Skip to main content

COMUNICAT. Piesele Stihl, garantia productivitatii in utilizarea drujbei!

 
COMUNICAT. Piesele Stihl, garantia productivitatii in utilizarea drujbei!

COMUNICAT. Providentiala seriozitate nemteasca este elementul care defineste si activitatea companiei Stihl. Infiintata in 1926 si aparuta pe piata din Romania in 1997, firma din Germania s-a ocupat de la bun inceput cu productia unor drujbe de cea mai buna calitate.

Publicitate

Drujbele Stihl sunt utilaje pe care orice gospodar sau padurar de seama se poate baza, chiar si in fata celor mai mari provocari. 

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Un astfel de echipament necesita o intretinere riguroasa, iar cea mai buna modalitate de a-l repara atunci cand nu mai functioneaza corespunzator este aceea de a utiliza tot piese Stihl.

Parcurge acest articol si afla care sunt principalele piese de care ai putea avea nevoie pentru a-ti intretine drujba corespunzator!

Ce piese Stihl pot face diferenta in utilizarea obisnuita?

Orice drujba are cateva componente esentiale, de a caror functionare in parametri optimi depinde intregul randament al uneltei. Este vorba despre lama, lant si ambreiaj, in cazul drubelor care functioneaza pe baza de combustibil.

Lantul joaca si un rol foarte important in vederea realizarii unei taieri eficiente. Lantul este predispus la defectiuni in timp, din cauza tocirii. Odata tocit, lantul poate fi ascutit din nou, insa eficienta sa va avea oricum de suferit in scurt timp.

Astfel, se apeleaza, de regula, la piese Stihl pentru a inlocui lantul si a beneficia de eficienta unuia nou.

Lama este o alta componenta a drujbei care contribuie la procesul de taiere. In functie de dimensiunile sale, lama poate fi utilizata in diferite contexte. Lamele mari sunt utilizate pentru a taia obiecte de dimensiuni ridicate, precum arborii.

In schimb, lamele de dimensiuni mici sunt utile la toaletarea copacilor sau a altor elemente de vegetatie, din gospodarie. In orice caz, lamele se pot defecta in timp, din cauza unui nivel ridicat de uzura.

Ambreiajul este specific drujbelor care functioneaza pe benzina. Piesele din aceasta categorie se pot defecta in timp si necesita schimbare, reparatia nefiind o optiune.

Daca iti doresti un ambreiaj nou pentru drujba ta, solutia ideala este sa apelezi la piese Stihl. Care sunt, totusi, motivele pentru care producatorul german este solutia ideala, in cazul in care ai nevoie de aceste elemente esentiale pentru o drujba?

Calitate ridicata si un cost redus

Pe scurt, piesele marca Stihl sunt solutia ideala, pentru ca reprezinta mixul perfect de calitate si pret avantajos. Asa cum ai aflat deja, Stihl este o companie germana, insa cele mai bune piese Stihl sunt produse in SUA.

Calitatea lor este garantata atat de traditia din domeniu, cat si de tehnologiile moderne utilizate in timpul procesului de productie.

Totodata, experienta Stihl este ceea ce garanteaza calitatea produselor acestei firme. Existenta pe piata timp de atat de multi ani le-a permis nemtilor sa dezvolte o multime de tehnologii si sa puna la dispozitia utilizatorilor variante multiple de piese la un pret accesibil.

Pentru a putea beneficia de produse de calitate, la preturi excelente, este necesar sa achizitionezi piese Stihl de la distribuitori autorizati.

Un magazin online serios iti pune la dispozitie posibilitatea de a beneficia de consultanta specializata, pentru a fi sigur ca faci cea mai buna achizitie, dar si promotii speciale sau transport gratuit. Alege intelept si bucura-te de o drujba cu adevarat eficienta, in permanenta!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • s0rin s0rin
    Ok, și care este magazinul on-line oficial Stihl? Vă spun tot eu: nu există. Stihl nu vinde en-detail iar la magazinele de cartier cu abțibilde Stihl în geam nu găsești exact ceea ce ați menționat în articol: garanție, fiabilitate și consultanta specializată. Vă rog să luați legătura cu cei de la Stihl și să mă contraziceți.

Trimite un comentariu

sus