Skip to main content

COMUNICAT. Nunta elegantă: 5 aspecte de care să ţii cont

 
COMUNICAT. Nunta elegantă: 5 aspecte de care să ţii cont

COMUNICAT. Îţi doreşti un concept aparte pentru nunta ta? Dacă vrei să organizezi un eveniment aparte, cu o atmosferă memorabilă şi un decor elegant, trebuie să acorzi atenţie mai multor detalii şi idei creative.

Publicitate

Dacă eşti în lipsă de inspiraţie, îţi venim în ajutor cu o serie de sugestii, care te-ar putea inspira!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

O paletă de culori neutră

Cromatica este un element extrem de important, mai ales dacă îţi doreşti o atmosferă aparte la nunta ta. Poţi opta pentru nuanţe neutre, care să ofere un plus de rafinament întregului decor, sau poţi alege chiar şi o tematică monocromatică.

Iar pentru a accentua anumite elemente, poţi alege cel mult două nuanţe, pentru a păstra un aspect simplu, elegant şi rafinat.

Totuşi, când vorbim despre nuanţe neutre, nu trebuie să ne gândim neapărat la alb, pentru că poţi opta şi pentru bej, crem, roz prăfuit sau bleu deschis. Important este să porneşti de la alegerea culorilor şi să construieşti întregul decor în jurul acestora.

Astfel, îţi va fi mult mai uşor să alegi decoraţiunile şi să asortezi totul. Iar pentru o atmosferă elegantă, încearcă să eviţi culorile excentrice sau mult prea stridente.

Alege invitaţii de nuntă elegante

Dacă ai ales o tematică elegantă pentru nunta ta, atunci şi invitaţiile trebuie să respecte această direcţie.

Ar trebui să te orientezi către modele de invitaţii de nuntă elegante cu aplicaţii delicate, cu un font serios, dar uşor romantic, şi cu un mesaj care să ajungă la inimile celor dragi.

De asemenea, modul în care este trimisă invitaţia este un alt detaliu căruia ar trebui să îi acorzi atenţie. Poţi trimite invitaţia într-o cutie cu trandafiri/lavanda, împreună cu o selecţie de bomboane de ciocolată sau poţi alege un plic inedit.

Optează pentru o locaţie de vis

O nuntă elegantă nu poate avea loc în grădină sau într-un local rustic. Pentru un asemenea eveniment, ar trebui să închiriezi un ballroom, un restaurant exclusivist, sau chiar un castel.

Dacă vrei să ieşi din tipare şi îţi doreşti o atmosferă cu totul aparte, îţi poţi organiza nunta în salonul unui castel medieval, sau poţi opta pentru o galerie de artă selectă, cu linii arhitecturale aparte şi cu un design romantic.

Însă, atunci când vei alege locul, ţine cont şi de numărul de invitaţi şi de starea vremii, astfel încât să creezi o atmosferă cât mai confortabilă, indiferent de sezon.

Decoraţiuni de efect

Pentru o nuntă elegantă nu trebui să alegi prea multe decoraţiuni, pentru că acestea ar putea aglomera spaţiul şi ar ruina întreaga atmosferă.

Cel mai bine ar fi să optezi doar pentru câteva elemente rafinate, poziţionate strategic, astfel încât să pară elementele cheie ale întregului eveniment.

Spre exemplu, poţi alege câteva sfeşnice, pe care le poţi aşeza în centrul meselor, sau câteva glastre cu aranjamente florale.

Alege obiecte de decor cu linii clare şi cu o structură arhitecturală. Poţi opta pentru vaze înalte şi simple, pe care le poţi împodobi cu gladiole sau orhidee albe, acestea oferind impresia de puritate şi eleganţă.

Alege un cod vestimentar black tie

Orice nuntă necesită luni întregi de pregătire, iar în ziua cea mare îţi doreşti ca totul să fie impecabil. Tocmai de aceea, ar fi ideal ca invitaţii tăi să îţi respecte dorinţa şi tematica aleasă şi să opteze pentru un outfit corespunzător dress code-ul impus.

Pentru o nuntă elegantă, cel mai potrivit dress code ar fi black tie, aşa că papionul, sacoul şi pantofii stiletto vor fi un must have pentru invitaţi.

Aşadar, acestea sunt doar câteva recomandări de care poţi ţine cont dacă îţi doreşti o nuntă de vis. Cromatica, decoraţiunile, locaţia şi dress-code-ul pot influenţa cu totul atmosfera petrecerii tale, aşa că este important să acorzi atenţie fiecărui detaliu, pentru a te bucura de un eveniment memorabil.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus