Skip to main content

COMUNICAT. Prima colectie MARVEL X Pandora a ajuns in magazine

 
COMUNICAT. Prima colectie MARVEL X Pandora a ajuns in magazine

COMUNICAT. Pandora face echipă cu Universul Cinematic MARVEL Disney şi lansează bijuterii inspirate de eroii iubiţi de întreaga lume.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Este timpul să vă adunaţi eroii sub formă de bijuterii! Pandora anunţă o nouă colaborare interesantă cu Universul Cinematic MARVEL. Intraţi în lumea plină de acţiune a eroilor, descoperiţi-le punctele forte şi pregătiţi-vă de aventură cu prima colecţie MARVEL x Pandora, lansată pe 17 februarie.

Un univers încărcat cu dorinţe, visuri şi acţiune, MARVEL x Pandora este inspirat de personajele legendare din Universul MARVEL, care ne învaţă că adevăraţii eroi îşi folosesc punctele forte pentru a face diferenţa.

Colecţia prezintă talismane care înfăţişează fiecare Răzbunător, cu design complex ce simbolizează atât personalitatea, cât şi valorile lor.

GALERIE FOTO. Colecţia Pandora Marvel

Lucrând îndeaproape cu artiştii MARVEL pentru a surprinde cu adevărat ceea ce reprezintă fiecare erou, măiestria meşteşugului Pandora şi utilizarea metalului, a texturii şi a lucrărilor de email foarte detaliate recreează în mod realist costumele eroilor pentru a obţine o asemănare izbitoare, în timp ce o gravură a expresiei semnătură specifică fiecărui personaj cuprinde punctele forte în doar câteva cuvinte.

Filippo Ficarelli şi Francesco Terzo, directori de creaţie Pandora, declară:

„Am fost fascinaţi de eroismul, puterea şi vulnerabilitatea Răzbunătorilor. Aceşti eroi ne încurajează să ne folosim vocile şi să ne valorificăm puterile, fără să ne ascundem slăbiciunile, pentru a crea lumea pe care vrem să o vedem.

Sărbătorind ce reprezentaţi şi exprimarea lucrurilor pe care le iubiţi este ceea ce leagă universurile MARVEL şi Pandora”.

Pentru a sărbători colaborarea şi lansarea colecţiei, Pandora a creat şi o nouă experienţă digitală captivantă, care va oferi fanilor o modalitate inovatoare de a se conecta cu lumea talismanelor Pandora şi cu legendarul univers cinematic MARVEL.

În această provocare captivantă inspirată din filmele emblematice, fanii trebuie să reunească o echipă de eroi pentru a începe o misiune pe mai multe niveluri pentru a salva Universul.

Adună-ţi eroii pe această brăţară clasică din argint 925 Pandora Moments Marvel, cu închizătoarea în formă de logo Avengers.

Lovitura lui Hulk: monstrul dezlănţuit în email verde lucios.

Poate ai auzit de el? Iron Man, invincibil, din amestecul unic de metale placate cu aur de 14k şi email roşu metalic.

Black Panther străluceşte, talisman placat cu ruteniu negru.

Black Widow este pregătită de acţiune, fiind realizată din argint 925, cu email aplicat manual.

Exprimă-ţi dragostea pentru universul MARVEL şi arată lumii ce contează pentru tine cu ajutorul colecţiei MARVEL x Pandora. Pandora crede în eroi, tu crezi?

Descoperă noua colecţie aici: https://www.pandora.net/ro-ro/collections/marvel.

#MARVELxPandora


DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la preţuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume şi îşi creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint şi aur reciclate Compania intenţionează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 şi s-a alăturat iniţiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanţ valoric.

Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga şi a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus