Skip to main content

COMUNICAT. Cum te ajuta un curs JavaScript in cariera de programator? 5 avantaje

 
COMUNICAT. Cum te ajuta un curs JavaScript in cariera de programator? 5 avantaje

COMUNICAT. Cariera de programator nu are varsta, asa ca indiferent ca esti un adolescent pasionat de IT sau un adult care-si doreste o schimbare, poti face pasul fara ezitare! Inainte de a pleca la drum, trebuie insa sa-ti stabilesti un obiectiv si sa alegi limbajul de programare pe care doresti sa-l inveti.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Un curs JavaScript, spre exemplu, te va ajuta sa inveti cel mai popular limbaj de programare din lume. Acest tip de limbaj aduce interactivitate, capacitate de reactie si, de cele mai multe ori, ofera personalitate site-urilor.

Toate browserele accepta JavaScript, iar acest lucru face ca afisarea videoclipurilor, a animatiilor sau a altor materiale media sa se realizeze la capacitate maxima.

In urma unui curs JavaScript, vei invata sa:

• creezi aplicatii web si mobile;

• construiesti servere web si aplicatii de tip server-side;

• creezi jocuri;

• dezvolti aplicatii de inteligenta artificiala.

Odata invatate bazele limbajului de programare JavaScript, iti va fi usor sa iti crezi un portofoliu de proiecte, pe care sa-l prezinti in cadrul interviurilor potentialilor angajatori.

In plus, dupa ce ai parcurs un curs JavaScript si ai facut primul pas in IT, poti face cu usurinta tranzitia catre alte limbaje de programare, ceea ce-ti va oferi versatilitate in munca si o baza mult mai solida.

5 avantaje ale unui curs JavaScript

• Este limbajul implicit al internetului. In prezent, este folosit de 97,6% dintre toate site-urile web. De exemplu, rezultatele cautarii Google care apar pe masura ce tastezi sunt obtinute cu ajutorul limbajului de programare JavaScript. Microsoft, Facebook sau World Wide Web folosesc, de asemenea, JavaScript;

• Poate rula si testa chiar din browser si este cel mai cunoscut limbaj de programare din lume;

• Cu ajutorul notiunilor fundamentale de JavaScript, poti incepe sa realizezi aplicatii sau sa creezi programe simple, dupa numai cateva luni. In functie de timpul si ritmul de rezolvare a problemelor de pe platforma WellCode, poti, in doar cateva luni, sa obtii primul tau job in domeniul IT.

Un curs JavaScript este alegerea ideala atat pentru incepatori, cat si pentru cei care isi doresc o reconversie profesionala si mai au cateva notiuni din domeniul programarii;

• Cunostintele de JavaScript sunt foarte cautate si bine platite. Odata parcurs un astfel de curs, vei invata sa ”vorbesti” limba celui mai cautat limbaj de programare de catre angajatorii din toata lumea. JavaScript apare in cel mai mare procent de anunturi de angajare si este cea mai solicitata competenta IT, in prezent, potrivit raportului DevSkiller pentru 2020.

Asadar, un curs JavaScript este ”biletul” catre o cariera in Web Development! In plus, cursul este integrat in cadrul programului de mentorat WellCode si este mai mult decat un simplu curs.

In cadrul mentoratului, vei beneficia de suport continuu din partea mentorilor, care te vor ajuta sa inveti sa inveti, sa te organizezi, sa-ti cureti mintea de ”virusi”, sa treci mai usor peste blocaje si esecuri, astfel incat sa ajungi sa scrii cod curat si corect inca de la inceput.

Intra pe WellCode.ro, consulta oferta completa de cursuri si programeaza o sedinta de consultanta cu unul dintre mentori.

Profita si testeaza platforma in cadrul modulului gratuit, astfel incat sa poti vedea daca o cariera in Web Development chiar ti se potriveste!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus