Skip to main content

COMUNICAT. Parteneriat între Thematic Digital şi Gândul Media Network. Compania va vinde publicitatea site-urilor din grupul lui Radu Budeanu

 
Cătălin Săndulache, Thematic Digital
Cătălin Săndulache, Thematic Digital

COMUNICAT. Thematic Digital, liderul în inovaţie în domeniul publicităţii digitale, anunţă începerea unui parteneriat strategic cu Gandul Media Network, unul dintre cei mai respectaţi si diversificati furnizori de conţinut media din România.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Gandul Media Network a atins performanţe remarcabile, clasându-se în top 3 portofolii in SATI şi dispune de cel mai bogat portofoliu de site-uri, numărând 15 platforme diverse care acoperă domenii precum sport şi ştiri (gandul.ro, cancan.ro şi prosport.ro), medical (csid), auto (promotor), ştiinţă (descopera.ro) şi gaming (go4games) si peste 14 productii video proprii printre care: Marius Tuca Show, Altceva cu Adrian Artene, Prosport LIVE, CSID LIVE, Gandul LIVE, Podcast cu Prioritate by Promotor, CANCAN Exclusiv, Gandul Green si Gandul Financiar.

Această colaborare marchează o etapă importantă în evoluţia ambelor entităţi, aducând împreună expertiza şi influenţa Thematic Digital, pe piata locala, în domeniul publicităţii digitale şi reputaţia solidă şi experienţa vastă a Gandul Media Network în furnizarea continutului de calitate a unui trust media care nu beneficiaza de endorsmentul unor canale TV.

Prin această alianţă, Gandul Media Network va beneficia de platformele şi tehnologiile inovatoare ale Thematic Digital pentru a-şi extinde prezenţa şi relevanţa în mediul digital.

Catalin Sandulache, Managing Partner Thematic Digital:

„Suntem încântaţi să începem această colaborare cu Gandul Media Network. Împreună, vom aduce o ofertă mai amplă şi mai valoroasă pentru clienţii noştri şi pentru publicul nostru în mediul digital. Gandul Media Network reprezintă un partener ideal pentru noi, iar această alianţă va aduce inovaţie şi calitate în industria publicităţii din România. Apreciem, de asemenea, admiratia şi recunoaşterea pentru performanţele de top în media românească din partea Gandul Media Network”.

Cretu Laura Elena, Director General Gandul Media Network:

„Această colaborare cu Thematic Digital este o oportunitate importantă pentru noi de a ne consolida prezenţa în spaţiul digital şi de a aduce beneficii semnificative clienţilor noştri. Suntem entuziasmaţi de această alianţă şi suntem siguri că, împreună, vom reuşi să oferim experienţe publicitare de calitate şi să ne extindem audienţa”.

Despre Thematic Digital:

Thematic Digital, cea mai tanara si dinamica regie, este o companie de vârf în domeniul publicităţii digitale, oferind soluţii inovatoare şi eficiente pentru clienţii săi. Cu o echipă experimentată şi o gamă variată de servicii, Thematic Digital se remarcă prin abordarea sa orientată către rezultate şi inovaţie în publicitatea online.

Despre Gandul Media Network:

Gandul Media Network este unul dintre principalii furnizori de conţinut media din România, recunoscut pentru calitatea şi diversitatea conţinutului său. Cu o prezenţă puternică în mediul online şi o echipă dedicată, Gandul Media Network se concentrează pe furnizarea de informaţii relevante şi de calitate publicului său. Portofoliul Gandul Media Network: Gandul, Promotor, Apropo, Ciao Prosport, CanCan, CSID, Descopera, Go4Games. Go4It, Verdict.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus