Skip to main content

COMUNICAT. 5 motive pentru a purta pietre semipreţioase

 
COMUNICAT. 5 motive pentru a purta pietre semipreţioase

COMUNICAT. Este bine cunoscut faptul că majoritatea femeilor îndrăgesc bijuteriile, fie ele împodobite cu pietre preţioase şi semipreţioase sau realizate din diverse materiale decorative. Cu toate acestea, anumite accesorii sunt prevăzute cu nestemate care, pe lângă semnificaţia lor aparte, aduc o serie de beneficii utilizatorilor.

Publicitate

Pietrele semipreţioase sunt uşor de asortat cu majoritatea ţinutelor, iar tipul acestora poate avea o influenţă pozitivă în funcţie de scopul pentru care au fost create. Citeşte rândurile următoare pentru a afla unele dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să le porţi şi tu.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cuarţul roz contribuie la găsirea răspunsurilor

Dacă ţi-ai propus să realizezi ceva deosebit anul acesta, probabil ar trebui să iei în considerare să porţi cuarţ roz. Această piatră semipreţioasă are un impact direct asupra înţelegerii şi găsirii de răspunsuri la întrebări care te frământă.

Astfel, un inel din cuarţ alb-roz promovează toate tipurile de dragoste, fiind un talisman împotriva energiilor negative. În cazul în care-l achiziţionezi online, cel mai bine este să alegi unul reglabil, pentru a te asigura că-ţi va veni perfect. Poartă tot timpul aceste pietre semipreţioase şi cristale naturale sub formă de coliere, pandantive sau brăţări.

Turcoazul acţionează ca o amuletă

Se crede despre turcoaz şi variaţiile acestuia că ar avea o influenţă puternică în preîntâmpinarea accidentelor şi a situaţiilor neplăcute. Această piatră semipreţioasă te poate ajuta să ai succes în tot ceea ce îţi propui să întreprinzi, protejându-te de evenimente neprevăzute şi obstacole. Mai mult, se spune că turcoazul are proprietăţi unice de absorbţie a energiilor negative, contribuind la starea de pace şi bucurie.

Fii cu băgare de seamă! Se spune că dacă această nestemată îşi schimbă culoarea, te paşte un pericol.

Agatele te ajută să ai o căsnicie fericită

Agatele sunt printre primele variante pentru care oamenii optează atunci când lucrează într-un mediu ostil şi tensionat. Aceste pietre semipreţioase pot acţiona ca un scut împotriva adversităţii şi concurenţei, fiind alese pentru capacitatea lor de a oferi putere fizică şi psihică.

De asemenea, purtarea lor zilnică îţi poate proteja căsnicia de infidelităţi şi certuri. Se spune chiar că ar putea vindeca infertilitatea, motiv pentru care foarte multe femei îşi accesorizează ţinutele cu bijuterii din agate.

Opalul te ajută să atragi noroc în dragoste şi bani

Această nestemată reprezintă un punct de plecare în înlăturarea inhibiţiilor celor care o poartă, oferind totodată protecţie în situaţiile dezechilibrate în care se pot afla. Se crede că opalul îl ajută pe purtător să-şi scoată la iveală întregul potenţial interior, cât şi exterior, având un puternic rol protector de eşec şi pierderi de bani.

Accesoriile şi bijuteriile din opal ceste piatra celor care îşi caută jumătatea, fiind capabile să îţi deschidă inima şi mintea spre o mai bună comunicare.

Ametistul are impact în sfera emoţională

Această piatră semipreţioasă reprezintă sinceritatea şi puritatea sentimentelor, acţionând ca o poartă spre divinitate şi spiritualitate. Purtarea constantă a ametistului te va ajuta să fii mai altruistă şi mai deschisă la probleme celor din jur, contribuind la implicarea ta în cauze nobile.

Se consideră că acţiunile altruiste pe care ametistul te va determina să le faci se vor întoarce la tine înzecit, eliminând totodată energiile negative din viaţa ta.

Avantajele oferite de purtarea pietrelor semipreţioase sunt multiple. Alege să îţi accesorizezi ţinutele cu ele atât datorită efectului estetic plăcut pe care îl vor avea, cât şi pentru impactul pozitiv pe care îl vor aduce în viaţa ta.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus