Skip to main content

COMUNICAT. United Media Services este prima agenţie de media full-service din România care devine Google Marketing Platform Partner.

 
COMUNICAT. United Media Services este prima agenţie de media full-service din România care devine Google Marketing Platform Partner.

COMUNICAT. Agenţia de media full-service United Media Services îşi consolideaza competenţele de digital advertising şi devine Google Marketing Platform Partner.

Publicitate

În urma unui proces riguros de certificare ce validează excelenţa în digital marketing, programul onorează agentiile de top la nivel global, avand doar 43 de companii partenere în regiunea CEE.

Google Marketing Platform este o platformă integrată de digital marketing care reuneşte soluţii avansate de advertising programmatic, analytics şi management campanii, generand rezultate superioare pentru clienţi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Industria de digital advertising evoluează exponential, fiind ghidată de dezvoltarea rapidă a tehnologiei care ne inconjoară, de la multiple canale de advertising sau formate, pana la provocarile din sfera de data & analytics.

Prin intermediul parteneriatului cu Google Marketing Platform Partners, United Media Services pune la dispozitia clienţilor săi un set de cunoştinţe avansate alături de o echipă certificată si capabilă sa lucreze cu cele mai noi şi complexe tehnologii Google.

În cadrul agentiei există membri specializaţi care lucrează în Google Marketing Platform pe campanii de programmatic sau proiecte de tracking integrat al campaniilor.

De asemenea, United Media Services vine în susţinerea partenerilor săi cu servicii complete de data & analytics.

Despre United Media Services

United Media Services este o agenţie de media full-service, cu un departament dedicat serviciilor de digital precum performance marketing, data & analytics sau programmatic.

Agenţia lucrează în prezent pentru mai mult de 80 de clienţi şi 100 de branduri din categorii dinamice şi pline de provocări, precum retail, pharma, telecom, e-commerce, FMCGs, financiar sau auto.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus