Skip to main content

COMUNICAT. Piese Husqvarna originale, pentru activitati continue cu drujba scandinava

 
COMUNICAT. Piese Husqvarna originale, pentru activitati continue cu drujba scandinava

COMUNICAT. Indiferent ca folosesti drujba in scop profesional, de-a lungul activitatii tale zilnice, sau personal, pentru diferite lucrari in jurul casei, iti doresti ca aceasta sa functioneze continuu la parametrii optimi, pentru a nu fi nevoit sa intrerupi munca si sa afectezi nivelul productivitatii.

Publicitate

Prin urmare, chiar daca folosesti un motoferastrau scandinav, recunoscut la nivel mondial pentru robustetea, fiabilitatea si durabilitatea sa, pot exista situatii in care anumite componente sa cedeze, din cauza materialelor dure pe care acestea le "intalnesc". In respectivul scenariu, trebuie sa actionezi rapid si sa achizitionezi piese Husqvarna noi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Desi pe piata exista numeroase produse de provenienta China/Taiwan, 100% compatibile cu drujbele suedeze si mai ieftine, multi posesori sau utilizatori ai unor astfel de motoferastraie prefera sa cumpere piese Husqvarna originale, chiar si in conditiile unei investitii mai ridicate. Motivele sunt numeroase, iar ele tin in primul rand de siguranta pe care o ofera brandul, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Bineinteles, diferentele de pret nu sunt sesizabile in cazul componentelor mici, insa ele pot ajunge de ordinul zecilor sau chiar sutelor de lei, daca vorbim despre articole mai importante. Vestea buna este ca exista solutii chiar si in acest sens!

Astfel, magazinul online Roco Piese pune la dispozitia clientilor sai piese Husqvarna de top, cu reduceri semnificative. Prin urmare, te poti asigura ca faci o alegere inspirata, fara un efort financiar deosebit, mai ales daca respectiva comanda este efectuata din fondurile unei firme si nu din banii unei persoane fizice. Iata, in continuare, care sunt cele mai populare astfel de componente din oferta furnizorului mentionat anterior, alaturi de preturile si reducerile practicate in momentul redactarii acestui articol (ele pot suferi mici modificari in timp):

- fulie demaror pentru modelele de drujba Husqvarna 230, 235, 236, 240 - pret 32 de lei (redus de la 35 de lei);

- rulment pentru modelele 135, 140, 435, 440 (dreapta/stanga) - pret 35 de lei;

- oala ambreiaj pentru modelele 455, 460 (pas 3.25) - pret 97 de lei (redus de la 109 lei);

- lant drujba 34 dinti, pas 3/8, canal 1,5 mm X-CUT - pret 95 de lei (redus de la 110 lei);

- suport carburator pentru modelele 340, 345, 350 - pret 30 de lei.

Prin urmare, daca produsul care s-a uzat ori s-a defectat la modelul tau de motoferastrau scandinav se regaseste in lista de mai sus, nu trebuie sa te ingrijorezi: inseamna ca respectivele piese Husqvarna sunt cele mai predispuse la degradare sau slabiciuni, atat la propriu, cat si la figurat.

Pe langa preturile mici practicate si oferta extrem de bogata, de mii de piese Husqvarna, magazinul online amintit mai furnizeaza clientilor sai si alte doua beneficii importante. In primul rand, ne referim la livrarea rapida, in maximum 24-48 de ore in toata tara, astfel incat randamentul si stadiul operatiunilor sa nu fie afectate, iar, in al doilea rand, la faptul ca transportul este gratuit, in cazul comenzilor a caror valoare depaseste suma de 300 de lei.

In concluzie, in cazul oricarui neajuns privind motoferastraul tau suedez, acum stii ce ai de facut!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • s0rin s0rin
    Sunti client vechi al GeneralMotor și pot confirma că sunt un magazin serios.

Trimite un comentariu

sus