Skip to main content

COMUNICAT. Cinci produse de curăţenie care nu trebuie să-ţi lipsească din locuinţă

 
COMUNICAT. Cinci produse de curăţenie care nu trebuie să-ţi lipsească din locuinţă

COMUNICAT. Pentru o curăţenie exemplară în casă, e nevoie şi de o serie de produse care trebuie să fie permanent la îndemână, pentru a le putea folosi imediat ce situaţia o impune. De aceea, în orice locuinţă ar trebui să existe un dulap special destinat produselor de curăţenie. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă abia te-ai mutat şi nu ai reuşit să te ocupi şi de acest detaliu, iţi prezentăm noi lista produselor de curăţenie de care ai nevoie.

Detergenţi de mai multe feluri

Detergenţii sunt acele soluţii fără de care îndepărtarea petelor ar fi o misiune extrem de dificilă. Aceştia au proprietatea de a dizolva şi elimina petele, precum şi orice alte urme de murdărie de pe orice suprafeţe.

Detergenţii sunt de mai multe tipuri, în funcţie de suprafeţele cărora le sunt destinate. Astfel, ai nevoie de detergent pentru vase, detergent pentru curăţarea covoarelor, detergent pentru geamuri, pentru curăţarea mobilei şi pentru gresie şi faianţă.

De asemenea, să nu uităm de detergentul pentru haine şi alte materiale textile, folosit cu precădere în maşina de spălat.

Dezinfectanţi pentru baie şi bucătărie

Baia şi bucătăria necesită o curăţare mai temeinică, dat fiind faptul că aici se dezvoltă cu uşurinţă diferite bacterii şi alţi germeni. Este vorba de microorganisme care nu pot fi zărite cu ochiul liber, iar faptul că nu le vedem nu înseamnă că nu există şi că nu ne pot crea probleme.

Din păcate, curăţarea suprafeţelor cu detergent nu este suficientă pentru a scăpa de aceste microorganisme, care sunt imune la acţiunea acestor produse.

Aşadar, o baie sau o bucătărie curată poate fi în continuare încărcată de germeni, iar pentru a scăpa de ei e nevoie de soluţii dezinfectante. Acestea au o concentraţie mare de alcool datorită căreia distrug bacteriile şi virusurile ce se dezvoltă în special în vasul de toaletă, în cadă şi pe instalaţiile sanitare.

Soluţii pentru îndepărtarea grăsimii

Detergenţii obişnuiţi nu sunt suficienţi pentru a curăţa „lună” o bucătărie, fiindcă nu pot îndepărta eficient petele de grăsime care apar inevitabil aici.

Pentru asta, ai nevoie de soluţii degresante, care topesc grăsimea de pe suprafeţe, apoi o elimină. Cu astfel de soluţii se spală aragazul, hota, gresia şi faianţa din apropierea zonei de gătit, blatul de bucătărie şi chiuveta.

La fel ca şi dezinfectanţii, soluţiile degresante nu acţionează imediat, având nevoie de câteva minute pentru a dizolva grăsimea. De aceea, atunci când te apuci să faci curat în bucătărie, e recomandat să aplici mai întâi aceste soluţii, iar în timp ce ele acţionează să te ocupi de alte operaţiuni. Astfel, îţi eficientizezi activitatea şi faci economie de timp.

Lavete pentru şters praful

Înainte de a folosi soluţiile de curăţare pentru suprafeţe trebuie să ştergi praful, iar pentru asta ai nevoie de nişte lavete special concepute în acest scop.

Cele mai eficiente sunt lavetele din micorfibră, pentru că reţin mult mai bine praful decât cele din bumbac şi curăţă fără a lăsa urme.

Ai nevoie de mai multe tipuri de lavete cu texturi diferite, pentru orice tip de suprafeţe.

Găleată şi mop pentru pardoseli

Sunt două produse esenţiale pentru curăţarea eficientă a pardoselilor, indiferent de tipul acestora. Datorită cozii lungi a mopului, nu trebuie să te apleci, astfel că spălarea podelelor se realizează mult mai uşor şi mai rapid, fără niciun fel de efort.

Şi în acest caz, este recomandat să foloseşti un mop din microfibră, datorită calităţilor pe care le-am enumerat mai sus.

Toate aceste produse se regăsesc în seria de pachete de curăţenie Doraly, aşa că nu trebuie să-ţi faci griji că vei putea scăpa ceva din vedere. Nu trebuie decât să consulţi ofertele extrem de avantajoase şi să-ţi alegi pachetul care ţi se pare cel mai potrivit.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus