Skip to main content

COMUNICAT. Playtika România lansează Java Academy - un program pentru pasionaţii de Java

 
COMUNICAT. Playtika România lansează Java Academy - un program pentru pasionaţii de Java

COMUNICAT. Playtika România lansează Java Academy - un program complex pentru pasionaţii de Java, care au astfel şansa să îşi înceapă cariera într-o industrie în plină expansiune 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Playtika, compania globală de jocuri pentru mobil şi centrul său R&D din Bucureşti, lansează a doua ediţie a Java Academy, pe 7 februarie.

Academia este un program complex de învăţare şi dezvoltare, cu durată de 6 săptămâni, pentru studenţi şi profesionişti aflaţi la începutul carierei, care vor avea ocazia să intre în lumea captivantă a dezvoltării jocurilor şi să cunoască profesionişti de top din Playtika.

Java Academy este dezvoltată pe baza unui curriculum intens de învăţare şi dezvoltare creat de Playtika,  plecând de la abordarea unică a companiei, „Life needs play”.

Cei mai buni studenţi şi pasionaţi de programare primesc şansa de a deveni Java Developer, cea mai căutată poziţie, într-o companie renumită, lider în industria jocurilor pentru mobil, cum este Playtika.

Trainerii sunt profesionişti cu o vastă experienţă, atât în domeniu, cât şi în zona academică, iar mentorii sunt selectaţi din echipele Playtika, angajaţi cu experienţă care se vor implica activ în procesul de evaluare a candidaţilor, îndrumându-i prin lumea captivantă a programării şi oferindu-le sprijin pe parcursul sesiunilor.

„Această Academie, aflată la a doua ediţie, este o oportunitate excelentă pentru juniorii din domeniu de a se specializa, de a aprofunda cunoştinţele şi de a deveni parte din cea mai cool industrie a momentului.

Una dintre abordările cheie care diferenţiază Playtika pe piaţă este că investim în oameni, valorificăm talentul şi oferim oportunităţi celor care împărtăşesc mantra noastră ˂˂Life Needs Play˃˃.

Ce poate fi mai interesant şi mai palpitant decât să faci parte dintr-o comunitate şi o echipă de top, care dă viaţă unora dintre cele mai îndrăgite jocuri accesate de 35 de milioane de jucători lunar, într-una dintre cele mai rapide şi mai inovatoare companii din lume?", declară Vladina Şerban, Learning Specialist HR Operations Playtika.

Ideea din spatele acestei Java Academy este de a contribui la creşterea pieţei IT&C şi de a ajuta la dezvoltarea unei comunităţi puternice de profesionişti şi entuziaşti care primesc acces la metodologia şi instrumentele necesare pentru a lucra ca Java Developer în Playtika.

Iosif Belciug, unul dintre absolvenţii primei ediţii a Java Academy, care acum este angajat full-time la Playtika, descrie întreaga experienţă astfel:

„Java Academy a marcat un important pas înainte în cariera mea de programator. Toate informaţiile dobândite în timpul programului de învăţare au fost foarte practice şi utile, vorbind acum din perspectiva dezvoltatorului backend în limbajul Java.

Concepte precum Multithreading, Dependency Injection, Design Patterns au devenit mult mai clare. Am lucrat pentru prima dată cu un framework Spring prin care am dezvoltat aplicaţii api REST.

Programul intens din cadrul academiei a fost o bună pregătire pentru a înţelege modul de lucru al companiei. În plus, am primit ajutor semnificativ de la dezvoltatori experimentaţi din Playtika.

Un mare „Da” din partea mea pentru Java Academy. Consider că este un program bun şi demn de toată munca depusă anterior la facultate sau la cursurile private.

Spoiler alert! Dacă vă place tenisul de masă, biliardul, orice joc pe consolă, pauzele din academie vor trece şi mai repede”.

Despre Playtika:

Playtika Holding Corp. Playtika este lider al industriei jocurilor pentru mobil, cu peste 35 de milioane de utilizatori activi pe lună şi un portofoliu foarte bogat de jocuri.

Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri cu acces gratuit pe reţele sociale şi, la scurt timp, pe platformele mobile.

Cu sediul central în Herzliya, Israel, şi având ca misiune să distreze lumea prin moduri infinite de joacă, Playtika are în prezent 20 de birouri în întreaga lume, inclusiv în Tel-Aviv, Londra, Berlin, Viena, Helsinki, Montreal, Chicago, Las Vegas, Santa Monica, Newport Beach, Sydney, Kiev, Bucureşti, Minsk, Dnepr, Viniţa, Lausanne şi Varşovia.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus