Skip to main content

COMUNICAT. Pereţi de sprijin din beton - o soluţie durabilă şi care nu necesită întreţinere

 
COMUNICAT. Pereţi de sprijin din beton - o soluţie durabilă şi care nu necesită întreţinere

COMUNICAT. Pereţii de sprijin din beton reprezintă o soluţie durabilă atunci când doriţi amenajarea unui gard sau a unui perete cu rolul susţinerii solului. Aceştia nu sunt doar funcţionali, ci au şi un rol estetic în peisagistică, îmbunătăţind aspectul general al proprietăţii dumneavoastră.

Publicitate

Pentru confecţionarea lor, se folosesc o varietate de materiale, însă totul se reduce la tipul de sol, precum şi la armătura necesară.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pereţii de sprijin din beton – o soluţie funcţională 

Pereţii de sprijin reprezintă o structură ce ţine pământul şi susţine alunecarea solului. Pentru realizarea pereţilor de sprijin, se folosesc mai multe tipuri de materiale, printre care blocuri de beton, beton turnat, lemn, piatră sau diverşi bolovani.

Spre deosebire de beton, lemnul şi piatra sunt mai uşor de utilizat, dar betonul reprezintă o soluţia viabilă pe termen lung, întrucât formează o structură rigidă, nu se mişcă şi nu se flexează în funcţie de condiţiile climatice.

Pentru ca pereţii de sprijin din beton să îşi păstreze funcţionalitatea timp îndelungat, constructorii folosesc armătură. Peretele primeşte astfel mai multă rezistenţă, îmbunătăţindu-i capacitatea de a reţine solul.

Îmbunătăţesc aspectul proprietăţii şi necesită îngrijire redusă

Utilizarea pereţilor de sprijin din beton reprezintă o modalitate simplă pentru păstrarea intactă a solului, prevenirea alunecărilor de teren şi pentru crearea unui aspect deosebit al spaţiului din zona curţii.

Oferă versatilitate întregului aspect al locuinţei şi pot ajuta la crearea unei peisagisticii excepţionale atunci când pereţii creaţi dispun de modele şi forme imprimate.

Fiind fabricaţi din materiale extrem de rezistente şi puternice, pereţii de sprijin din beton nu necesită des îngrijire. Tocmai din acest motiv reprezintă o soluţie excelentă pentru zone de grădini sau chiar garduri.

Se curăţă uşor cu un furtun cu apă şi o perie pentru îndepărtarea mizeriei depuse în timp.

Găsirea unui furnizor pentru efectuarea pereţilor de sprijin

Pereţii de sprijin din beton necesită personal calificat pentru a putea fi realizaţi în condiţii de siguranţă. Există disponibile pe piaţă, firme specializate în construirea şi montarea pereţilor din beton, însă pentru a veni în ajutorul tuturor, s-a dezvoltat aplicaţia Wilio, prin intermediul căreia veţi putea descoperi furnizori specializaţi în domeniul pereţilor de sprijin din beton.

Tot ce aveţi de făcut, este introducerea unei cereri pe Wilio, care să cuprindă informaţii despre proiect, precum turnarea betonului, înlocuirea betonul existent, dimensiunile proiectului, nevoia utilizării panourilor din beton, precum şi modelul peretelui de sprijin dorit.

Toate acestea sunt informaţii concludente pentru stabilirea unei oferte realiste din partea furnizorilor.
Odată introdusă cererea, veţi primi mai multe oferte, astfel încât să puteţi găsi profesioniştii de care aveţi nevoie.

Preţurile pentru realizarea pereţilor de sprijin din beton

Costurile pentru realizarea pereţilor de sprijin din beton variază în funcţie de amplasarea zidului, tipul de sol, materialele folosite şi specialiştii implicaţi în realizarea pereţilor.

Cu ajutorul Wilio, aflaţi care sunt costurile pretinse de profesionişti pentru un zid de sprijin din beton şi personalizaţi proiectul în funcţie de nevoile dumneavoastră.

În general, costurile instalării unui zid de sprijin din beton se situează între 7870 şi 59000 de lei, cu un cost mediu de 14200 de lei. Aceste costuri diferă în funcţie de suprafaţa pătrată a peretelui de sprijin, acesta fiind factorul determinant pentru stabilirea unui preţ final.

Pereţii de sprijin din beton reprezintă o modalitate excelentă pentru transformarea unui spaţiu din interiorul curţii sau grădinii dumneavoastră, într-unul potrivit pentru jardiniere sau pentru un spaţiu sigur, pentru o zonă de recreere.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus