent de cercetare COMvergence.

Prin agenţiile sale globale Mindshare, Wavemaker, EssenceMediacom şi mSix&Partners, precum şi prin soluţiile de performanţă cross-channel (GroupM Nexus), soluţiile de management de date (Choreograph), de divertisment (GroupM Motion Entertainment), GroupM valorifică o combinaţie unică de amploare globală, expertiză şi inovaţie pentru a genera valoare sustenabilă pentru clienţi, indiferent unde îşi desfăşoară afacerile.

Aflaţi mai multe pe www.groupm.com.  

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]
 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus