Skip to main content

ProSport lansează emisiunea „Aşa-i în tenis”!

 
ProSport lansează emisiunea „Aşa-i în tenis”!

COMUNICAT. Irina Fetecău, jucătoarea română de tenis, debutează în lumea presei ca gazdă a emisiunii „Aşa-i în tenis”. Primul invitat va fi George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Prima ediţie a emisiunii „Aşa-i în tenis” va fi difuzată miercuri, 19 aprilie, la ora 19:00, pe canalul de YouTube ProSport şi pe pagina de Facebook ProSport.

Irina Fetecău îşi face debutul în lumea presei de sport, călcându-i astfel pe urme tatălui său, Adrian Fetecău, cunoscutul jurnalist de radio.

Sportiva nu spune adio tenisului, ci va jongla printre turnee şi se va alătura astfel echipei ProSport. Va fi gazda emisiunii „Aşa-i în tenis” şi va avea invitaţi de seamă din cadrul „sportului alb” şi nu numai.

Irina Fetecău debutează, aşadar, avându-l ca invitat pe George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Printre principalele subiecte de discuţie vor fi situaţia tenisului românesc, recomandări pentru părinţii care vor să îşi înscrie copiii la tenis şi importanţa psihologului sportiv.

Aşteptăm comentariile voastre, dar şi mesajele pentru Irina Fetecău, pe YouTube şi Facebook!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]


 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus