Skip to main content

COMUNICAT. Paltoane elegante de iarnă - găseşte-ţi croiala preferată!

 
COMUNICAT. Paltoane elegante de iarnă - găseşte-ţi croiala preferată!

COMUNICAT. Când iarna bate la uşă şi temperaturile scad, dorim să ne înconjurăm cu căldură şi confort. Dar pentru mulţi dintre noi, asta nu înseamnă să renunţăm la o înfăţişare elegantă. Deci, cum să combinăm funcţionalitatea cu un design la modă?

Publicitate

Alegerea paltonului de iarnă potrivit poate fi cheia răspunsului la această întrebare. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să găseşti croiala ideală.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Croielile de paltoane care domină acest sezon

  • Paltoane oversize: aceste modele lejere, ample, au devenit un adevărat hit în ultimele sezoane. Se potrivesc atât cu pantaloni strâmţi, cât şi cu rochii elegante, adăugând un aer nonşalant ţinutelor.
  • Paltoane midi: care ajung aproximativ până la genunchi, sunt alegerea perfectă pentru femeile care apreciază clasicul. Arată minunat în combinaţie cu cizme cu toc.
  • Paltoane cu legătură în talie: acest model subliniază talia şi adaugă feminitate siluetei. Pentru doamnele care doresc să adauge un strop de eleganţă ţinutelor lor.

Cromatica sezonului

Negrul, griul şi bejul sunt culori sigure şi universale, dar în această iarnă câştigă popularitate şi paltoanele în nuanţe de verde sticlă, albastru închis şi bordeaux profund. Aceste culori nu sunt doar la modă, ci şi adaugă profunzime fiecărei ţinute.

Cum să asortezi paltonul cu restul garderobei?

  • Cu pantaloni: paltoanele lungi şi drepte se potrivesc frumos cu blugi mulaţi şi botine cu toc. Modelele mai lejere de tip oversize sunt potrivite pentru pantaloni strâmţi şi adidaşi.
  • Cu o rochie: un palton midi sau până la gleznă se va potrivi perfect cu rochiile elegante. Adaugă cizme până la genunchi şi vei obţine un look de iarnă spectaculos.
  • Cu o fustă: alege o fustă scurtă, mulaţă şi botine cu toc. Un palton, de preferinţă midi, va completa această ţinută de iarnă elegantă.

Concluzie

Paltoanele elegante de iarnă, deşi au în primul rând o funcţie de protecţie împotriva frigului, sunt în acelaşi timp un element cheie al garderobei noastre de iarnă. Un palton bine ales nu doar va sublinia stilul nostru, ci va adăuga şi încredere în zilele de iarnă. Indiferent de alegerea ta în privinţa croiului sau a culorii, aminteşte-ţi să fii mereu tu însuţi şi să te bucuri de experimentele legate de modă!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus