Skip to main content

COMUNICAT. Cele mai sigure optiuni de parcare ale masinii de inchiriat in Bucuresti.

 
COMUNICAT. Cele mai sigure optiuni de parcare ale masinii de inchiriat in Bucuresti.

COMUNICAT. Exista numeroase motive pentru care ai nevoie de serviciile unei companii care ofera masini de inchiriat in Bucuresti. Poate locuiesti in strainatate si te-ai intors in tara pentru o scurta vizita.

Publicitate

Ori poate vrei sa planuiesti o vacanta alaturi de cineva drag si ai nevoie de un mijloc de transport sigur, care sa fie intotdeauna la dispozitia ta.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Oricare ar fi motivele pentru care ai nevoie de servicii rent a car, trebuie sa stii ca, pe langa avantajele de care te bucuri, iti revin si cateva responsabilitati. Inainte de a porni la drum cu noul tau autoturism, vei semna un contract prin intermediul caruia te angajezi sa respecti anumiti termeni si conditii.

Printre altele, rezervarea unei masini de inchiriat Bucuresti implica faptul ca tu, in calitate de client, vei returna masina in conditii bune, alaturi de toate documentele, accesoriile si echipamentele cu care ai primit-o.

Drept urmare, nici nu mai trebuie mentionat faptul ca ai obligatia sa ai grija maxima de masina pe care o inchiriezi.

Cum pastrezi masina in siguranta in timpul contractului de inchiriere?

Desi contractul amintit anterior poate parea restrictiv, nu este cazul sa te ingrijorezi! Companiile de incredere care ofera masini de inchiriat in Bucuresti iti pun la dispozitie cele mai bune asigurari. De exemplu, daca vei apela la Focus Rent, fiecare autoturism si microbuz pe care il vei gasi aici beneficiaza de asigurare RCA si asigurare facultativa CASCO.

De asemenea, in momentul in care semnezi contractul, poti opta pentru asigurarea de exces SCDW. Aceasta din urma reprezinta eliminarea raspunderii tale financiare in cazul unui accident. Astfel, daca alegi aceasta asigurare, vei fi exonerat complet de raspundere in cazul unei situatii neprevazute.

Pretul SCDW-ul este calculat in functie de categoria de masini de inchiriat Bucuresti. De exemplu, autoturismele mici, incadrate in categoria economy, precum Dacia Logan, Opel Corsa sau Ford Fiesta, presupun achitarea unei taxe de 9 euro pe zi.

Asigurarea aceasta creste la 13 euro pe zi in cazul masinilor medii sau SUV, precum Skoda Octavia, Dacia Duster, VW Passat sau Ford Focus. In cazul autoturismelor premium sau a microbuzelor,  vei achita 19 euro pe zi pentru SCDW.

Unde parchezi masina in siguranta?

Un alt aspect care ar trebui sa ii preocupe pe soferii unei masini de inchiriat Bucuresti se refera la optiunile de parcare in siguranta. Conform contractului, pagubele trebuie semnalate companiei de rent a car la cel mult trei ore de la producerea incidentului. Cu toate acestea, vor exista momente in care vei lasa masina nesupravegheata pentru o perioada mult mai lunga.

De aceea, este important sa alegi cele mai sigure locuri de parcare. Acestea pot varia de la o localitate la alta, motiv pentru care, in continuare, vei primi doar cateva recomandari orientative.

De exemplu, daca ai sansa, este ideal sa optezi pentru o parcare subterana, a carei intrare este pazita. Alta idee foarte buna este sa alegi un loc in care sa existe camere de supraveghere functionale. Daca ai propria curte sau un garaj, nu exista loc mai bun pentru a parca masina!

Nu in ultimul rand, nu uita sa apelezi la serviciile unei companii care iti va fi alaturi chiar si in situatiile neprevazute, cand se intampla evenimente pe care nu le poti controla. In rest, nu trebuie decat sa te bucuri de experientele de care vei avea parte cu ajutorul masinii inchiriate!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus