Skip to main content

COMUNCAT. Cu Gândul la Ucraina - o platformă pentru toţi românii care vor să ajute

 
COMUNCAT. Cu Gândul la Ucraina - o platformă pentru toţi românii care vor să ajute

COMUNCAT. Trustul Gândul Media Network lansează Cu Gândul la Ucraina - platforma care reuneşte principalele iniţiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiaţii din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Întâmplările din ultima vreme ne-au mobilizat într-o luptă la care nu ne aşteptam. Şi totuşi, eforturile spontane ale organizaţiilor, voluntarilor şi românilor, în general, nu trec neobservate, se văd şi se simt. Am văzut, însă, şi oameni dezorientaţi, oameni care vor să ajute, dar nu ştiu cum sau nu ştiu unde.

Acesta este scopul platformei Cu Gândul la Ucraina, de a oferi tuturor românilor ocazia de a se implica pentru a ajuta organizaţiile care sunt prezente alături de Ucraina din 24 februarie şi care au întâmpinat la graniţă primele valuri de refugiaţi şi continuă să o facă după aproape o lună. 

Platforma este promovată în toate publicaţiile Gândul Media Network - Gândul, ProSport, Descoperă, Go4IT, CSID, ProMotor, Cancan, Ciao, etc. - pentru a direcţiona cât mai mulţi dintre cititorii acestor publicaţii către susţinerea iniţiativelor listate pe CuGandulLaUcraina.ro.

AJUT ACUM este un apel către toţi românii care vor să se implice donând bani, produse alimentare sau non-alimentare, prin voluntariat sau prin donarea de sânge.

Designul platformei şi conţinutul sunt asigurate de PB&J, agenţia de comunicare a trustului Gândul Media Network.
Gândul Media Network dezvoltă branduri în presa din România de mai bine de 20 de ani şi este într-o continuă dezvoltare reuşind de fiecare dată să se adapteze cu succes la nevoile cititorilor.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Nu vrem sa ajuta gândul

Trimite un comentariu

sus