Skip to main content

COMUNICAT. Vrei să organizezi o petrecere pentru copilul tău? Iată 6 sfaturi de care să ţii cont

 
COMUNICAT. Vrei să organizezi o petrecere pentru copilul tău? Iată 6 sfaturi de care să ţii cont

COMUNICAT. Cu siguranţă, viaţa de părinte nu este una uşoară. O mulţime de responsabilităţi şi decizii importante necesită multă muncă şi stres acumulat zi de zi. Cu toate acestea, momente unice, cum ar fi zilele de naştere ale celor mici sau alte sărbători legate de ei ne ajută să ne găsim echilibrul şi să fim conştienţi de bucuria pe care ne-o aduc copiii.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Organizarea unei petreceri este şi ea o misiune destul de complicată,dar este nevoie doar de puţină organizare pentru ca lucrurile să decurgă în cel mai simplu mod. Ţine cont de următoarele recomandări pentru organizare petrecere copii, iar cel mic îşi va aduce aminte cu plăcere de această surpriză unică.

1. Stabileşte un buget

La fel ca orice altă activitate, o petrecere necesită o planificare minuţioasă, inclusiv din punct de vedere al bugetului. Fă o listă cu toate lucrurile care trebuiesc cumpărate, de la cadouri, la tort şi chiar un balon folie strumf 60 cm, astfel încât să nu te trezeşti la final că ai intrat în datorii.

Poţi apela la o companie specializată în organizarea evenimentelor de acest gen sau poţi cumpăra singură cele necesare, dar bugetul va trebui fixat în ambele situaţii.

2. Alege o temă

În funcţie de preferinţele copilului tău, puteţi alege o temă care să se regăsească în costumaţie, decoraţiuni şi tort. Puteţi alege o temă generală, cum ar fi piraţi, dinozauri sau zâne. De asemenea, dacă are personaje preferate din desene animate sau filme, puteţi opta pentru Superman, trenuleţul Thomas ori Teddy Bear. Frozen, Cenuşăreasa ori Rapunzel sunt câteva dintre temele preferate de fetiţe.

3. Lista de invitaţi

Acest detaliu este important, atât din punct de vedere al cantităţii de mâncare pe care o vei comanda, dar şi al spaţiului în care vei organiza petrecerea. Împreună cu copilul tău fă o listă cu prietenii pe care îi doreşte la petrecerea lui şi nu uita să adaugi cel puţin un adult pentru fiecare copil.

Acest lucru te va ajuta la o mai bună organizare, dar nu trebuie să neglijezi să discuţi cu părinţii celor mici în legătură cu prezenţa lor pe tot parcursul evenimentului.

4. Locaţia

Pentru a stabili unde veţi face petrecerea, trebuie să luaţi în calcul o mulţime de criterii, printre care: vrei în aer liber sau în interior? Vrei la un loc de joacă sau un restaurant? Faceţi petrecerea acasă ori în oraş? De asemenea, în funcţie de vârsta şi numărul copiilor invitaţi, unele variante pot fi mai avantajoase decât altele.

Dacă veţi decide să închiriaţi un spaţiu, nu uita să rezervi locaţia cu destul timp înainte. Această opţiune este aleasă de mulţi părinţi, deoarece îşi doresc să se bucure şi ei de eveniment, în loc să se ocupe de organizare şi supraveghere, aşa cum s-ar întâmpla dacă ar face petrecerea acasă.

5. Meniul

Indiferent dacă vei organiza petrecerea acasă ori într-o locaţie închiriată, meniul este o componentă importantă a evenimentului. Va trebui să alegi doar preparate proaspete, potrivite copiilor, eventual tăiate în bucăţele mici, astfel încât să poată fi mâncate din mers.

Nu uita să întrebi părinţii dacă există copii cu nevoi speciale din punct de vedere al alimentaţiei. Tot la acest capitol intră şi prăjiturile şi tortul. Dacă sărbătoritul este băiat, poţi alege cu succes un set decor tort plastic fotbal 10 buc.

6. Animatori

O petrecere pentru copii trebuie să fie distractivă, însă ei sunt prea mici pentru a şti în permanenţă ce au de făcut. Din acest motiv este recomandat să angajaţi unul sau mai mulţi animatori care îi vor ţine pe cei mici ocupaţi.

Pe lângă jocurile atractive, animatorii pot face mici momente de magie sau pot face pictură pe faţă, în funcţie de tema petrecerii. Tot pentru distracţia celor mici nu uita de instalaţia de sunet, unde le poţi pune muzică adecvată cu vârsta lor sau îi poţi lăsa să cânte chiar ei. 

Ţine cont de recomandările de mai sus, iar petrecerea pe care o vei organiza va reprezenta un real succes, unde toţi copiii se vor distra la maxim.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus