Skip to main content

COMUNICAT. OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează podcastul „Cu toată încrederea”. Primul episod, cu Mihai Leu (VIDEO)

 
COMUNICAT. OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează podcastul  „Cu toată încrederea”. Primul episod, cu Mihai Leu (VIDEO)

COMUNICAT. „Cu toată încrederea”, noul podcast marca OMNIASIG Vienna Insurance Group a debutat în septembrie, cu un prim episod dedicat discuţiei despre Performanţă şi Valori. Podcastul face parte din noua poziţionare a OMNIASIG, prin care compania îşi propune să ofere publicului larg informaţii accesibile despre asigurări.

Publicitate

Conştienţi de importanţa pe care o are educaţia financiară în construirea unui viitor mai sigur şi stabil,  acest proiect reflectă dorinţa noastră de a comunica transparent despre cât mai multe aspecte legate de asigurări, prin intermediul acestui nou canal lansat.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Moderat de jurnalistul de business Constantin Opriş, episoadele vor avea ca invitaţi atât membri ai Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group, precum şi coordonatori ai unor arii de bază din companie.

Primul episod abordează o discuţie despre performanţă, valori şi succes, alături de Mihai Tecău, Preşedinte Directorat OMNIASIG şi Mihai Leu, Campion Mondial la Box şi Campion la Raliuri.

Cei doi invitaţi au discutat despre parteneriatul de lungă durată dintre OMNIASIG şi campionul Mihai Leu, dar şi despre punctele comune dintre performanţa în sport şi cea în business, care se rezumă la seriozitate, încredere şi respect reciproc.

VIDEO. Primul episod al podcastului "Cu toată încrederea"

Pe parcursul podcastului, fiecare episod are un invitat special din partea OMNIASIG, care aduce în dezbatere subiecte utile şi de interes din domeniul asigurărilor.

Temele dezbătute prezintă informaţii despre starea actuală a pieţei de asigurări, tendinţele care modelează sectorul, strategia companiei pentru noile generaţii de clienţi, informaţii despre importanţa strategiei de sustenabilitate ESG (Environment, Social, Governance), precum şi despre noua repoziţionare a companiei, menită să aducă produsele şi serviciile mai aproape de nevoile şi aşteptările actuale ale pieţei.

„Trecem prin momente cu multe incertitudini şi ne aşteptăm ca nevoile şi aşteptările generaţiilor viitoare de clienţi să se schimbe din ce în ce mai mult. Pentru a continua să fim un partener de încredere, ne luăm angajamentul de a înţelege tendinţele şi nevoile actuale ale clienţilor noştri şi ne adaptăm serviciile şi produsele într-un ritm constant.

"Cu toată încrederea" – un podcast asigurat de OMNIASIG este o dovadă a dedicării noastre pentru un viitor mai sigur. Acest proiect s-a născut din dorinţa de a aduce mai aproape şi de a face mai accesibile publicului larg informaţiile relevante şi utile din industria noastră.

Colegii mei din echipa OMNIASIG care au luat parte la discuţiile din cadrul podcastului oferă informaţii utile şi de actualitate pentru persoanele care doresc să îşi asigure un viitor mai liniştit.

Mai mult, cred că informaţiile furnizate prin acest podcast ajută publicul larg să înţeleagă că în prezent, asigurările nu reprezintă un lux, ci o necesitate”, a declarat Mihai Tecău, Preşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Podcastul are ca scop educarea şi informarea clienţilor asupra riscurilor şi incertitudinilor cotidiene şi mai ales asupra soluţiilor create pentru un viitor mai sigur. Prin conţinutul transmis, îşi propune să aducă informaţii pe înţelesul tuturor şi să le comunice într-o manieră caldă şi accesibilă, un demers firesc în misiunea OMNIASIG de a se apropia de cât mai multe categorii de clienţi, precum şi de noile generaţii, care vin cu nevoi şi aşteptări diferite.

Episoadele podcastului „Cu toată încrederea” pot fi vizionate în format video pe canalul de YouTube al OMNIASIG, sau în format audio, pe pagina Spotify a companiei.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piaţa asigurărilor din România, menţinându-se constant în topul celor mai mari şi mai stabili asigurători din ţară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional.

Cei peste 1.100 de angajaţi oferă constant clienţilor şi partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul tuturor acestor ani. Prin apartenenţa la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienţilor şi partenerilor săi stabilitate şi putere financiară, precum şi expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelenţa, responsabilitatea şi integritatea în tot ceea ce întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societăţii şi a comunităţii în care îşi desfăşoară activitatea.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări şi fonduri de pensii din 30 de ţări fac parte din acest grup cu tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii. Circa 29.000 de angajaţi ai VIG răspund nevoilor de zi cu zi ale celor peste 28 de milioane de clienţi.

Acţiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 şi la Bursa de Valori din Budapesta din noiembrie 2022. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenţii internaţionale de rating Standard & Poor's. VIG colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală şi de Est.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus