Skip to main content

COMUNICAT. Pandora - Cadouri din inima. Colectie Ziua Mamei

 
COMUNICAT. Pandora - Cadouri din inima. Colectie Ziua Mamei

COMUNICAT. Oferirea de cadouri persoanelor dragi ca simbol al iubirii necondiţionate este şi mai uşoară datorită bijuteriilor din noua colecţie Pandora. În acest sezon, descoperă noi simboluri ale iubirii: creaţii inspirate din cercuri.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De la inele, cercei şi coliere interconectate – oferă simboluri ale legăturii voastre speciale.

Pentru inima familiei. Surprinde-ţi mama cu talismane Pandora Moments în formă de inimă. Noile talismane prezintă mesaje care imită scrisul de mână, ce o vor emoţiona, cu siguranţă.

GALERIE FOTO. Colecţia Pandora

„Am creat cercurile împletite pentru a reflecta relaţiile fără sfârşit care depăşesc dinamica tradiţională. Nodul creat între ele reprezintă o legătură care nu poate fi ruptă.” spun A. Filippo Ficarelli şi Francesco Terzo, VP Creative Directors Pandora.

„Simbolul inimii din Pandora Timeless este modalitatea perfectă de a-i spune acelei persoane speciale că o iubeşti”.

În completare, colecţia Pandora Timeless prezintă pietre roz, în formă de inimă, exprimând simboluri tradiţionale care strălucesc cu dragoste. Pentru persoana dragă, oferă cadouri unice exact cum este ea.

Alege dintre noile modele placate cu aur de 14k, cu pietre strălucitoare din zirconiu cubic. Sau descoperă brăţări tenis şi inele noi care strălucesc cu inimi, aşezate strâns împreună pentru a reprezenta iubirea unică pe care o împărtăşeşti.

Pentru persoana dragă care străluceşte cu un stil atemporal, alege inelul cu piatră rotundă şi cerceii din acelaşi set, cu o piatră centrală strălucitoare şi mici pietre centrale placate cu aur de 14k. Tocmai această culoare va evidenţia cadoul pentru prietena elegantă.

Pentru mama, oferă talismane în două nuanţe, gravate cu mesaje emoţionante care durează pentru totdeauna, exact ca legătura voastră.

Pentru persoanele care îţi sunt apropiate exact ca familia, alege dintr-o serie emoţionantă de noi bijuterii. Talisman în formă de inimă Familia pentru totdeauna păstrează elementele definitorii pentru un cadou de neuitat.

Pandantivul Familia pentru totdeauna este realizat din argint 925 şi amestec unic de metale placate cu aur rose de 14k. Cerceii şi colierul din acelaşi set prezintă cercuri din argint 925, înconjurate de un set de zirconiu cubic pave.

Oferă cadou semne de apreciere care îi vor face fiecare zi mai frumoasă!

DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la preţuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca,

Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume şi îşi creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint şi aur reciclate Compania intenţionează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 şi s-a alăturat iniţiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanţ valoric.

Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga şi a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus