Skip to main content

COMUNICAT. Buzău este de acum pe harta cinematografică a lumii: 2021 aduce primul multiplex Cinema City la Buzău

 
COMUNICAT. Buzău este de acum pe harta cinematografică a lumii: 2021 aduce primul multiplex Cinema City la Buzău

COMUNICAT. 27 este o cifră simbolică pentru Cinema City România. Astfel, pe 27 mai 2021 Cinema City inaugurează în Shopping City Buzău cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii reţelei Cinema City România, şi marchează împlinirea a 125 de ani de la prima proiecţie cinematografică din România.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce au în comun Tel Aviv, Londra, New York, Bucureşti sau Buzău? Pasiunea de a viziona filme bune în cinematografe la standarde internaţionale.

Nivelul calităţii serviciilor oferite de Cinema City este mereu acelaşi oriunde în lume – tehnologie de ultimă oră în toate sălile, imagine şi sunet impecabile, design modern, proiecţiile încep la timp, scaunele sunt confortabile, iar sălile de cinema sunt primitoare.

Lider de piaţă în România, Cinema City contribuie la relansarea pieţei de cinema din România care a trecut prin momente dificile în ultimul an. Începând din momentul intrării pe piaţa din România, Cinema City şi-a luat angajamentul de a recrea şi a dezvolta infrastructura de cinema.

Astfel, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, continuă investiţiile şi în anul 2021, deschizând în oraşul Buzău un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii şi astfel ajunge la 242 de ecrane în toată ţara.

În plus, Grupul Cineworld a preluat acum trei ani lanţul american Regal Cinemas, creând, astfel, cel de-al doilea cel mai mare operator de cinematografe din lume, acoperind o piaţă de aproximativ 500 milioane de persoane şi fiind prezent în 10 ţări, cu peste 9,500 de săli de cinema în Europa, Israel şi SUA.

„Aşa cum spunea Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, lumea devine din ce în ce mai conectată, iar culturile se întrepătrund şi acest lucru reprezintă o oportunitate esenţială pentru noi de a le oferi spectatorilor posibilitatea  de a viziona în cele mai bune condiţii producţii locale şi internaţionale”, a spus Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde 5 săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„După un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzău reprezintă un nou început pentru industria în care activăm şi un capitol important pentru  compania noastră în România.

Cinema City îşi continuă strategia şi inovează continuu, reamintindu-le permanent spectatorilor că sala de cinema reprezintă cel mai spectaculos loc unde poţi viziona un film şi cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film

Începutul lunii iunie aduce la Cinema City Buzău mult-aşteptatele filme de acţiune de neratat  „Fast & Furious 9”, „Black Widow” şi „The Suicide Squad” care te vor ţine lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îţi va părea cel mai mare duşman. Copiii au şi ei parte de premiere, filmele „SOUL” şi „Hotel Transylvania: Transformania” fiind pe gustul lor.

Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie şi acţiune:

- direct de pe covorul roşu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă, cel mai bun regizor), iar de la Studiourile Pixar filmul de animaţie SOUL (Oscar pentru cea mai bună animaţie),

- Robert de Niro, Morgan Freeman şi Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL

- Liam Neeson revenind în forţă în filmul de acţiune THE MARKSMAN.

Pentru a sărbători deschiderea, începând din data de 27 mai până în 1 iunie (inclusiv) fiecare bilet de copil la film aduce după sine un cadou gratuit, un promoţional de film original, Trolls sau Wonder Woman, în limita stocului disponibil.

În ziua de  1 iunie buzoienii sunt aşteptaţi alături de cei mici să se bucure de avanpremierele mult-aşteptate:

- PETER RABBIT: THE RUNAWAY / Peter Iepuraşul: Fugit de acasă, comedia animată mult aşteptată

- iar TOM & JERRY vă cheamă să sărbătorim împreună 80 ani de la prima lor apariţie.

În plus, doar de 1 iunie se întorc în cinema trei filme pe care copiii le-au iubit, la un preţ unic de 8 lei:

- TROLLS, care pornesc într-o aventură cu totul specială

- ADDAMS FAMILY, comedia care spune povestea membrilor Addams

- ABDOMINABLE, animaţia care te poartă într-o lume magică

Urmează o vară plină de premiere cinematografice şi iubitorii de film sunt aşteptaţi în sălile de cinema. Programul complet al cinematografului Cinema City Buzău, împreună cu detalii despre bilete şi promoţii vor putea fi găsite pe site-ul www.cinemacity.ro

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP LIGHT (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile şi ai meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Exista deja un cinema la Buzau... titlul insinueaza ca asta ar fi primul, ceea ce e fals.

Trimite un comentariu

sus