Skip to main content

COMUNICAT. ProMotor lansează ”Podcast cu prioritate"

 
COMUNICAT. ProMotor lansează ”Podcast cu prioritate"

COMUNICAT. ProMotor, cel mai cunoscut nume din domeniul auto din România, lansează „Podcast cu prioritate”, avându-l ca gazdă pe Luci Popa.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Podcastul va apărea de două ori pe lună, iar prima ediţie va fi difuzată sâmbătă, 11 februarie 2023, începând cu ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România, pe site-ul promotor.ro si pe pagina de Facebook Promotor - şi îl are ca invitat pe vloggerul ZED (Silviu Zaharia).

„Podcast cu prioritate” este locul creat de ProMotor pentru ca pasionaţii de maşini şi experţii din industrie să se întâlnească şi să îşi împărtăşească pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă automobile. Scopul nostru este de a aduce cele mai recente ştiri, dar şi poveşti captivante din lumea auto.

Pe parcursul episoadelor, i se va alătura o gamă variată de invitaţi, de la vloggeri auto la cunoscători din industrie, toţi având o perspectivă unică asupra lumii auto. Vor fi aprofundate cele mai recente tendinţe şi evoluţii din industria auto, inclusiv noile tehnologii şi designul de ultimă oră.

Invitaţii vor împărtăşi experienţele lor personale cu maşinile pe care le iubesc şi vom auzi despre provocările cu care s-au confruntat şi etapele pe care le-au atins. De asemenea, vom aprofunda poveştile fascinante din spatele unora dintre cele mai emblematice maşini.

„Podcast cu prioritate” are ceva pentru toată lumea

La „Podcast cu prioritate" credem că maşinile sunt mai mult decât simple mijloace de transport - ele sunt o extensie a personalităţilor noastre şi a modului nostru de viaţă. De aceea, suntem dedicaţi să celebrăm toate aspectele culturii auto, de la emoţia de a conduce pe circuit până la satisfacţia de a lucra la un proiect de restaurare a unei maşini clasice.

Aşadar, dacă sunteţi pasionaţi de maşini şi doriţi să fiţi la curent cu cele mai recente evoluţii şi tendinţe din industria auto, urmăriţi „Podcast cu prioritate”. Abia aşteptăm să vă împărtăşim pasiunea noastră pentru maşini şi să vă aducem cele mai noi şi mai interesante poveşti din lumea automobilelor.

ProMotor.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus