Skip to main content

COMUNICAT. Pandorra Story Style, noul partener Bergenbier S.A. în comunicarea corporate

 
COMUNICAT. Pandorra Story Style, noul partener Bergenbier S.A. în comunicarea corporate

COMUNICAT. Pandorra Story Style se alătură familiei Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, şi devine noul partener în comunicarea corporate. 

Publicitate

Agenţia va oferi servicii de corporate PR, precum implementarea strategiei de comunicare în linie cu valorile Bergenbier, cât şi dezvoltarea acţiunilor de responsabilitate ale companiei.

  • Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„Pornim la drum în 2023 cu profesionişti care ne împărtăşesc valorile noastre şi în care avem încredere că vor oferi cele mai bune soluţii de comunicare pentru Bergenbier S.A.

Compania noastră are o direcţie clară, axată pe sustenabilitate, responsabilitate şi avem încredere că alături de agenţia Pandorra Story Style vom continua să spunem povestea Bergenbier în industria berii”, a precizat Ştefania Bătrînca, Corporate Affairs & Communications Manager.

Pandorra Story Syle se alătură proiectelor de sustenabilitate dezvoltate de Bergenbier S.A care au ca scop principal grija faţă de mediul înconjurător şi responsabilitatea faţă de societate şi oameni.

„Este o onoare şi o bucurie să avem oportunitatea să ducem povestea Bergenbier S.A. mai departe în România şi că am devenit parteneri în proiectele ce vor urma.

Ne face plăcere să ştim că vom putea să comunicăm pentru o companie responsabilă, care îşi are fundaţia construită pe trei mari valori: oamenii, planeta şi consumul responsabil de alcool. Valori în care credem şi care se identifică cu istoria Pandorra din ultimul deceniu”, a declarat Mădălin Munteanu, Communication Manager Pandorra Story Style.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu.

Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenţie sporită impactului pe care îl are în comunitate şi asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploieşti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Praha,

Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă şi distribuie în exclusivitate specialităţile pragheze Staropramen Dark şi  Granat, berile de abaţie belgiene  Leffe şi Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum şi berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are în portofoliu şi variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois şi Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieţii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling şi Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs şi multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite şi emblematice mărci de bere realizate vreodată.

În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru şi multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord şi Molson Coors Europe şi este tranzacţionată la New York şi la bursa canadiană (TAP).

Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei şi de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaţilor, consumatorilor, comunităţilor şi mediului se reflectă în Our Beer Print şi în obiectivele de sustenabilitate 2025.

Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitaţi molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi [email protected].

Despre Pandorra Story Style

Cu peste 10 ani de experienţă în domeniu, Pandorra Story Style este o agenţie de comunicare integrată ce pune în prim-plan povestea brandului, a companiei, a clientului, căutând continuu noi modalităţi de exprimare a mesajelor clienţilor săi, dar şi construirea şi menţinerea unor relaţii şi parteneriate puternice cu presa, bloggerii şi influencerii din România.

De-a lungul timpului, a dezvoltat campanii de comunicare, relaţii publice şi a organizat evenimente pentru clienţi din domenii diverse, precum companii de IT & C, electrocasnice, pharma, asigurări, turism, dar şi companii aeriene şi centre comerciale mari.

O parte dintre clienţi din portofoliul Pandorra: Tommy Hilfiger România, Calvin Klein, Sabon România, ECCO, ParkLake Shopping Center, Legrand, Consolight, Sphera Group, Megagen, Lindab, PORR Romania, Sensodays.ro, Bosch, Gewiss sau Skanska.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]
 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus