Skip to main content

COMUNICAT. Doc.ro, proiectul Oanei Cuzino, parteneriat strategic cu Affidea Hiperdia

 
COMUNICAT. Doc.ro, proiectul Oanei Cuzino, parteneriat strategic cu Affidea Hiperdia

COMUNICAT. DOC.roAFFIDEA I Hiperdia împreună, alături de pacienţi, 24/7.

Publicitate

DOC, cea mai mare comunitate bazată pe conţinut ştiinţific şi promovare etică din România în segmentul de sănătate şi îngrijire personală împreună cu Affidea Hiperdia, singura subsidiară a unui grup european de servicii medicale private prezentă în România, unul dintre liderii europeni în servicii de diagnostic imagistic ultraperfomant, ambulatoriu şi tratament al cancerului iniţiază primul parteneriat strategic bazat pe un model integrativ destinat asigurării accesului la îngrijire continuă a sănătăţii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

DOCAFFIDEA I Hiperdia - Universul complet al sănătăţii tale

Prin noul parteneriat, amplul proces de digitalizare pe care il derulează Affidea Hiperdia trece la un nou nivel de performanţă, facilitând pacienţilor încă un canal de acces rapid către servicii medicale la standarde internaţionale atât pentru consultaţii medicale, analize de laborator, cât şi servicii de imagistică de înaltă rezoluţie.

Platforma DOC va înlesni accesul rapid către serviciile medicale ultraperformante pe care operatorul le realizează în cele 36 de centre medicale multidisciplinare din 22 de oraşe.

DOC şi Affidea Hiperdia împărtăşesc o viziune comună: a actului medical continuu, oferind pacienţilor noştri o experienţă 360°, complexă de la consultul medical în Centrele Affidea Hiperdia către Universul DOC.

Misiunea DOC – Affidea Hiperdia România este de a oferi pacienţilor o experienţă completă, integrând instrumente de informare, educare, autoevaluare, consiliere pentru sănătate şi stare de bine, identificarea şi furnizarea de soluţii complete de sănătate, simplificând accesul prin programare 24/7 la cele mai avansate şi precise consultaţii, investigaţii, diagnostice şi tratamente de înaltă calitate realizate cu pasiune de o echipă cu o expertiză remarcabilă

„Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesaţi de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 şi care oferă o experienţă media 24/7 într-o formulă actualizată şi interactivă, bazată pe tehnologia digitală online.

De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele şi nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!”, declară Doctor Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Ştiinţe Medicale şi Fondator DOC.

Parteneriatul DOC – Affidea Hiperdia doreşte să amplifice beneficiile actului medical prin iniţiativele de comunicare continuă din mediul virtual, asigurând astfel premisele creşterii calităţii vieţii şi longevităţii pacientului.

La aceasta se va adăuga extinderea paletei de servicii medicale la distanţă, abordare necesară atât în contextul pandemic, cât şi al realităţii vieţii cotidiene.

“Acest parteneriat are o dublă semnificaţie: pe de-o parte construim împreună cu platforma DOC o soluţie modernă, la îndemâna pacienţilor prin care aceştia sunt corect şi rapid informaţi, având acces facil la servicii medicale de top, însă, în acelaşi timp, renumitul medic şi personalitate media, Dr. Oana Cuzino - DOC devine Brand Ambassador al Affidea România.

Sănătatea pacienţilor este prioritatea principală a Affidea Hiperdia, iar pentru aceasta în permanenţă suntem atenţi la nevoile lor medicale, punând un accent important atât pe tratarea afecţiunilor, cât şi pe prevenţia acestora.

Medicina preventivă este un obiectiv strategic pe care îl avem, iar împreună cu Dr. Oana Cuzino considerăm că îi vom determina pe români să-i acorde atenţia cuvenită,” declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea Romania.

 

De la informare la tratament printr-un click în Universul DOC - Affidea I Hiperdia

Romanii pot identifica online pe DOC.ro, prin intermediul unui chestionar de autoevaluare, daca sunt predispusi unui risc medical. Ulterior, pot merge intr-unul dintre cele 8 centre Affidea Hiperdia participante la campania cardio din toata tara si pot solicita gratuit, incepand cu data de 13 decembrie 2021, masurarea tensiunii arteriale, a pulsului, nivelului de oxigenare sau glicemiei.

Centrele Affidea Hiperdia care ofera gratuit aceste servicii, in perioada 13 Decembrie 2021 – 31 Ianuarie 2022 sunt: Hiperdia Ritmului Bucuresti, Hiperdia Oltenitei Bucuresti, Affidea Fundeni Bucuresti, Hiperdia Nicolae Titulescu Brasov, Hiperdia Calea Bucuresti Brasov, Hiperdia Cluj, Hiperdia Galati, Hiperdia Timisoara.

Boala hipertensiva este cea mai intalnita afectiune din Romania. La un esantion de 100.000 de pacienti in evidenta medicilor de familie, peste 13.500 (13.5%) din acestia sufera de aceasta afectiune.

Pe locurile urmatoare se situeaza cardiopatia ischemica (6.2%), diabetul zaharat (4.4%) si bolile pulmonare cronice obstructive (2.3%). Cifrele sunt ingrijoratoare in ceea ce priveste evolutia diabetului zaharat in Romania.

Peste 850.000 de romani erau inregistrati cu aceasta afectiune in evidenta medicilor de familie la cea mai recenta ancheta de prevalenta, in 2019. Aceasta reprezinta o crestere de peste 40% a numarului de cazuri de romani care sufera de diabet zaharat, fata de anul 1997.*

In continuare, pentru cei care doresc sa acceseze consultatii specializate, Affidea Hiperdia ofera beneficii suplimentare, pentru a incuraja preventia medicala. De exemplu, in cazul in care un pacient solicita un consult cardiologic, beneficiaza gratuit si de o investigatie EKG gratuita.

Affidea Hiperdia România

Affidea Hiperdia România face parte din Grupul Affidea, liderul european în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, ambulatoriu şi tratament al cancerului, care furnizează servicii medicale prin cele peste 308 centre, 11.000 profesionişti în domeniul sănătăţii, 15 ţări europene, 10 milioane de pacienţi anual, care au fost ulterior modernizate si dotate cu echipamente medicale de ultima generatie.

Affidea Hiperdia Romania, cu un număr de 36 de centre în 22 oraşe, pune la dispoziţia pacienţilor servicii medicale integrate (consultaţii de specialitate, gamă extinsă de servicii de radiologie imagistică şi medicină nucleară ultraperformantă, analize medicale, tratament oncologic şi chimioterapie) susţinute de o echipă medicală cu competenţe extinse şi înaltă expertiză profesională, dobândite în urma pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate.

DOC – platformă integrată cu soluţii pentru sănătate

Prin intermediul celor peste 9.800 de materiale scrise şi video-urilor originale, de informare şi educare pe teme de sănătate, stare de bine şi lifestyle elaborate de Experţi şi specialişti în medicină şi îngrijire personală, membrii Universului DOC beneficiază de soluţii complete pentru problemele de sănătate astfel că, prin intermediul DOC Time şi Health Shop, se bucură de servicii şi produse inovatoare destinate sănătăţii, frumuseţii şi stării de bine a întregii familii.

DOC - informaţii medicale validate de experţi

DOC este platforma prin intermediul căreia zeci de Experţi oferă recomandări de soluţii sau produse valoroase pentru sănătate.

DOC este sursa completă de încredere în cercetări medicale, diagnostic, tratament, profilaxie, îngrijire şi frumuseţe, care urmăreşte să ofere utilizatorilor săi experienţe complete, de la informare, educare şi autoevaluare, până la identificarea şi adoptarea soluţiei necesare.

* Conform Raportului Naţional al Stării de Sănătate a Populaţiei realizat în 2019 de Ministerul Sănătăţii, Institu- tul Naţional de Sănătate Publică şi Centrul Naţional de Evaluare şi Promovare a Stării de Sănătate

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Nu-mi place blogul ei. Parca se adreseaza studentilor la medicina, oamenii obișnuiți nu cred ca citesc acele prelegeri. Poate asta vrea, sa se adreseze elitei din domeniu. Daca vrea sa comunice cu omul simplu, trebuie sa schimbe multe.
  • Iulian Iulian
    @sonia de acord o alegere inspirata de influencer cu relevanta in domeniu
  • Sonia Sonia
    Super smart cei de la marketing affidea prin asocierea cu imaginea Oanei care e medic si are multa credibilitate in domeniu iar ei isi asigura acces direct la publicul tinta prin digital

Trimite un comentariu

sus